- 10 Haziran 2020
- 703
- 786
- 53
- 30
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
Ama daha fazla da takılmayın artıkAy nolur haklı da bulmayın vallaha bayılcam şimdi üzüntüden dsjcjjsdj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama daha fazla da takılmayın artıkAy nolur haklı da bulmayın vallaha bayılcam şimdi üzüntüden dsjcjjsdj
Yok yok takılmam konu kapansın nolur fjdjcjdAma daha fazla da takılmayın artık![]()
O zaman herkesle hemfikir olmadan etkinlik düzenlemeyeceksin böylelikle cebinden de para çıkmazHesabını yapıyorsa etkinliğe de katılmayacaktı. Ayrıca, gelmeyenlerin parasını ben verdim cebimden. Tabii ki 25 liranın hesabını da yapabilir. Zaten önce para toplandı ona göre alındı her şey.
Tamam o zaman alıntıyı bırakıyorum burayahayır ama gerçekten farklı yerlere çekiyorsunuz çünkü bir önceki konuda insanlar direkt bana hak verirken sanki para saklayan cimri konumuna düştüm.
Ben farklı bir yere cekmiyorum yazdığınız bu zaten baklava ortak alınmamıs , YENİLSİN DİYE arkadasınız almıs.Yazdıklarınıza bakarak diyorum eğer arkadaslarınızın yanında böyle konuşuyorsanız konu uzar. Boşverin , bir daha böyle bir organizasyon yaparsanız ve yine katılmazlarsa içinizden gelmiyorsa tabak vs bir şey vermezsiniz.Hatta o gün birkaç tane fazla bile yediler ahahshs
İlk defa duydunuz çünkü diş okumadınız. Asistanlara abi abla denir.
İlkokul öğrencisi sizden daha olgundur yaHerkese merhabalar. Bu konuyu daha önce açmıştım ancak tekrardan daha da uzadığı için ve içinden çıkamadığım için tekrardan fikrinizi almak istiyorum.
Benim kızlı erkekli karışık bir arkadaş grubum var. Üniversitede okuyoruz. İyi bir bölümün öğrencisiyiz. Geçen ay bir hocamız akademik unvan atladı diye sınıfımızda memur olarak da maaş alan bir arkadaşımız baklava getirmek istedi. Bizde de gelenektir staj bitince falan pasta kesilir bir şeyler yapılır yani tek yapan biz değiliz. Biz de hem ders kaynasın hem hocanın gözüne girelim diye çocuk zaten ısmarlamak istediği için bir derste hocaya bir şey yapalım dedik. Sınıf grubundan da bayağı destek aldım. Ben de sınıfta organizasyon yaparak tabak, çatal ve tüm sınıfa çay aldım. Dersi kaynatmak ve hocanın durumunu tebrik etmek için de çiçek yaptırdık. Bunun için de sınıftaki herkesten 25 lira istedim.
Kendi grubumdaki en yakın erkek arkadaşlarımdan biri “sınıfın hiçbir organizasyonuna katılmak istemiyorum” diyerek bana mesaj attı. Ben de ciddi misin kanka diyince ciddiyim dedi ama işte etkinliğe katılacağını fakat para atmak istemediğini söyledi, ve ben de 25 liranın hesabını mı yapıyorsun dedim. O da hocayı sevmediğini hiçbir şekilde mutlu etmek istemediğini söyledi. Etkinlik günü ise tabii ki tüm imkanları kullanarak etkinliğe katıldılar hatta hocayla çekildiğimiz toplu fotoğraflara katıldılar. Diğer gruptaki erkek arkadaşımız da sınıftaki birileriyle “ben asla para atmam ki benim bu adama cebimden 1 kuruş bile çıkmaz” dediğini duydum ve ben de sinirlendim. “O zaman tabaklardan almayacaktın” dedim. Bunun üzerine suçlu ben oldum. Baklavayı zaten arkadaşımız ısmarlamış bananeymiş. O bile lafını yapmamışmış. Nasıl para hesabı yapıldığını düşünürmüşüm çok ayıp etmişim falan. 1 ay geçti bana hâlâ laf sokuyorlar. Bu olayda kendimde en ufak bir hata göremiyorum. Bu etkinlikten sonra da en yakın erkek arkadaşımın neredeyse tüm ders aralarında hocamızla iletişimde olduğunu falan gördüm. Madem bu kadar 25 lira vermeyecek kadar düşmansınız neden böyle davranıyorsunuz diye sordum bunun üzerine de mecburuz çıkıntılık mı yapalım diye cevap aldım. Tabağın hesabını yaptığım için ben suçluymuşum. Önceki etkinliklerde fazla para atmışlar normalde para lafı asla yapmazlarmış ama ben çok ayıp bir şey demişim diye beni suçladılar. Ben de önceki etkinliklerin beni alakadar etmediğini çünkü onların parasını benim düzenlemediğimi söyledim.
