bu arkadaşlarıma ne cevap vereceğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hesabını yapıyorsa etkinliğe de katılmayacaktı. Ayrıca, gelmeyenlerin parasını ben verdim cebimden. Tabii ki 25 liranın hesabını da yapabilir. Zaten önce para toplandı ona göre alındı her şey.
O zaman herkesle hemfikir olmadan etkinlik düzenlemeyeceksin böylelikle cebinden de para çıkmaz

hayır ama gerçekten farklı yerlere çekiyorsunuz çünkü bir önceki konuda insanlar direkt bana hak verirken sanki para saklayan cimri konumuna düştüm.
Tamam o zaman alıntıyı bırakıyorum buraya
Hatta o gün birkaç tane fazla bile yediler ahahshs
Ben farklı bir yere cekmiyorum yazdığınız bu zaten baklava ortak alınmamıs , YENİLSİN DİYE arkadasınız almıs.Yazdıklarınıza bakarak diyorum eğer arkadaslarınızın yanında böyle konuşuyorsanız konu uzar. Boşverin , bir daha böyle bir organizasyon yaparsanız ve yine katılmazlarsa içinizden gelmiyorsa tabak vs bir şey vermezsiniz.

konu sahibi haklı olduğunu duymak istediği için arada bir başlık açıyor aykırı olanları da şu şekil küçümsüyor. siz ileride çok iyi bir diş hekimi olabilirsiniz ama ne yazık ki şu uslup ve dusunce ile cok zorlanirsiniz hayatta ben size soyleyeyim. arkadaşların iki tane şeyin parasını vermemiş bir kez başlık açarsın alırsın fikrini biter bu kadar para göz olmaya ne gerek var başka sefere de sen para vermezsin olur biter. uni arkadasliklari sizin ilkokuldaki can ciger kuzu sarmasi arkadasliklarina benzemez cikar iliskilerine bakar. her seyden once kendi iletisiminizi kuvvetlendirmeye bakın
İlk defa duydunuz çünkü diş okumadınız. Asistanlara abi abla denir.

İlkokul öğrencisi sizden daha olgundur ya

Geleceğin yancıları yükleniyor..

Asabını bozmaya değmez. Zamanla herkes nasıl insanlar olduklarını anlatacaklardır

Ya bugun kaynatirsin yarin kaynatirsin oburgun ne olacak. Surekli sevmediginiz ders kaynasin diye milletin yakasina yapisiyorsunuz habire 25 tl topluuorsunuz. Gunumuz gençlerin bazilarinin cebinde bes kurus yok. Okula yuruyerek gidip gelen insanlar var. Evet belki ozeldesiniz belki gercekten paralari var ama 25 tlsi demi yok demeyin olmayinca olmuyor. Bazen maasimdan tek kurus ertesi gune kalmiyor benim. Hadi herseyi gectim anaokul gibi herseyde pasta kesiyorsunuz. Bayginlik gelir yani.

Anladığım kadarıyla iki yüzlülük olduğu için sinirlenmişsiniz ama olay bittikten sonra bu kadar tepki göstermeniz saçma olmuş. Madem bunu yüzlerine vurmak istiyordunuz arkadaşınıza dağıtmadan önce “bekle ben tabak çatal aldım dağıtayım ondan sonra tatlıyı açalım” demeliydiniz. O kişileri atlayıp kalanlara verince elbette birileri “aa x’e yok mu? Onu atladın?” Diye soracaktı. Sizde o zaman cevabı yapıştırırdınız. “Almayanlar kendisi istemedi, saçma buluyorlarmış.” Ondan sonra bırakın onlar açıklamak için uğraşsın.

Dogrusu yancilik kadar kazancli bir yatirim daha yok. Gercekten hemen her yerde ise yarar; yancilik, yalakalik. Artik adina ne dersen.
Aci ama gercek maalesef.
Özellikle tam da bu devrin insanları.. Yüzsüzlük hadsafhada. Empatiden uzak sadece kendi ceplerini düşünürler.. Rant uğruna herkesi feda edebilirler.

Alakaya maydanoz oldu ama anlayan anladı*

Küçümsemek mi? İşin içinde olmadan nereden bilebilir? Yuh

Ne diyorsun abla sen ya. Nereden biliyorsun dersi kaynatmışız odaklandığın bu mu. Siz nereden okuyorsunuz yazılanları. İlk hafta zaten ders yoktu o yüzden kırk yılın başı yaptık. Konuyu nereye çekiyorsunuz hayretler içerisindeyim. Sürekli bir şey yaptığımız da yok biz sınıfça piknik va yaparız ders de kaynamaz hocalar müsaade de etmez

Son düzenleme:
Paragöz olduğum için değil arkadaşlarım üzerime geldiği için kendimi garip hissettiğim için başlık açtım. Siz nasıl insanlarsınız ve neden yazılanları başka yere çekmeye bu kadar meyillsiniz

Baklavayı siz almamışsınız, katılırlar tabii. Başkasının hediye aldığı baklavayı yemelerine katılamazsınız.

Baklavayı siz almamışsınız, katılırlar tabii. Başkasının hediye aldığı baklavayı
Ben zaten baklavaya bir şey demedim. Bizim parayla topladığımız ve çok cüzi bir meblağ olan parayı vermeyip katılmaları (bunları da kullandıkları için diyorum) ve sağda solda katılanlara siz salaksınız iması yapmalarıydı beni rahatsız eden.

Bana da saçma geldi açıkça baklava jestine tabak çanakla dahil olmanız.
Çiçek ne alaka mesela?
Ben de katılmak istemezdim.

Tamam o zaman zaten dediğim gibi bunlara katılmadan da etkinlikte olabilirlerdi. Hocayla ve çiçeğiyle özel bir fotoğraf çekmek bana saçma geldi
Yahu neden sınıfta geri dursunlar? Suçlular da ceza mı çekecekler?
Çiçeğin fotoğrafını çekmiyorlar hocayla çekiliyorlar. Sınıfın bir öğrencisi olarak elbette katılacaklar. Üç kuruş için amma uzatmışsınız. Fotoğraf çekilirken çöp yanında tek ayakta bekleseydiler utanmazlar oldu olacak.
Bu kadar abartılmaz ya

Ama hocayı sevmediklerini ve onun için bir kuruş bile vermeyeceklerini söylüyorlar. Tepkileri bana değil hocaya. Ben zaten abartmadım kendileri uzattı diyorum gidip kendilerine bir şey de yapmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…