- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 29
Merhaba benim bildiğim kadarıyla aşılama erkekten kaynaklanan sperm sorunlarında ve sebepsiz infertilitede etkili oluyor. Çünkü aşılama yapılırken sperm verip sonra yaklaşık 2 saat bekliyorsunuz spermin kaliteli olanları hazırlanıyor ve öyle aşılama yapılıyor. Hatta benim eşimin 7 milyon spermi kaldı yıkanınca doktor az dedi ama aşılamaya engel değil dediKızlar merhaba 3 yıllık evliyim bir düşüğüm kalp durması sonucu ve 3 yıldır korunmuyorum gebelik olusmadı malesef her ay hüsran ama bizim asıl sorunumuz erkek infertilitesi ileri hız %48 di en son verdiğimiz tstte ve baya bir süre gecti üstünde daha veremedik morfoloji 3 baş anomalisi %86 aşılamaya başlamak istiyoruz erkek infertilitesi olupda aşılaması başarılı olan varmı yardım ederseniz çok mutlu olurum
sen SivaslımisınDoğru valla sivas bile sıcak oraları düşünemiyorum
sebepsiz interfelitede asilama tutma orani yuksekmi cnmMerhaba benim bildiğim kadarıyla aşılama erkekten kaynaklanan sperm sorunlarında ve sebepsiz infertilitede etkili oluyor. Çünkü aşılama yapılırken sperm verip sonra yaklaşık 2 saat bekliyorsunuz spermin kaliteli olanları hazırlanıyor ve öyle aşılama yapılıyor. Hatta benim eşimin 7 milyon spermi kaldı yıkanınca doktor az dedi ama aşılamaya engel değil dedi
Tamam dokunmayayım o zaman . Bide doktor bana 2 gün sonra duş alabilirsin demişti ben yine de almadım zaten duş alıp gitmiştim aynı gün. Bugün aldım hafif soğuk suyla. Sıcak su iyi değil diye biliyorum bu süreçte.Sakin masaj yapma canım hatta sırtına bile masaj yaptirma
Benim de öyle canım çünkü hiçbir engel yok görünürde hep temiz diyorlardi bu ay ilk defa tedaviye başladım doktor klomen catlatma ignesinden sonra aşılama yaptı hemenKızlar bizim de sebepsiz infertilite, üç kez yumurta takibi+çatlatma iğnesi şeklinde denedik ama sonuç hep olumsuz oldu. Sizce aşılama denemeli miyiz?
O kadarını bilmiyorum canım asilamanin olduğu gün bana akşam duş alabilirsin dediTamam dokunmayayım o zaman . Bide doktor bana 2 gün sonra duş alabilirsin demişti ben yine de almadım zaten duş alıp gitmiştim aynı gün. Bugün aldım hafif soğuk suyla. Sıcak su iyi değil diye biliyorum bu süreçte.
Doktor aşılamanın tutması konusunda ne kadar ihtimal verdi? Aşılamadan sonra progestan gibi bi ilaca falan başladın mı?Benim de öyle canım çünkü hiçbir engel yok görünürde hep temiz diyorlardi bu ay ilk defa tedaviye başladım doktor klomen catlatma ignesinden sonra aşılama yaptı hemen
Bana ozel bi ihtimal vermedi canım genel söyledi aşılama yapılan 10 kadının 2si gebe kalıyor dediDoktor aşılamanın tutması konusunda ne kadar ihtimal verdi? Aşılamadan sonra progestan gibi bi ilaca falan başladın mı?
İnşallah olumlu sonuç alırsın canımBana ozel bi ihtimal vermedi canım genel söyledi aşılama yapılan 10 kadının 2si gebe kalıyor dedi
Evet perşembe aşılama oldum cuma progestana başladım günde 3 defa fitil olarak
Amin inşallah tatlimmm hepimiz inşallah hamileyizdirİnşallah olumlu sonuç alırsın canımaşılama ne kadar tuttu fiyat olarak
bizde de ayni sorun var cnm bi suru ilac tedavisinden sonra asilamaya basldik bu 3.yani son asilamam bklm nolcakKızlar bizim de sebepsiz infertilite, üç kez yumurta takibi+çatlatma iğnesi şeklinde denedik ama sonuç hep olumsuz oldu. Sizce aşılama denemeli miyiz?
Sen biraz kendinden bahset yenisin burdaİnşallah olumlu sonuç alırsın canımaşılama ne kadar tuttu fiyat olarak
Hımm anladım canım. Gonal f iğneleriyle yumurtayı geliştirince daha pahalıya çıkıyor herhalde bu işlerAmin inşallah tatlimmm hepimiz inşallah hamileyizdirüniversite hastanesine gidiyorum canım toplam 900 verdik
ben nigdeliyim aslen
Olabilir canım onu tam bilmiyorum benHımm anladım canım. Gonal f iğneleriyle yumurtayı geliştirince daha pahalıya çıkıyor herhalde bu işler
İnşallah güzel sonuç alırsınbizde de ayni sorun var cnm bi suru ilac tedavisinden sonra asilamaya basldik bu 3.yani son asilamam bklm nolcak
benim 2bin tuttuHımm anladım canım. Gonal f iğneleriyle yumurtayı geliştirince daha pahalıya çıkıyor herhalde bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?