Bu adamı bir türlü çözemedim.

Şafak takılıyor öylesine, bu adamdan ciddiyet beklemeyin asla.. Siz de geri dönüş falan yapmayın, karsınıza size deger veren biri muhakkak çıkar, az daha sabır sadece.. Siz ne iş yapıyorsunuz?

Bilmiyorum, ben de anlayamadım.

Şafak karanlıkkk..
Bu tip bir süre sonra engeli kaldırır yazar vs ve sonra pesine sen düsmüscesine kendini över BRETPİT beyimiz.
Olay yerine asla geri dönme ve ne üzülmesi yahu kahve yap hadi.
Kesinlikle böyle yaptı biliyor musunuz? Ben sana köpek için yazdım sadece falan dedi. Üstelik eski konuları kendisi açtı. Bir de bana diyor ben sana 2 ay önce yazacaktım ama sinirliydim.

Kesinlikle dengesiz onu ben de farkettim.

Bence kendini böyle değersiz hissettiren birine kapılma dünyanın sonu değil ya hayatına bak sana zarar veriyor

Adam manyak çıktı. Kaç kurtul, arkana bakma. Seninle iletişime geçmesine izin verme. Çünkü çok iyi biliyor ki duygu sömürüsü yapsa, ya da seninki de sevgi mi dese hemen ispat için döneceksin ona.
Hem istemiyorum diyor hem de sevgin bu diyor.

Allah'ım,neden KK'da bütün erkekler 'aldatildigim için ayrildim' diyor. Bir kişi bile mi boynuzlu değil, biri bile mı 'ben şöyleydim,ailem böyleydi ayrildim' demiyor???

Tamamını okumadım çünkü ilk aylarda evlilik planı vs zaten o işler öyle olmaz bence
Yok ben bu adamla evlilik konuşmadım kendisi açtı konuyu durup dururken. Bundan sonra karşıma çıkan adamla evlilik planı yapmıştım.

Ben söyledim zaten ayrıldığım erkeğin peşinden koşmam diye.

Maalesef üzülerek katılıyorum size.

Şafak takılıyor öylesine, bu adamdan ciddiyet beklemeyin asla.. Siz de geri dönüş falan yapmayın, karsınıza size deger veren biri muhakkak çıkar, az daha sabır sadece.. Siz ne iş yapıyorsunuz?
Ben fizyoterapistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…