Yaaa işte benimki de böyle bir durum oldu canım bakalımAa ama ne saçma hsg çekmeden yapmaları benim doktor hsgnin raporunu falan istedi hep yoksa tekrar isterim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa işte benimki de böyle bir durum oldu canım bakalımAa ama ne saçma hsg çekmeden yapmaları benim doktor hsgnin raporunu falan istedi hep yoksa tekrar isterim dedi
Hayırlısı olsun canım böyle böyle insan öğreniyor bir dahakine doktorların hatasını affetmeyizYaaa işte benimki de böyle bir durum oldu canım bakalım
Bende hiç lekelenme olmadıKızlar şunu bir netleştirmek istiyorum sonuç pozitif çıkanlar özellikle size sorum 10.günden sonra hafif lekelenme oldu mu yoksa hiç lekelenme olmadı mı pozitif çıkanlardq
kızlar ben de 3 yıllık evliyim ve hiç gebelik oluşmadı. Eşimde sperm ileri hareketliliği az aşılama düşünüyoruz aşılamaya spermlerin kalitelisi ayıklanıyor değil mi
Teşekkür ederim canım görüşmeye gittiğimde bunu da sorayımmMikroçip aşımada seçiliyor, normal aşılamada neyse o enjekte edılıyor
Zaten çok fiyat farkı yok bence , yapılacaksa mikroçip yapılmalı benceTeşekkür ederim canım görüşmeye gittiğimde bunu da sorayımm
Bursa bahçeci de yaptıracağım tabiki canım o varsa ondan yaptırırız diğerinin evdekiyle farkı yok kiZaten çok fiyat farkı yok bence , yapılacaksa mikroçip yapılmalı bence
Aynen benim eşimin yıkama sonrası %85 oldu ileri hızıBursa bahçeci de yaptıracağım tabiki canım o varsa ondan yaptırırız diğerinin evdekiyle farkı yok ki
Ondandır canım, çünkü kullandığımız ilaçlarla hep hormon yüklemesi yaptık, vücudumuz tepki veriyor haliyleHanımlar aşılamadan 18 gün sonra regl oldum ancak normal döngüm beş gün olmasına rağmen çok az ve iki gün sürdü. İlaçların etkisi olabilir mi?
Ay maşallah.. Allahım hayırlı evlatlar versin isteyen herkese bir haftadır bel ağrım var sırt ağrısıyla beraber. İki gündür de idrar yaparken yanma acıma gibi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bir kere geçen yıl onun gibi ama daha hafifi diyorum ki Hamile miyim acaba sonrada saçmalama diyorum öyle bir belirti olmaz dimi kızlarAynen benim eşimin yıkama sonrası %85 oldu ileri hızı
Cook uzuldumm canmmkizlar oncelikle hepinizden Allah razi olsu saolun dusundunuz heo sordunuz ama sonuca gerek kalmadi artik benim lekenlenmem basladi cok ama cok uzgunum sonucumda zaten halâ cikmadi ciksada onemli degil artik
Yaaa nasip güzelim hakkımızda hayırlısı olsun biliyoruz vakti zamanı var ama yine de üzülüyor insankizlar oncelikle hepinizden Allah razi olsu saolun dusundunuz heo sordunuz ama sonuca gerek kalmadi artik benim lekenlenmem basladi cok ama cok uzgunum sonucumda zaten halâ cikmadi ciksada onemli degil artik
Hayırlısı olsun benim de dünden beri hafif lekelenme var merak bile etmiyorum artık sonucumukizlar oncelikle hepinizden Allah razi olsu saolun dusundunuz heo sordunuz ama sonuca gerek kalmadi artik benim lekenlenmem basladi cok ama cok uzgunum sonucumda zaten halâ cikmadi ciksada onemli degil artik
Adet mi oldun sancın var mı bilirsin kendini adet mikizlar oncelikle hepinizden Allah razi olsu saolun dusundunuz heo sordunuz ama sonuca gerek kalmadi artik benim lekenlenmem basladi cok ama cok uzgunum sonucumda zaten halâ cikmadi ciksada onemli degil artik
bnde ayni sekilde yarin tam baslar artik oyle oluyor geneldeHayırlısı olsun benim de dünden beri hafif lekelenme var merak bile etmiyorum artık sonucumu
adet bnce cnm yarin tam baslar oyle oluyo geneldeAdet mi oldun sancın var mı bilirsin kendini adet mi