• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

senın eşin bakıldımı pekı? tahlil oldu mu?

Evet canım bakıldı sekil bozukluğu varmış ama gebelik için engel değilmiş sadece kalitesini arttırmak için bu sana söylediğim vitaminleri verdi bide arı sütü poleni balla karıştırıp birde mısırçarşısıdan bebek için kuvvet macunu yaptırıp kullansın dedi

Evet canım bakıldı sekil bozukluğu varmış ama gebelik için engel değilmiş sadece kalitesini arttırmak için bu sana söylediğim vitaminleri verdi bide arı sütü poleni balla karıştırıp birde mısırçarşısıdan bebek için kuvvet macunu yaptırıp kullansın dedi
ben dıyorum kı vıtamın ılacı alalım bu hafta yumurtlama gunum. yumurtlama günüme kadar vıtamın ıcsın. daha sonrada antıbıyotıge baslasın.

ben dıyorum kı vıtamın ılacı alalım bu hafta yumurtlama gunum. yumurtlama günüme kadar vıtamın ıcsın. daha sonrada antıbıyotıge baslasın.

Dr antiyotiği hemen kullansın dediyse başlayın bence erkeklerin işleyişi bayanlara göre daha yavaş bu konuda şekil bozukluğu olmasada vitamin kullanmasının zararı olmaz canım kalitesini arttırır yinede sen bilirsin

Can'ım aynı sorunu bende yaşıyorum . Doktoru biz yönlendiriyoruz artık . Pardon da , ultrasonda kist dışında bişe görünmüyor, rahim şekil bozuklukları, yapışıklığı , tüplerde tıkanma gibi şeyler rahim filmi için çıkıyor . Bu arada Can'ım 5. Günü isteme . 3. Günü doğru sonuç verir . Ve 2 yıllık evliyim de , rahim filmi çektirmek istiyorum de . Çünkü rahim filmi sonrası çok iyileşme olan insan var . Tıkanıklık varsa da açıyormuş . Öncelikle Prof doktor bul ve genç olsun .
Ne var ne yok butun tahlilleri isticem doktordan gerekirse kavga edicem doktorla.

cipro yazmıs esıme arkadaslar...dr.
Antibiyotik , umarım iyi gelir .kızlar 5. İnde adet günüm 3 gün var ama kan testi yaptırdım az önce dayanamadım . Sonuç bekliyorum . Umudum çok , ama olumsuz sonuça da hazırım sanırım

Kızlar biseyi merak ediyorum burdami arkadaşların yas ortalamaları ne acaba.Beklenti aynı ama yasda önemli tabi yazarsanız eğer benim 35

arkadaslar c vitamını için eşıme portakal mandalınayedırıp ve kecıboynuzupekmezı mı ıcıreyım? esım antıbıyotık kullanacak cunku. antıbıyotık sperm kalıtesını düşürüyorsa eğer bunu düşündüm. ama akdın doğum doktorum antıbıyotık gebelıgı engellemez dedi.

Kızlar biseyi merak ediyorum burdami arkadaşların yas ortalamaları ne acaba.Beklenti aynı ama yasda önemli tabi yazarsanız eğer benim 35

canım benimde 32 kuzenim 36 yasında dr yumurtaların yaştan dolayı çok süper diyemem 5 ay denedin olmadıysa tüp yaptır dedi bugün tüp bebek için iğne tedavisine başladı

senin durumun ne gittinmi doktora?

canım benimde 32 kuzenim 36 yasında dr yumurtaların yaştan dolayı çok süper diyemem 5 ay denedin olmadıysa tüp yaptır dedi bugün tüp bebek için iğne tedavisine başladı

senin durumun ne gittinmi doktora?
Ben gittim ama yarıda bıraktım ilk bir kaç doktor baktı yumurtalarda sorun yok gayet güzel sonra başka devlet hastanesine gittim rahim filmi istedi ordada yumurtalar güzel ama ben korkuyorum rahim filminden ve gitmedim canim

Back