- Konu Sahibi sevecen_29
-
benim de geçen ay gecikmişti bir hafta ilk kez olmuştu ama doktor mevsimsel dediİki gündür adetim gecikti test yaptim negatif sonucun yanlis olma ihtimali car mi acaba ya da degilim de niye gecikti hic gecikmezdi off
inşallah test yanılıyordur da hamilesindir :) ne zamndır istiyorsunuz ki bebiş :)Off ya gecikince sevinip heyecanlandim ama testi yapinca moralim bozuldu
ben bir buçuk yıla yakın istiyorum ama olmuyor sen yine benden iyi durumdasın4-5 aydir istiyoruz ama malesef artik baskalarinin hamile haberlerini alinca vallahi kiskaniyorum moralim bozuluyor ne yalan soyleyim
amiiiiinnnn :)İnsallah ben de isyan etmeyim hayirlisi olsun diyorum da her ay bu donem gelince moral bozuklugu oluyor insallah sana da nasip oluristeyen herkese insallah
bir ay havuç bir ay keçiboynuzu kürü yapın çok ama çok iyi geliyor eşiniz uygulasınGÜNAYDIN kızalr. dünden beri moralımbozuk(((
Esımın sperm testınde enfeksıyon cıkmıstı ılerı hız %20 ileri yavas %30 ve hareketsiz %20 idi. ancak antıbıyotık kullanımından mıdır bılmıyorum 1 ay sonrakı test ileri hız harekerı %0 yavas hareketli %30 hareketsiz de %40 olmus. ve basından beri de aglitünasyon pozıtıf.... sperm sayısı normal..... hız %0 oldugu ıcın baska doktor asılama yada tüp bebek önerdi. ama ılk basta boyle degıldı. kendı doktormuzda hız ıle yavasın toplamı 39 olacak en az sızın su an 30 duzelır dedı....
ne yapmamız lazım??? lutfen yorumlarınızı beklıyorum.
kecıboynuzu kürü yapıyoruz su an.. sizin nasıl etkıledı sonucları yanı ne kadar zamanda etkı gosterdi?bir ay havuç bir ay keçiboynuzu kürü yapın çok ama çok iyi geliyor eşiniz uygulasın
biz de şuan antibiyotik kullanıyoruz ama geçen ay sonuçlarımız iyiydi bu ay nasıl bilmiyorum ama keçiboynuzu bize 20günde etki etmişti çok şaşırmıştım sonra da havuç uyguladık bir ay o da işe yaramıştı devam ediyoruz keçiboynuzuna halakecıboynuzu kürü yapıyoruz su an.. sizin nasıl etkıledı sonucları yanı ne kadar zamanda etkı gosterdi?
cnm hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürebilir diye biliyorum iki günde bir yapmak daha doğru olur ama enAdetlerim duzensiz mi aiCe yukarda yazdim biray 28 gunde bir diger ay 30 gunde ama kacirmayalim diye adetim bittigi gibi basladik yani yumurtlama gunumu kacirmadim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?