Gerçekten sizce benim hatam var mı? Hocaya düşman olmaları da çok saçma ama madem düşmanlar bunu hayatlarına da yansıtsınlar ya da sadece tabak çatal ve çay için para atsınlar demek istediğim buydu. 25 lira bile atmayan bu kişiler para hesabı yapmış olmuyor mu? Çok bonkör olduklarını bastıra bastıra söylüyorlar. Bir anda üzerime geldiler ve ne diyeceğimi bilemiyorum
Geleceğin yancıları yükleniyor..Herkese merhabalar. Bu konuyu daha önce açmıştım ancak tekrardan daha da uzadığı için ve içinden çıkamadığım için tekrardan fikrinizi almak istiyorum.
Benim kızlı erkekli karışık bir arkadaş grubum var. Üniversitede okuyoruz. İyi bir bölümün öğrencisiyiz. Geçen ay bir hocamız akademik unvan atladı diye sınıfımızda memur olarak da maaş alan bir arkadaşımız baklava getirmek istedi. Bizde de gelenektir staj bitince falan pasta kesilir bir şeyler yapılır yani tek yapan biz değiliz. Biz de hem ders kaynasın hem hocanın gözüne girelim diye çocuk zaten ısmarlamak istediği için bir derste hocaya bir şey yapalım dedik. Sınıf grubundan da bayağı destek aldım. Ben de sınıfta organizasyon yaparak tabak, çatal ve tüm sınıfa çay aldım. Dersi kaynatmak ve hocanın durumunu tebrik etmek için de çiçek yaptırdık. Bunun için de sınıftaki herkesten 25 lira istedim.
Kendi grubumdaki en yakın erkek arkadaşlarımdan biri “sınıfın hiçbir organizasyonuna katılmak istemiyorum” diyerek bana mesaj attı. Ben de ciddi misin kanka diyince ciddiyim dedi ama işte etkinliğe katılacağını fakat para atmak istemediğini söyledi, ve ben de 25 liranın hesabını mı yapıyorsun dedim. O da hocayı sevmediğini hiçbir şekilde mutlu etmek istemediğini söyledi. Etkinlik günü ise tabii ki tüm imkanları kullanarak etkinliğe katıldılar hatta hocayla çekildiğimiz toplu fotoğraflara katıldılar. Diğer gruptaki erkek arkadaşımız da sınıftaki birileriyle “ben asla para atmam ki benim bu adama cebimden 1 kuruş bile çıkmaz” dediğini duydum ve ben de sinirlendim. “O zaman tabaklardan almayacaktın” dedim. Bunun üzerine suçlu ben oldum. Baklavayı zaten arkadaşımız ısmarlamış bananeymiş. O bile lafını yapmamışmış. Nasıl para hesabı yapıldığını düşünürmüşüm çok ayıp etmişim falan. 1 ay geçti bana hâlâ laf sokuyorlar. Bu olayda kendimde en ufak bir hata göremiyorum. Bu etkinlikten sonra da en yakın erkek arkadaşımın neredeyse tüm ders aralarında hocamızla iletişimde olduğunu falan gördüm. Madem bu kadar 25 lira vermeyecek kadar düşmansınız neden böyle davranıyorsunuz diye sordum bunun üzerine de mecburuz çıkıntılık mı yapalım diye cevap aldım. Tabağın hesabını yaptığım için ben suçluymuşum. Önceki etkinliklerde fazla para atmışlar normalde para lafı asla yapmazlarmış ama ben çok ayıp bir şey demişim diye beni suçladılar. Ben de önceki etkinliklerin beni alakadar etmediğini çünkü onların parasını benim düzenlemediğimi söyledim.
