Bu adamı bir türlü çözemedim.

Bana özelden yazar mısınız? Size sormak istediğim sorular var.

Bir de bana sitem ediyor sen beni aylarca aramadın diye.

Yeterli kadar secici degilsiniz ve cizgileriniz yok iliskide. Bunlari düzeltmeden baska ilsikilere girmeyin. Önce kendinze degee vereceksiniz, iliski icinde beklentilerinizi belirleyip takip edeceksiniz yoksa sonuc hep hüsran
Haklısınız ben biraz fazla fedakarım sanırım

Bir de bana sitem ediyor sen beni aylarca aramadın diye.
Peşinden koşmanı beklemiş salak
Herkes unutulmak istemiyor işte
Aman gerçekten hiç değmez
Tek erkek o mu ya?
Sevemezmiş seni üzermiş amannn gerçekten bunlar bayatladı artık
Herkes ne sanıyorsa kendini
Üzmek istemiyorsan defol git hiç bulaşma
Öyle de yok böyle de
Siz kimsenin oyuncağı değilsiniz kızlar
Tecrübe konuşuyor bakın burda
Zibilyon tane adam var böyle kendini nimetten sanıp seni üzerimler falan yapan
Salın gitsin

Aynen
Sallamayanı görünce de köpek oluyorlar
Başta sallamıyor gözükürler
Benimde vardı böyle biri
Gayet güzel başlamıştı baktım aramıyor sormuyor falan
1 ay sonra aradı ama geçmiş olsun yani bitmişti bendeki etkisi
İstemiyorum falan yaptım
Bir takıldı peşime ama nafile
Bir kaç ay sonra sevgili yaptım delirdi her yerden engelledim öyle kurtuldum valla

Bakın siz boşluktasınız. Ve bu boşluk sizin üç kuruşluk adamlara ağız eğmenize, onların egolarını tatmin etmenize neden oluyor. Bir önceki ilişkinizde, bu ilişkinizde artık laçkalaşmış. Saygı sınırları aşılmış sevgi sınırlarına değinmiyorum çünkü bence ikisi de sizi seven insanlar değil. Bu adamlarla iletişimi kesin. Size değer verecek bir insan mutlaka karşınıza çıkacaktır. Lütfen kendinize bu saygısızlığı yaptırmayın.

Burdan sonrasını okuyamadım adam sana yalan söylüyorum diye bas bas bağırıyor. Bu salak saçma erkeklere prim vermeyin artık ya

Nedense bu tipler hep aldatilir, bu yuzden de kimseye baglanamaz. Hep ayni yalan, ayni bahane.
Bu adamin tek derdi cinsellik. Baglanma korkusu ya da baglanma problemi yok. Bu adam sana karsi birsey hissetmiyor, sadece beraber olmak istiyor. Boyle tipler de evlenmezler. Bosa vakit kaybi.

Bağlanma sorunu bana da saçma geldi. Biri bağlanma problemi yaşıyorsa nasıl yıllarca ilişki kurabilir ki?

Deli canım bu adam .Bende kova burcuyum.Buda venım erkegım.Daha tehlıkelı .Ay çok sacma def et bunu lutfen.Muhattap olma.Gıtsın manken,Savcı yada onu yol basında bekleyenlerle evlendın.Bı kere adam tutarsız .

Deli canım bu adam .Bende kova burcuyum.Buda venım erkegım.Daha tehlıkelı .Ay çok sacma def et bunu lutfen.Muhattap olma.Gıtsın manken,Savcı yada onu yol basında bekleyenlerle evlendın.Bı kere adam tutarsız .
Ben bana geri gelmesini istiyorum. Söyleyemediğim ne varsa söylemek sonra da def etmek istiyorum

Bunların bir taraflarını siz kaldırıyorsunuz böyle yazıp durmayın şu adama çok sinir oldum
Ayrıca burçlarla ne alakası var? yıllardır tanıdığım en düzgün en karakterli iki insandan biri ikizler diğeri kova

bence bunu çözmekle zaman kaybetme. bırak, çok daha iyilerini bulursun.
bu ne ya.

Ben bana geri gelmesini istiyorum. Söyleyemediğim ne varsa söylemek sonra da def etmek istiyorum
Hıh işte senin de tek derdin bu bunu bil adamın dediği gibi sevsen ertesi gün başkasıyla görüşmeye başlamazdın (yargılamıyorum seni bunu söyleyerek duygularını tanımla diye söylüyorum
Her ilişki büyük aşk yaşayarak yaşanmaz ki siz sadece güzel vakit geçirmiş siniz beraber bir nokta da bitmiş bu kadar
Senin takıntı yapman anlatımlarına göre hani bir sınavdan başarısız oluruz hazmedemeyiz niye hala aklımız o soruda kalır çözmeye çalışırız ya öyle bişeymiş gibi geldi bana
Bırak gitsin herşeyi çözeceğiz diye bir kural yok hayatın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…