Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Okuduğum her belirtiyi insan kendinde hisseder mi yaa.Ben öyle oldumdu.Tek dua ederim hepimiz için.Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

haklısın...

Korundugunuzu düsünün...
Ben bazen oyle yapiyorm kendmi sartlandiriyorum iliskiden snra bu ay olmicak cnku krunduk diyorum ona sartlaninca beklemiyosunn.mm

merhaba kızlar ,
bu ayda bi kere denemiştik aralıkta kürtaj oldum olmadı 3.gebelık kaybım var yani 3 enkaz kaldı üzerimde.Şimdi histeroskopı cektırecegım diğer tahlıller hep temız sebep yok hamile kalıyorum ama düşüyor bebeklerım

Merhaba arkadaslar .. ben 4 aylik evliyim hic korunmadik esimle evliligimin 2. Ayinda bazi sikayetlerim yuzunden jinekologa gittim tum muayenelerimi yapti yumurtaliklarima bakti sadece bira iltihabin var onun disinda yumurtaliklarin gayet iyi dedi fitil ve krem verdi bu ilaclari kullan sonrasinda normal yoollarla hamile kalabilirsin dedi.. fakat bende hala bisey yok tabiki Rabbim ne zaman verirse o zaman olur. Ama acaba cokmu kafama takiyorum diye dusunuyorum pskolojik olarak etkilenmek bu durumuda etkiliyormu acaba ??

canm gecmis olsun insh oda temiz cikar surekli ayni doktorami gidiosun farkli doktorda denedinmi ?

Mutlaka trombofili paneli yaptırın..

Kizlar banada önerilerde bulunursaniz sevinirim icimi rahatlatmam lazim

Kizlar banada önerilerde bulunursaniz sevinirim icimi rahatlatmam lazim

Cnm ilaçlar bittikten sonra tekrar kontrole gittinmi? Bide daha çok yenisin kendini yıpratma en az 7 ay fılan ver kendine yumurtlama günlerini takip et gün aşırı çalışma yap inş kısa sürede bebişlerimiz okur hepimizinnnn çok aminnn

Doktorum ilaclardan sonra gelmemi soylemedi 6 ay icinde olmazsa bebek gel dedi bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir hepimizin ama biraz kafamdan cikarmam lazim heralde ustune dusmezsem daha iyi olcak

Doktorum ilaclardan sonra gelmemi soylemedi 6 ay icinde olmazsa bebek gel dedi bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir hepimizin ama biraz kafamdan cikarmam lazim heralde ustune dusmezsem daha iyi olcak

kesinlikle kafana cok takma stress kaliteli yumurta olusumunu engelliyor kendini korumaya bak bazi ezcanelerde keciboynuzu ozu satiliyo aktarlardada var ama guvendigin bi yer olursa al sende esinde sabahlari birer kasik alin cok saglikli ve lezzetli hamis oluncada bize yaz

kizlarrr bogurtlen koku cayi icip hamis kalan cok olmus forumlarda okudumda suan cok hastayim usutmusum igne oluyorum iyilesince ilk isim onu denemek olcak arastirmak isterseniz die yaziim dedim

Önerilerin icin cok saol tatlim benim insallah bu ay guzel haberi alirim ve hemen yazarim adetime 1 hafta var kasiklarim falan agriyo ama bakalim artik hayirlisi insallah

canm gecmis olsun insh oda temiz cikar surekli ayni doktorami gidiosun farkli doktorda denedinmi ?
canım sabit 1 doktorum var canım ama bir sürü doktora gittim tabi ki soyleenen aynı seydi hep.
tamamen şans..
N nadirensevda canım trombofıl panelı ve kromozom analizini 2 kere yaptırdım ilkinde bısey cıkmadı ikincide dedım belkı test yanlıstır sonra baska yerde yıne yaptırdım sonuc ıkısıde temız bakalım histeroskopıde bisey cıkacakmı ? pek sanmıyorum cunku tum doktorlar tamamen sans dıyor son bebegım turner sendromu cıktı cunku otopside.

Merhaba, bende sizin gibi düşünüyordum haberim olmadan hamile kaldım. Yeni evlilerin bir yıla kadar vakti var. Yeni evlendim daha olur diye düşün.

Merhaba, bende sizin gibi düşünüyordum haberim olmadan hamile kaldım. Yeni evlilerin bir yıla kadar vakti var. Yeni evlendim daha olur diye düşün.
Ister istemez dusunuyorum aklima geliyo elimde degil bu ay hic takvimime falan bakmadin yumurtlama gunu hesaplamadim adetime 1 hafta var sol kasik agrim var bacagimi uyusturuyo ve arada feci bi bel agrisi giriyo elimde olmadan dusunuyorum acabami diyorum beynim bana oyunlar oynuyo

Iyiyim sen nasilsinn...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…