- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
-
- Konu Sahibi wannabehappy
Bir şeyler söylemek değilde bir şeyler yapmalısınız artıkHaklısınız ne diyebilirim ki...
Teşekkür ederim haklısınız artık bir şeyler yapmalıyım. Sadece bu psikolojiden çıkmak istiyorum. Onu unutmak bana yaşattıklarını unutmakBir şeyler söylemek değilde bir şeyler yapmalısınız artıköncelikle konu başlığındaki '' akılsız'' kelimesi hiç olmamış kendiniz için bu kelimeyi kullanmamakla başlayın mesela :) Önce kendinizi sevin, değer verin sizi ne iyi hissettiriyorsa onları yapmaya özen gösterin. Sevdiğiniz bir yazarın kitabını okumak, vizyona giren güzel bir film dikkatinizi çekerse ona gitmek vs. vs. çağaltılabilir. Her şey çok güzel olur umarım adınıza
Selam yine benSoğuyorum zaten itici tavırlarını gördükçe. İlk ayrıldığımızda yanımda konuşuyordu filan son zamanlarda neredeyse konuşmuyor. Az önce görüştüğüm kişi aradı. Ben konuşurken hemen kendisininkini aradı. Tamam ben alınıyorum ama ben konuşurken aramasıda bilmiyorum.
Ben iş değiştirince utanan taraf olacağına eminmisiniz? O ve sevgilisi burada çalışmamı istemiyorlardı. Ekmeklerine yağmı süreyim.Ben ne okudum az önce? Bu ne yahu? Kızkardeşim sen kendine neden bunları yaptın? Nasıl insanların yüzüne bakabiliyorsun? Adın büyücü kalmıştır. Şaka gibi yahu!
İlk yapman gereken iş değiştirmekti, herkes pisliğinde boğulsun diyecektin. Utanan taraf o olacaktı. Her şeyini değiştirip yeni bir hayat kur. Eğer oradan gitmezsen, yeni çocuğu da sadece onun tepkisini ölçmek için kullanacaksın.
Ben ne okudum az önce? Bu ne yahu? Kızkardeşim sen kendine neden bunları yaptın? Nasıl insanların yüzüne bakabiliyorsun? Adın büyücü kalmıştır. Şaka gibi yahu!
İlk yapman gereken iş değiştirmekti, herkes pisliğinde boğulsun diyecektin. Utanan taraf o olacaktı. Her şeyini değiştirip yeni bir hayat kur. Eğer oradan gitmezsen, yeni çocuğu da sadece onun tepkisini ölçmek için kullanacaksın.
Ben iş değiştirince utanan taraf olacağına eminmisiniz? O ve sevgilisi burada çalışmamı istemiyorlardı. Ekmeklerine yağmı süreyim.Ben ne okudum az önce? Bu ne yahu? Kızkardeşim sen kendine neden bunları yaptın? Nasıl insanların yüzüne bakabiliyorsun? Adın büyücü kalmıştır. Şaka gibi yahu!
Ayrıca desteğiniz için teşekkür ederim. Çok teselli oldum.Ben ne okudum az önce? Bu ne yahu? Kızkardeşim sen kendine neden bunları yaptın? Nasıl insanların yüzüne bakabiliyorsun? Adın büyücü kalmıştır. Şaka gibi yahu!
Ne garipsiniz yahu. Zaten yaptığı hatadan dolayı ne kadar kötü hissediyor kendini. Şu ilk paragrafta kurduğunuz cümleler resmen kötü şeyler yapmasına teşvik.
Ekmeklerine yağ mı süreyim diyorsunuz da siz kendinize şuan orda bulunarak kötülük yapıyorsunuz... Eğer başka bir imkanınız varsa işten ayrılıp yepyeni tertemiz bir sayfa açmayı düşünün derimTamam ben üstüme alınıyorum olabilir denk gelmiş olabilir. Ozaman bir kaç hareketinden bahsedeyim. Ofiste iki oda var patron genelde şehir dışında o olmayınca odası boş oluyor. Geçen oraya geçtim molada telefonla konuşarak. Çıktığımda kapının tam yanındaki koltukta oturuyordu. Yüzüme hiç bakmıyoken şimdi odaya girdiğimde baktığını yakalıyorum.
Sevgiliyken düğünümüzde şarkımız olsun dediği şarkıyı açıp benden ötürü sen iyi bilirsin bu şarkıyı filan gibi bişey söyledi. Tamam bana öyle geliyor da bu hareketleri nedir ya?
Benleyken o kıza gittiğini düşünürsek çokmu masum o? Bunu kabul etmiş olması çokmu doğru?Burada insanları yağlamak, yalan söylemek için bulunmuyorum. Başınıza geldiğini düşünün, ayy kıza yazık kötü hissediyor mu dersiniz? Sapkınlık bu.
Ve yaptığından üzüntü duyuyor, ama yeni çocuk aradığında diğerinin ne yaptığını izliyor? Sizce yeterince pişman olmuş mu? Vazgeçmiş mi? Kendinizi diğer kızın yerine koyun, belki olaylardan hiç haberi yok. Bir sevgiliniz var ve birisi büyücülere fotoğrafını yollamış, siz ister misiniz aynı ofiste çalışmalarını?
Tabiki empati kuruyoruz, doğru yol nedir ondan bahsediyoruz. Ama empatiyi bencilce kurunca çok doğru olmuyor bence...
Burada insanları yağlamak, yalan söylemek için bulunmuyorum. Başınıza geldiğini düşünün, ayy kıza yazık kötü hissediyor mu dersiniz? Sapkınlık bu.
Ve yaptığından üzüntü duyuyor, ama yeni çocuk aradığında diğerinin ne yaptığını izliyor? Sizce yeterince pişman olmuş mu? Vazgeçmiş mi? Kendinizi diğer kızın yerine koyun, belki olaylardan hiç haberi yok. Bir sevgiliniz var ve birisi büyücülere fotoğrafını yollamış, siz ister misiniz aynı ofiste çalışmalarını?
Tabiki empati kuruyoruz, doğru yol nedir ondan bahsediyoruz. Ama empatiyi bencilce kurunca çok doğru olmuyor bence...
Teşekkür ederim yorumunuz için. Aslında düşünüyorum tabi daha iyi bir iş bulursam 1 sn beklememEk
Ekmeklerine yağ mı süreyim diyorsunuz da siz kendinize şuan orda bulunarak kötülük yapıyorsunuz... Eğer başka bir imkanınız varsa işten ayrılıp yepyeni tertemiz bir sayfa açmayı düşünün derim
Benle aynı ofiste olduğunu bile bile araması, hediye göndermesi, biz birlikteyken özellikle buluştuğumuzda taciz etmesi, samimi fotoğraflar atması. Çok güzel bir bakış açınız varmış.Burada insanları yağlamak, yalan söylemek için bulunmuyorum. Başınıza geldiğini düşünün, ayy kıza yazık kötü hissediyor mu dersiniz? Sapkınlık bu.
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim yorumunuz için. Aslında düşünüyorum tabi daha iyi bir iş bulursam 1 sn beklemem