Bu akılsıza akıl verin lütfen :(

Çok teşekkür ederim. Ne güzel insanlar var ya :) Ümidimi kaybetmiştim neredeyse. Yazdıklarınızda çok haklısınız. Benimle oynuyor bende öyle düşünüyorum. Ne diyim ki? Allahından bulsun. Namaz kılıyorum zaten Kuranda okuyacağım fırsat buldukça. Eskiye nazaran iyiyim inşallah dahada iyi olurum. Lütfen sizlerde benim için dua edin

İşin yediremediğim kısmı o. Bizde yakınlaştık baya. Hayatımda ilk defa bir erkekle yakınlaştım. Kendimce çizgilerim vardı. Ona güvenmem çok uzun sürmüştü. Tam güvenmişken bana yaptıkları çok canımı yaktı.
Bana çok yardımı dokunmuştu hakkını yiyemem ama zerre umrumda değil şimdide ara sıra laf çarpıyor bana hakkını helal etmiyormuş çok nankörmüşüm. Bir insanın kendini bilmemesi nekadar acı!

Sal gitsin ya kendine saygın olsun sen kendini değerli görmezsen emın ol gelen giden başına ...ar

Israrla niye o isten ayrilmiyorsunuz ben anlamadim.İşiniz sagliginizdan daha mi önemli bakin psikolojiniz bozulmuş.
Neyse psikolojik tedaviye devam edin terapi alabiliyorsaniz alin alamıyorsanız ilaçları kullanmaya devam edin inşallah duzelirsiniz.

Herşeyin bi çaresi vardır unutma sen daha gençsin önünde dıledıgımce yol zamanın var ne mutlukı sana senın adına cok sevımdım umudunu kaybetme senın hakkında hayırlısı bu degılmıs senı üzen bi insanla berbaer olmak sevmek senin için gururunu kırıcı bişrey olması gereklı hayatta yapılacak cok sey var gez kitap oku mesleki egıtım kurslarına git spora yazıl ne bılım hayat dolu dolu imkanı olan bı ülkedeyız tamam ederim dua

Israrla kalmak değil. Çalıştığım ofiste kendimi geliştirebileceğim kendi dalında bulunduğum ilin en iyilerinden birisinden öğreniyorum mesleğimi. Bu şansı başka biryerde yakalayabileceğimi sanmıyorum. Tabiki daha iyi bir iş fırsatı olursa kaçırmam. Ama şuan değil daha iyi bir iş, iş yok malesef. İşten ayrılmamıda çok istiyorlar neden onlara bu fırsatı vereyimki? Günden güne iyi olduğumu hissediyorum, sanırım ihtiyacım olan şey dertleşmek ve zaman...

Yine aklıma düşüverdi olan bitenler...
Geriye dönüp değiştirebilsem keşke. Bu nasıl bir his asla geçmeyecekmiş gibi. Kibirdenmiki bu? Niye unutamıyorum yapılanları...
Ve elimden hiçbirşey gelmiyor. Kabullendim aslında. Sevdiğim adam beni terketti. Aldattı eski sevgilisi için bıraktı. Sırtımdan bıçakladı beni. Ve hayatına devam ediyor. Benide rezil rüsva etti kendinide akladı. Peki ben? Bu hayatta adalet varmı gerçekten? Beni izleyen Rabbim görüyor benim halimi. İsyan etmek istemiyorum. Belkide hangi günahımın bedelidir bilmiyorum. Ama şunu biliyorum çok acı çekiyorum. Boğazım düğümleniyor. Gözlerimden yaşlar süzülüyor istemsiz. Allahım yardım et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…