bu arkadaşlarıma ne cevap vereceğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diş hekimliği mi okuyorsunuz? Onlar bayılır böyle staj sonu pastalarına yeme içmelerine. 1 aylık staj boyunca her gün arkasından söylemedikleri kalmayan asistanlara bir de güzel çiçek yaptırılır hatta staj sonunda

Ama hocayı sevmediklerini ve onun için bir kuruş bile vermeyeceklerini söylüyorlar. Tepkileri bana değil hocaya.
Üniversitede kim arkasından attığı hocaya tepki verir ya? Siz iyi misiniz? Elbette ortama uyacaklar.
Valla saplantılı gibi yazıyorsunuz. Bir sakinleşin bu kadar sabit fikir olunmaz.
Normal olan bu zaten. Elbette gelecekleri için hocaya öyle atar yapmayacaklar. Sizin beklentileriniz saçma

Bana tuhaf geliyor ve ikiyüzlülük olarak görüyorum vallaha. Onalr böyle büyük tepki vermese ben de normal karşılardım bu arada. Nolur daha fazla konuyı da uzatmayın daha fazla yorum da almak istemiyorum yeterince söylendi her şey. Teşekkür ederim

Bana tuhaf geliyor ve ikiyüzlülük olarak görüyorum vallaha
Orası bir okul. Objektif olmak zorunda değiller. Meslek edinmeye gitmişler neden hocalarıyla papaz olup düşük not alma riskine girsinler.
Hepimiz bazı hocalarımızın arkasından konuşup sonra derslerine sesimizi kesip devam ettik. Adı öğrencilik böyle bir şey yani.
Siz çok abartıyorsunuz her şeyi. Bu kadar ufak şeyleri böyle olay yaparsanız size zarar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…