- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
evet yapcakti bgn o ama ilk idrarini kacirmis galiba anlasilan kimse yapmiycak bgn bizmi yapsakRabia96 da yapmaz bak gör ilk idrarın arkasından bakakaldı o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yapcakti bgn o ama ilk idrarini kacirmis galiba anlasilan kimse yapmiycak bgn bizmi yapsakRabia96 da yapmaz bak gör ilk idrarın arkasından bakakaldı o
Valla en sonunda ben yapacam son 4 testim kaldi acaba cuma cumartesi pazar pazartesi mi yapsam salı boş olur çarşamba kan testi bi heyecan olur salı boş olursaevet yapcakti bgn o ama ilk idrarini kacirmis galiba anlasilan kimse yapmiycak bgn bizmi yapsak
alemsin valla yapma yapma bosver sen igne icin yaptin gecmis etkisi artik yapma saka yapiyom bn bide Lemansq arkadasimiz yapsaydi iyiydiValla en sonunda ben yapacam son 4 testim kaldi acaba cuma cumartesi pazar pazartesi mi yapsam salı boş olur çarşamba kan testi bi heyecan olur salı boş olursa
Evet şimdi onu bekliyoruz yok kız ben illaki yapacam o testleri ya yarın başlayarak ya bugün başlayarakalemsin valla yapma yapma bosver sen igne icin yaptin gecmis etkisi artik yapma saka yapiyom bn bide Lemansq arkadasimiz yapsaydi iyiydi
sen bilirsin cnm uzulup stres yapmiycaksan yap mademEvet şimdi onu bekliyoruz yok kız ben illaki yapacam o testleri ya yarın başlayarak ya bugün başlayarak
yapcanmiya bgnYok hazırladım kendimi yapcak bi sey yok 2 seçenek var bu işin sonu ya pozitif ya negatif olacak
iyi yap banada gonder amaYapcam kız yarından sonra da artık ilk idrarla yaparım
Ağustos sonu yaptırıcam ama negatif sonuçlanır diye çok korkuyorum aşılama sonrası nelere dikkat ettiniBen geçen hafta cuma yaptırdım. 4. Günüm
Aslında klasik şeyler canım . Ağır kaldırmama ani hareket yapma, çok fazla ayakta durma uzandığın zaman ayağının altına yastık koy fazla abur cümbür paketli gıda tüketme tamamdr ve bol su
Teşekkürler canımAğustos sonu yaptırıcam ama negatif sonuçlanır diye çok korkuyorum aşılama sonrası nelere dikkat ettini
kiiz hani testEveeet kizlar yoklama alıyorum herkes bi yazsin bakalım kimlerin kaçıncı günü neler hissediyorsunuz ben başlıyorum
Aşılama 8 ovitrelle 10. Gün. Valla bugün çok iyi uyandım umarım gün boyu böyle olurum progestan fitile devam ama sanki artık vücudum onu bütün bütün atıyor gibi hissediyorum bir de fitili aldığım an bana bi şeyler oluyor karnım ağrıyor
Benden şimdilik bu kadar
cok yavassin cnm coookKız dur daha yeni kahvaltı başından kalktım mutfağı bi halledeyim
Sonucu biliyom zaten tek çizgi yapınca atacam ama
benimde yengem kahve gonder senin falina bakcam diyo kac gundur bgn gondereyim bari ne yalan uyduracakSakiz falıma bakin heleEki Görüntüle 3466445
bn oldugu gunden sayiyodum ama oyle degilmis cnm bir sonraki gunden basliyomusuz saymaya hayirli olsun benimde 3.asilamambende geçen cuma günü 3. Aşılamamı oldum. Sayarken aşılama olduğunuz günü sayıyor musunuz yoksa 1 günü tamamlasın diye sonraki günden mi başlıyorsunuz acaba