Yaptın mı testGünaydın bu arada ilk idrar testimi kaçırdımo yüzden bugün yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum
YapmadımYaptın mı test
kiiz niye yapmadin yapaydinya bacimYapmadımgaliba yapmayacağım ilk idrara takıntılıyım biraz
gunaydin balim kiz birde sen yap test igne etkisi gecmismi diye merak etmiyonmu bacimYaptın mı test
Bacım ben dün kullandım bugünün hakkını da yarın kesin yapcam tüm negatiflere hazırım çünküüü tedaviye başlamış olmak beni çok rahatlattı eskisi gibi değilim bu ay pozitif olursa ne ala ama negatif olursa da vardır rabbimin bi bildiği vardır deyip tedaviye devamEmine sen yapcanmi test Lemansq arkasimizda yapmiyo hic dur ben ona bi teklifde bulunayim
He ay hiç merak da yok anam bak bize aklımıza geldiği gibi uyguluyozgunaydin balim kiz birde sen yap test igne etkisi gecmismi diye merak etmiyonmu bacim
he kiz onuda merak etmiyo baksana nasil meraksiz biriymis oyleBacım ben dün kullandım bugünün hakkını da yarın kesin yapcam tüm negatiflere hazırım çünküüü tedaviye başlamış olmak beni çok rahatlattı eskisi gibi değilim bu ay pozitif olursa ne ala ama negatif olursa da vardır rabbimin bi bildiği vardır deyip tedaviye devam
He ay hiç merak da yok anam bak bize aklımıza geldiği gibi uyguluyoz
Biz daha çok merak ediyoz acaba Lemasq da iğne etkisi var mı yok mu diye
Biz de bilmiyoruz bacım kaç gündür bi oramiz ağrıdı bi buramiz ağrıdı bugün aşılama 8 iğne 10. Gün bakalım bugün neremize ne olacakKızlar geceden beri sol bacağım ağrıyo bu adet belirtisimi hamilelik belirtisi mi
Aşılamanın 14. GünüBiz de bilmiyoruz bacım kaç gündür bi oramiz ağrıdı bi buramiz ağrıdı bugün aşılama 8 iğne 10. Gün bakalım bugün neremize ne olacaksen kaçıncı gundeydin
cnm benim acaba boyle dusunmekten yorulmaktansa bi kanmi versen artik belli olmustur kanda kesin cikarAşılamanın 14. Günü
Kız anam test niye yapmiyonuz kurban olam yaaaAşılamanın 14. Günü
baksana sesi solugu yok yatiyodur meraksiz meraksizHeh bizim de gönlümüze bi şu serp Lemansq
naptin cnm nasil gidiyo yapcanmi test gunun sorusu bu "test yapcakmisin"Ayy görmedim ya bugün modum düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?