Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruyamda kendimi gorduuum ay bi heycanlandimEn başından beri senin hamile olduğun geçiyor içimden beklemedeyim bakalım
hamileydim isteeeNasil gördün
Ay insallah yaaa test yapcanmi yarinoh oh mis mis
ilk idrarla yapmadin demi hicSabah progestan için alarm çaldığındaki halime bağlı
hmmm ozmn bi dene derim bnnn yinede sen bilirsinYok hiç yapmadım
Canım senle aynıyız dimi iğne etkisi dediğimiz çatlatma iğnesi değil mi onun etkisini ilk iğne yaptıgmız günden mı hesaplıyoruz .? Ben 7sinde akşam iğnemi yaptım 10. Gün bitti iğnemin yaniilk idrarla yapmadin demi hic
evet cnm 7sinde yaptim ignemi bi yerde okudum sayiliyormus galiba bn oyle sayiyomCanım senle aynıyız dimi iğne etkisi dediğimiz çatlatma iğnesi değil mi onun etkisini ilk iğne yaptıgmız günden mı hesaplıyoruz .? Ben 7sinde akşam iğnemi yaptım 10. Gün bitti iğnemin yani
demi insanin aklina gelmiyo uykusuzluktanKız sabah aklım başımda olsa hemen yaparım da inan nasıl uyandığımı bile bilmiykm
yarin ilk idrarla yapcaktim vazgectim yaa korktum acikcasiSende geçmemiş iğnenin etkisi yada hamilesin iki seçenek var zaten
evet oyleymis ama catlatma ignesi sonrasi en az 10.gunden baslaniyomus test yapmaya bn de oyle okudum arastirdim yaniŞimdi detaylı okudum en az 12 güne kadar yanıltıcı sonuç verebilir yazıyor çatlatma iğnesi için