- Emoji Skoru
- 4.736
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi sevecen_29
-
görünsün tabi en güzeliyarında eşimde görünecek sabah 9 bucukta onun benımde 11 de
e25.gün olanda hangısı yuksek cıktı kötü cıktı fsh mı?
Hangi kuru uyguluyorsun canimm.benim en sonki testimde hormonlarım normal sınırlarda çıkmıştı
ama hala gebelik oluşmadı
ben de bitkisel kürlere başladım 1 aydır
hayıt bitkisinin hapını kullanıyorumHangi kuru uyguluyorsun canimm.
Arkadaslar size bir sey anlatacagım ben su ana kada 3-4 doktora gittim. bebek için. bana hep sordular ne kadardır düşünüyonuz 4-5 ay diğerine gittim 6-7 ay ve 8 ay vs... bir tane doktorda bana kalkıptda demedı adet zamanı gelde bir hormon testı yapalım. hepsı agız bırlıgı yapmıs gıbı 12 ay yanı 1 sene olmassa tedavı dedı. ya ben mı anlatamadım onlar mı anlamadı yasım 31 e giriyor ben dıyorum kı bısey varsa sımdıden bıleyımde ona göre bı devam edeyım bebk ıcın tedavı vs.... hepsının yaptıgı ultrosondan baktı gonderdi. ben buralardan duydum hep adet zamanı kan da hormon tahlılını. ya bı tane doktor iyi cıkmaz mı yaaa hepsı ılgısız alakasızdı zaten.boyle bısey olamaz yaaaa. burada bazı arkadasları doktorlarına sasırıyorum adamlar tane tane anlatıyor hormon testı ıstıyor. ben de yıne bı dr a sıra aldım randevu. yarın gıdıp dıyecegım adetımın 5.günü hormon testı yapar mısınız dıye? hayır derse kızcam orda artık zaten. hatta başhekıme cıkacagım ılgısız dıyeee ılgılenmezsseeee. cok sınırlıyım doktorlara.
Him bunu duymustum tv de bende yapip yapmamakta kararsiz kalmistim ters etki yapar diye.hayıt bitkisinin hapını kullanıyorum
bir de sabah akşam testere dişli aslan pençesi bitkisini kaynatıp içiyorum
Amin amin.bende 8 aydir bebek istiyorum bi turlu olmadi esimin sperm harekrtliligi dusuk bide verikoseli var.ne yapcam bilmiyorumm iyice moralim bozuldu psikolojim alt ust oldu.bazen aglayasim geliyo esimi uzmemek icin zor tutuyorum kendimi ....cok zormus cocuk sahibi olmakk.
Keci boynuzu kuru yapiyoruz 1 ay olucam nerdeyse.soyledigin vitaminleri bende akayim eczaneden yarin ins bi faydasi olurCanım sperm kalitesinim artması yaklaşık 70 günü buluyormus hergün zing (çinko) ve supradyn vitamin ve mineral olarak verdi bize doktor ayrıca arı sütü ve polenini balla karıştırıp bi kur bide mısır çarşısına gidin bebek için macun istediğinizi söyleyin onları kullanın dedi vitaminleri kullandırmanı tavsiye ederim
bu iki bitkinin de hiçbir zararı yok canım. ben uzun araştırmalar sonucu karar verdim bu kürleri yapmaya. eğer hormonların yüksekse düşürüyor, düşükse yükseltiyor. yani olması gerekn normal değerlere getiriyor. ben fsh ve prolaktini düşürüp hamile kalabilmek için uyguluyorum. ikisi de kısa zamanda hamile kalmayı sağlıyormuş canım. özellikle aslan pençesi kadın rahmi için yaratılmış bir bitkiymişHim bunu duymustum tv de bende yapip yapmamakta kararsiz kalmistim ters etki yapar diye.
Hap ne işe yarıyomuş acaba ??Him bunu duymustum tv de bende yapip yapmamakta kararsiz kalmistim ters etki yapar diye.
youtube dan testere dişli aslan pençesi yaz saraçoğlunun söylediklerini dinleHim bunu duymustum tv de bende yapip yapmamakta kararsiz kalmistim ters etki yapar diye.
hamile kalmayı kolaylaştırıyorHap ne işe yarıyomuş acaba ??
Hapı nerden aldınız peki bide ne kadarlık bir kur uygulamayı düşünüyorsunuz?hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Dinledim simdi.gercekten cok faydaliymisyoutube dan testere dişli aslan pençesi yaz saraçoğlunun söylediklerini dinle
şaşarsın valla
yotube dan da bakabilirsin videolarınaHapı nerden aldınız peki bide ne kadarlık bir kur uygulamayı düşünüyorsunuz?
Ben bu hafta ibrahim saraçoglunu kovalıcam tv programlarında bugun düşürdüm ama zaman kalmadı soru sormaya dönüş olmadı
Amin canım inşallah hepimize şifa olur da kısa sürede sonuç alırızİnşh sende ilk ayında sonuç alırsın canım çok tskler hapı bende arştırıyım hemen
yarında eşimde görünecek sabah 9 bucukta onun benımde 11 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?