Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

adet günüm cuma günü basladı cumayı 1 sayarsam bugun 4.günüm cts yı 1 sayarsam bugun 3.günüm....

Canım 5. Günü değilde 2/3 günü yapılıyo genelde tahliller aynen benimde öyle oldu kaç kez gittim hiç bişey istememişti doktorlar bende 3. Günüme denk gelicek şekilde randevu aldım aile hekimi yönlendirdi 3. Günü git tahlil yaptır dedi dedim öyle yazdı hemen verdim tahlilimi. Bide 9/10 ay oldu dersen ozaman biraz daha ilgileniyolar az söyleyince hiçbişey istemiyolar

hayıt bitkisinin hapını kullanıyorum
bir de sabah akşam testere dişli aslan pençesi bitkisini kaynatıp içiyorum
Him bunu duymustum tv de bende yapip yapmamakta kararsiz kalmistim ters etki yapar diye.

Canım sperm kalitesinim artması yaklaşık 70 günü buluyormus hergün zing (çinko) ve supradyn vitamin ve mineral olarak verdi bize doktor ayrıca arı sütü ve polenini balla karıştırıp bi kur bide mısır çarşısına gidin bebek için macun istediğinizi söyleyin onları kullanın dedi vitaminleri kullandırmanı tavsiye ederim

Keci boynuzu kuru yapiyoruz 1 ay olucam nerdeyse.soyledigin vitaminleri bende akayim eczaneden yarin ins bi faydasi olur

Him bunu duymustum tv de bende yapip yapmamakta kararsiz kalmistim ters etki yapar diye.
bu iki bitkinin de hiçbir zararı yok canım. ben uzun araştırmalar sonucu karar verdim bu kürleri yapmaya. eğer hormonların yüksekse düşürüyor, düşükse yükseltiyor. yani olması gerekn normal değerlere getiriyor. ben fsh ve prolaktini düşürüp hamile kalabilmek için uyguluyorum. ikisi de kısa zamanda hamile kalmayı sağlıyormuş canım. özellikle aslan pençesi kadın rahmi için yaratılmış bir bitkiymiş

youtube dan testere dişli aslan pençesi yaz saraçoğlunun söylediklerini dinle
şaşarsın valla

Bu arada cok tesekkurler canimm.yazmayi unutmusum :)

hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Hapı nerden aldınız peki bide ne kadarlık bir kur uygulamayı düşünüyorsunuz?

Ben bu hafta ibrahim saraçoglunu kovalıcam tv programlarında bugun düşürdüm ama zaman kalmadı soru sormaya dönüş olmadı

yotube dan da bakabilirsin videolarına
soru sormak için de kendi sayfasında iletişim nosu var orayı arayabilrsin
hap eczanede satılıyor adı agnucaston 15 tl. içinde 30 tane var her gün bir tane alıyorsun
bu kürleri en az üç ay uygulamak gerekiyormuş ama tabi ilk kullanımda sonuç alan arkadaşlar da var

İnşh sende ilk ayında sonuç alırsın canım çok tskler hapı bende arştırıyım hemen

İnşallah he
İnşh sende ilk ayında sonuç alırsın canım çok tskler hapı bende arştırıyım hemen
Amin canım inşallah hepimize şifa olur da kısa sürede sonuç alırız
Rica ederim ne demek bilgiler paylaşıldıkça değer kazanır insanların işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…