Gerçekten sizce benim hatam var mı? Hocaya düşman olmaları da çok saçma ama madem düşmanlar bunu hayatlarına da yansıtsınlar ya da sadece tabak çatal ve çay için para atsınlar demek istediğim buydu. 25 lira bile atmayan bu kişiler para hesabı yapmış olmuyor mu? Çok bonkör olduklarını bastıra bastıra söylüyorlar. Bir anda üzerime geldiler ve ne diyeceğimi bilemiyorum
Dogrusu yancilik kadar kazancli bir yatirim daha yok. Gercekten hemen her yerde ise yarar; yancilik, yalakalik. Artik adina ne dersen.Geleceğin yancıları yükleniyor..
Asabını bozmaya değmez. Zamanla herkes nasıl insanlar olduklarını anlatacaklardır
Ya bugun kaynatirsin yarin kaynatirsin oburgun ne olacak. Surekli sevmediginiz ders kaynasin diye milletin yakasina yapisiyorsunuz habire 25 tl topluuorsunuz. Gunumuz gençlerin bazilarinin cebinde bes kurus yok. Okula yuruyerek gidip gelen insanlar var. Evet belki ozeldesiniz belki gercekten paralari var ama 25 tlsi demi yok demeyin olmayinca olmuyor. Bazen maasimdan tek kurus ertesi gune kalmiyor benim. Hadi herseyi gectim anaokul gibi herseyde pasta kesiyorsunuz. Bayginlik gelir yani.Hayır zaten çocuk baklava ısmarlayacaktı bahaneyle dersi kaynatalım diye yaptık. En zor dersimiz o yüzden kaynadı gitti işimize geldi. Kimseye sormamak değil herkes okeyledi yedi de zaten. Kırk yılın başı bir şey yaptık. Katılmamaları çok okey, buna da çok hak veririm. Ama çok cüzi bir mebla ve beraber bedava baklava yedik yani. Güzeldi
Özellikle tam da bu devrin insanları.. Yüzsüzlük hadsafhada. Empatiden uzak sadece kendi ceplerini düşünürler.. Rant uğruna herkesi feda edebilirler.Dogrusu yancilik kadar kazancli bir yatirim daha yok. Gercekten hemen her yerde ise yarar; yancilik, yalakalik. Artik adina ne dersen.
Aci ama gercek maalesef.
Küçümsemek mi? İşin içinde olmadan nereden bilebilir? Yuhkonu sahibi haklı olduğunu duymak istediği için arada bir başlık açıyor aykırı olanları da şu şekil küçümsüyor. siz ileride çok iyi bir diş hekimi olabilirsiniz ama ne yazık ki şu uslup ve dusunce ile cok zorlanirsiniz hayatta ben size soyleyeyim. arkadaşların iki tane şeyin parasını vermemiş bir kez başlık açarsın alırsın fikrini biter bu kadar para göz olmaya ne gerek var başka sefere de sen para vermezsin olur biter. uni arkadasliklari sizin ilkokuldaki can ciger kuzu sarmasi arkadasliklarina benzemez cikar iliskilerine bakar. her seyden once kendi iletisiminizi kuvvetlendirmeye bakın
Ne diyorsun abla sen ya. Nereden biliyorsun dersi kaynatmışız odaklandığın bu mu. Siz nereden okuyorsunuz yazılanları. İlk hafta zaten ders yoktu o yüzden kırk yılın başı yaptık. Konuyu nereye çekiyorsunuz hayretler içerisindeyim. Sürekli bir şey yaptığımız da yok biz sınıfça piknik va yaparız ders de kaynamaz hocalar müsaade de etmezYa bugun kaynatirsin yarin kaynatirsin oburgun ne olacak. Surekli sevmediginiz ders kaynasin diye milletin yakasina yapisiyorsunuz habire 25 tl topluuorsunuz. Gunumuz gençlerin bazilarinin cebinde bes kurus yok. Okula yuruyerek gidip gelen insanlar var. Evet belki ozeldesiniz belki gercekten paralari var ama 25 tlsi demi yok demeyin olmayinca olmuyor. Bazen maasimdan tek kurus ertesi gune kalmiyor benim. Hadi herseyi gectim anaokul gibi herseyde pasta kesiyorsunuz. Bayginlik gelir yani.
