- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
asilamayi sayarsak 8.gun henuzPaylasirim canim. Sizin kacinci gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asilamayi sayarsak 8.gun henuzPaylasirim canim. Sizin kacinci gun
Hayirli guzel haberlerin alin canim insallah zor bi surec beklemek ama napalimasilamayi sayarsak 8.gun henuz
Yok kız valla geçse yada geçmese be fark edecek kigunaydin balim kiz birde sen yap test igne etkisi gecmismi diye merak etmiyonmu bacim
oyle valla cnm Rabbim buyuk insalla guzel olcakHayirli guzel haberlerin alin canim insallah zor bi surec beklemek ama napalim
bgn hep seni konustuk Emineyle 12.gunmu yapcann ignenin 12.gunumuYok kız valla geçse yada geçmese be fark edecek ki
12.gun evde sabah test yapar sonra da hastanede kan veririm ya vardır ya yoktur. Diğer türlü psikolojim kaldırmaz benim
Daha sustum bir şey demiyorumbravo valla nasil sabretmissin oyle biz hergun test yapiyoz benide bastan cikardilar bnde yapmiyodum onceden Emine diye bir arkadasimiz var surekli teste sürükluyo bizi kac bence
saka yaptim kiz susmaDaha sustum bir şey demiyorum
Ya ahahshshsh çok fenasınızzz yaaa ama düşmemmmmBiz daha çok merak ediyoz acaba Lemasq da iğne etkisi var mı yok mu diye
kiiiiiiiz nasil meraksizsin oyleeee aboooo bn yine yaptim bgnYa ahahshshsh çok fenasınızzz yaaa ama düşmemmmm
benim gogusler cok fena oldu yaaa yap artik yani bi zahmetmerhabalar çiftlikteydik kızlar. Zaman geçsin diye oraya gittim. İyi geldi baya
Güzel de yürüyüş yaptım .
Bugün sabah az kaşık ağrım vardı . Ama Şuan Gecmıs memede hassasiyetim de gecmıs Şuan yok. İğnenin etkisi geçmiştir
Çoook ısrar ettiniz. Yarın 8. Günüm aşılamada 10. Gün test yapayım mı
haa 10.gunmu yapcan bnde yarin yapayimmi diye anladimmerhabalar çiftlikteydik kızlar. Zaman geçsin diye oraya gittim. İyi geldi baya
Bugün sabah az kaşık ağrım vardı . Ama Şuan Gecmıs memede hassasiyetim de gecmıs Şuan yok. İğnenin etkisi geçmiştir
Bilemiyorum canım sen bilirsinmerhabalar çiftlikteydik kızlar. Zaman geçsin diye oraya gittim. İyi geldi baya
benim pozitif halâHayırr yarın yapsam negatif olacak ama kızlar iğnenin etkisi zaten 8. 9. Günde gecıyormussss
10unda yapsam eğer varsa silik çıkmaz mı
buyuduler ve cook agriyolar her ay oldugu gibiBu gogusteki durum nasıl bi his
oyle bacim ama baska hic bisey yok hic olmadi zatenHimmmm