- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
cikacak olan sonuctan cnm cok stres yaparim sonraNeden korktun balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cikacak olan sonuctan cnm cok stres yaparim sonraNeden korktun balım
oylemi diyosun peki madem o potansiyel olursa bnde yaparim en kritik anlarda yapiyonuz bacim siz testleri nasil cesaret etcezYapma birlikte yaparız testi 10 günümüz bitsin birlikte başlarız yapmaya
Mecbur hergun bir sürü soru işaretiyle günler gecırmekten iyidir. Diğer türlüsü beni daha çok yıpratır gibi. İlk aşılamam benim belki de o yüzden. Ama daha önce de çok test yaptım hep tek çizgi fobimiz var hepimizin. İyi kötü bı sekılde öğrenecegızoylemi diyosun peki madem o potansiyel olursa bnde yaparim en kritik anlarda yapiyonuz bacim siz testleri nasil cesaret etcez
anladim bklm once sen yap amaMecbur hergun bir sürü soru işaretiyle günler gecırmekten iyidir. Diğer türlüsü beni daha çok yıpratır gibi. İlk aşılamam benim belki de o yüzden. Ama daha önce de çok test yaptım hep tek çizgi fobimiz var hepimizin. İyi kötü bı sekılde öğrenecegız
kiiiz hani 10.gundu 11 nerden cikti kafanmi iyi seninHahahah tamam Salı günü yapalım o halde tamam mı 11. Gün
ilk sen dediysem once sen yap bize gonder bakalim biz sonra ben yapayim dedim gülüm bir gun sonra yapayim demedimE ben yapacağım ya ilk ondan
aaaa ciddimisin sen aliniyonmu ben oyle diyince kiz yoksaa yada sakamk yapiyon banaBakcez ben test konusunda bisi demiyorum atuk
haa iyi nebilim belki alinirsin olamazmiKız sana da hiç şaka yapılmıyor ay neye alıncam takılıyorum
Kız yapın yapın gitsin ne olacak amaaannOf tamam pes ediyorum pazartesi günü yapacağım çok ısrar etiniz
tm oyle yapalim kaybolma bir yereOf tamam pes ediyorum pazartesi günü yapacağım çok ısrar etiniz