Paragöz olduğum için değil arkadaşlarım üzerime geldiği için kendimi garip hissettiğim için başlık açtım. Siz nasıl insanlarsınız ve neden yazılanları başka yere çekmeye bu kadar meyillsinizkonu sahibi haklı olduğunu duymak istediği için arada bir başlık açıyor aykırı olanları da şu şekil küçümsüyor. siz ileride çok iyi bir diş hekimi olabilirsiniz ama ne yazık ki şu uslup ve dusunce ile cok zorlanirsiniz hayatta ben size soyleyeyim. arkadaşların iki tane şeyin parasını vermemiş bir kez başlık açarsın alırsın fikrini biter bu kadar para göz olmaya ne gerek var başka sefere de sen para vermezsin olur biter. uni arkadasliklari sizin ilkokuldaki can ciger kuzu sarmasi arkadasliklarina benzemez cikar iliskilerine bakar. her seyden once kendi iletisiminizi kuvvetlendirmeye bakın
Baklavayı siz almamışsınız, katılırlar tabii. Başkasının hediye aldığı baklavayı yemelerine katılamazsınız.Onay almamak değil ki, onay vermiyorlarsa neden katılıyorlar? Katılmama imkanları da vardı gayet.
Laf da sokmadım ki onlar beni suçladı hep. Cevap bile veremedim. Ders arasında yapıldı hatta. Yani isteseler hiç yemezler katılmazlar kimse de neden katılmadınız demezlerdi. Başka insanlara garip tepkiler verince sadece sinirlendim
Ben zaten baklavaya bir şey demedim. Bizim parayla topladığımız ve çok cüzi bir meblağ olan parayı vermeyip katılmaları (bunları da kullandıkları için diyorum) ve sağda solda katılanlara siz salaksınız iması yapmalarıydı beni rahatsız eden.Baklavayı siz almamışsınız, katılırlar tabii. Başkasının hediye aldığı baklavayı
Bana da saçma geldi açıkça baklava jestine tabak çanakla dahil olmanız.Ben zaten baklavaya bir şey demedim. Bizim parayla topladığımız ve çok cüzi bir meblağ olan parayı vermeyip katılmaları ve sağda solda katılanlara siz salaksınız iması yapmalarıydı beni rahatsız eden.
Tamam o zaman zaten dediğim gibi bunlara katılmadan da etkinlikte olabilirlerdi. Hocayla ve çiçeğiyle özel bir fotoğraf çekmek bana saçma geldiBana da saçma geldi açıkça baklava jestine tabak çanakla dahil olmanız.
Çiçek ne alaka mesela?
Ben de katılmak istemezdim.
Yahu neden sınıfta geri dursunlar? Suçlular da ceza mı çekecekler?Tamam o zaman zaten dediğim gibi bunlara katılmadan da etkinlikte olabilirlerdi. Hocayla ve çiçeğiyle özel bir fotoğraf çekmek bana saçma geldi
Ama hocayı sevmediklerini ve onun için bir kuruş bile vermeyeceklerini söylüyorlar. Tepkileri bana değil hocaya. Ben zaten abartmadım kendileri uzattı diyorum gidip kendilerine bir şey de yapmadımYahu neden sınıfta geri dursunlar? Suçlular fa ceza mı çekecekler
Çiçeğin fotoğrafını çekmiyorlar hocayla çekiliyorlar. Sınıfın bir öğrencisi olarak elbette katılacaklar. Üç kuruş için amma uzatmışsınız. Fotoğraf çekilirken çöp yanında tek ayakta bekleseydiler utanmazlar oldu olacak.
Bu kadar abartılmaz ya