- Emoji Skoru
- 66
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi sevecen_29
-
haklısın...Bilsem yazardim tatlım ama hiç kullanmadim.Bence zamana bırak.Millet korunuyoda gebe kaliyo.Kordon baglatip gebe kalan var.Biz neyin hesabını yapıp yoruyosak kendimizi.Amannnn üstüne düştükçe Olmuyo tatlım.At testleri falan kenara zaman bırak valla.
İşte şartlandırmayın dediğiniz şeyi Nasıl sağlıyabilirim? Rahat olamıyorum, hep düşünüp takıntı haline getiriyorum. Dolayısıyla psikoloji etkiliyor. İnşallah dediğiniz gibi kısa sürede tekrar olur.
merhaba kızlar ,
bu ayda bi kere denemiştik aralıkta kürtaj oldum olmadı 3.gebelık kaybım var yani 3 enkaz kaldı üzerimde.Şimdi histeroskopı cektırecegım diğer tahlıller hep temız sebep yokhamile kalıyorum ama düşüyor bebeklerım
merhaba kızlar ,
bu ayda bi kere denemiştik aralıkta kürtaj oldum olmadı 3.gebelık kaybım var yani 3 enkaz kaldı üzerimde.Şimdi histeroskopı cektırecegım diğer tahlıller hep temız sebep yokhamile kalıyorum ama düşüyor bebeklerım
Kizlar banada önerilerde bulunursaniz sevinirim icimi rahatlatmam lazim
Doktorum ilaclardan sonra gelmemi soylemedi 6 ay icinde olmazsa bebek gel dedi bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir hepimizin ama biraz kafamdan cikarmam lazim heralde ustune dusmezsem daha iyi olcakCnm ilaçlar bittikten sonra tekrar kontrole gittinmi? Bide daha çok yenisin kendini yıpratma en az 7 ay fılan ver kendine yumurtlama günlerini takip et gün aşırı çalışma yap inş kısa sürede bebişlerimiz okur hepimizinnnn çok aminnn
Doktorum ilaclardan sonra gelmemi soylemedi 6 ay icinde olmazsa bebek gel dedi bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir hepimizin ama biraz kafamdan cikarmam lazim heralde ustune dusmezsem daha iyi olcak
Önerilerin icin cok saol tatlim benim insallah bu ay guzel haberi alirim ve hemen yazarim adetime 1 hafta var kasiklarim falan agriyo ama bakalim artik hayirlisi insallahkesinlikle kafana cok takma stress kaliteli yumurta olusumunu engelliyor kendini korumaya bak bazi ezcanelerde keciboynuzu ozu satiliyo aktarlardada var ama guvendigin bi yer olursa al sende esinde sabahlari birer kasik alin cok saglikli ve lezzetli hamis oluncada bize yaz
canım sabit 1 doktorum var canım ama bir sürü doktora gittim tabi ki soyleenen aynı seydi hep.canm gecmis olsun insh oda temiz cikar surekli ayni doktorami gidiosun farkli doktorda denedinmi ?
Merhaba, bende sizin gibi düşünüyordum haberim olmadan hamile kaldım. Yeni evlilerin bir yıla kadar vakti var. Yeni evlendim daha olur diye düşün.Merhaba arkadaslar .. ben 4 aylik evliyim hic korunmadik esimle evliligimin 2. Ayinda bazi sikayetlerim yuzunden jinekologa gittim tum muayenelerimi yapti yumurtaliklarima bakti sadece bira iltihabin var onun disinda yumurtaliklarin gayet iyi dedi fitil ve krem verdi bu ilaclari kullan sonrasinda normal yoollarla hamile kalabilirsin dedi.. fakat bende hala bisey yok tabiki Rabbim ne zaman verirse o zaman olur. Ama acaba cokmu kafama takiyorum diye dusunuyorum pskolojik olarak etkilenmek bu durumuda etkiliyormu acaba ??
Ister istemez dusunuyorum aklima geliyo elimde degil bu ay hic takvimime falan bakmadin yumurtlama gunu hesaplamadim adetime 1 hafta var sol kasik agrim var bacagimi uyusturuyo ve arada feci bi bel agrisi giriyo elimde olmadan dusunuyorum acabami diyorum beynim bana oyunlar oynuyoMerhaba, bende sizin gibi düşünüyordum haberim olmadan hamile kaldım. Yeni evlilerin bir yıla kadar vakti var. Yeni evlendim daha olur diye düşün.
şukur ıyıyım. ne var ne yok ? naptınız?Iyiyim sen nasilsinn...???
Bi yaramazlik yok durumda bi degisiklikte yok aynen devam :) sende durumlar nasilşukur ıyıyım. ne var ne yok ? naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?