- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
yok ne zmn attin gormedim bn atsana tekrar ne zmn yapmistinki hem asilamamin kacinci gunu bgn seninYaptım kız buraya attım bile görmedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ne zmn attin gormedim bn atsana tekrar ne zmn yapmistinki hem asilamamin kacinci gunu bgn seninYaptım kız buraya attım bile görmedin mi
bakiyom cnm simdi yine baktim cikmamisSen yine de e devlete bak ara ara haberleşelim
Himmm kız sen de alemsin haaa gideydinya anam normal doktoruna iştegulum sorma yaa ben bgn doktoruma gitmedim normalde bgn doktoruma gidip kan vermem gerekiyodu bn gitmedim burdan saglik ocaginda kan veririm diye bgn kac kere esimi aramislar hemsireler kizmislar niye gelmedi gelsin diye bnde isi cikmis falan de dedim de bize donus yapsin demisler sonra bnde aramadim kizarlar diye bgnde sabah iste saglik ocagina gittim bizim aile hekimi sadece gebelik testini gormuycem genel olarak butun tahlillerine bakicam dedi 6 tup kan verdim neyse artik onlar pazartesi cikar dedi bakiyom tabi e nabiza yok cikmamis pazartesiye kaldi artik
KatılıyorumSen yine de e devlete bak ara ara haberleşelim
verme gülüm bekle doktorunun dedigi gun kan ver en dogru kan son sonucu cunku hem erken dahaKızlar merhaba öncelikle sonucu pozitif çıkanları tebrik ederim 14 ağustosta aşılama yapıldı o günden beri kasık ağrım var 2 gündür de onunla birlikte göğüs ağrım var dün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı bu sabah normal yaptım o da negatif. Doktor 28 ağustosta kan ver demişti yarın bi gidip versem mi çok tez canlıyım eşim de bi o kadar sakin
yok bacim cikmadi daha adet belirtimde var yaaaVar mı senin testten bi haber
Kesinlikle aynı dün akşam uyuyamadım. Bel kasık ayak ağrısı uyutmadı resmen aynı adet ağrısı. Bugün gittim kan verdim tekrar 2 katına çıkmıştı beta çok şükür sorun yok dediOna takılma canım adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı seyler
Oh çok şükür ay çok sevindim canımKesinlikle aynı dün akşam uyuyamadım. Bel kasık ayak ağrısı uyutmadı resmen aynı adet ağrısı. Bugün gittim kan verdim tekrar 2 katına çıkmıştı beta çok şükür sorun yok dedi
hemogram testi cikmis bi tekOh çok şükür ay çok sevindim canım
hastane degilki tatlim saglik ocagi hastane olsaydi zaten cikmisti Rabbim geciktiriyosa guzellestiyodur belkideeNasıl bir hastahane
Allahım nolur güzel sonuçlar çıksın
doktorunla konustunmu hic