Öyle tabikiNiye ağlayalım canım nasip herşey veren Allah elbet bizim çiçeklerimizde açar bir gün
benim 17.gun asilama gunu haric14.gün aşılama günü saymazsak
ama suan yasadiklarim hep adet belirtisi o beni korkutuyo sanki oldum olucam gibiyimValla canım ben aşılamadan sonra adet gecikmesi yaşayanı pek görmedim umut var sende
Bende dün akşam hiç adet olcak gibi değilim belirti de yok acaba bişi mi var diye ama sabah kırmızılarla uyandımama suan yasadiklarim hep adet belirtisi o beni korkutuyo sanki oldum olucam gibiyim
kiz bi cikmadi bu sonuc yaaaaBende dün akşam hiç adet olcak gibi değilim belirti de yok acaba bişi mi var diye ama sabah kırmızılarla uyandımhiç belli olmuyor
saglik ocagina verdim bn kani cnm aile hekimine sordum sonuc icin geri gelimmi diye o da yok e nabizdan bakarsin demisti cikti bazilari da hcg cikmadiYa bazı sonuçlar doktor onaylamadan çıkmıyor diye biliyorum sen bi gitsene kan verdiğin yere
Sen kaç tahlil verdin canım nelerine baktılarsaglik ocagina verdim bn kani cnm aile hekimine sordum sonuc icin geri gelimmi diye o da yok e nabizdan bakarsin demisti cikti bazilari da hcg cikmadi
Bugün tekrar verseydin keşke eğer betaya bakmayı atladıysalar en azından yarın çıkardı sonuç ikisi de çıkarda bebiş varsada hem yükselişini görmüş olurdunsaglik ocagina verdim bn kani cnm aile hekimine sordum sonuc icin geri gelimmi diye o da yok e nabizdan bakarsin demisti cikti bazilari da hcg cikmadi
MantıklıBugün tekrar verseydin keşke eğer betaya bakmayı atladıysalar en azından yarın çıkardı sonuç ikisi de çıkarda bebiş varsada hem yükselişini görmüş olurdun
bilmiyomki bacim 6 tup kan verdim hemogram cikmis bi tekSen kaç tahlil verdin canım nelerine baktılar