Bu adamı bir türlü çözemedim.

Bu kovalar hep bağlanamıyorum triplerinde olur. Hiç takmayacaksın sanki sende bağlanmak istemiyor gibi takıl bir müddet. Özgür bırak. İpini ne kadar gevşek tutarsan o kadar peşinde koşar. Ne kadar sıkarsan o kadar kaçar. Özgür ruhludur, kendi gibi özgür ruhlu kişilere hayran olur sen öyle değilsen bile öyle gibi davran. istiyorsan tabi yoksa kimse için olmadığın biri gibi davranmaya değmez.

Ben bıraktım zaten. Arayıp sormayacağımı o da biliyor.

Erkekler bir bahane ile evlilik düşünmüyorum derler.. bu da cinsel ihtiyacım için ilişki yaşarım demek yani evlenene kadar.. adam baştan söylemiş niyetini.. öbürü de aynı, evlilik planı falan yalan yani.. gelirler yatıp kalkıp çekip giderler.. acı falan çekmeyin bence.. meşguliyet bulun kendinize, onu düşünmemeniz gerekiyor.. ve en önemlisi kendini kullandırmamak.. ciddi olan konuşur tanışır evlenir.. sinir oluyorum erkeklerin kadınları kullanmasına.. sizde mesafeli olun.. ciddi olanın hoşuna gider, kullanacak olanda çeker gider..

canım kardeşim bu olayın neresinden tutalım anlamadım... siz evcilik oynamışsınız... sen ilk buluşmada bir şeyler yaşamışsın (şaka gibi) ama olur kabul... ya sonra ayrılmış başkasıyla denemişsin olmamış, gitmiş 2,5 ay sonra eski sevgilin komik bir bahaneyle aramış gel gel demişsin... adam 5 yıllık sevgilisine dönmüyor sana neden dönüyor hiç düşünmüyor musun? buna ne denir bilemedim valla, aç gözünü güzel kardeşim uyan uyan üsküdarda sabah oldu...
adamın işi belli hem ilişki yaşıyacam ilerisi olmayacak, canım sıkılmasın zevkime bakıyım, gece bulur gündür unuturum...
bir çocuğa bile bir kez kızsan kovalasan, tekrar çağırdığında sana gelmemek için elinden geleni yapar...
ya sen !!! kendine bir çeki düzen ver bea... sen bu adama niye takıldın anlamadım "git gel konya 6 saat bea" değişmez bu da değişmez... bırak şu teacher ın yakasını dön önüne bak... sen sayısalcı değil sözelciye benziyorsun... bak adam savcıyı bile istememiş git sen savcı bul kendine... yaniiii kurtul çık ayrıl uzak dur bu ilişkiden bence, yoksa çoook acı çekersin... sadece bi_fikir

Yasin daha genç herhalde önüne daha çok savaşlar,daha çok oğuzlar çıkar.bu kadar aşk acısı çekme. Her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır.kendi hayatına bak dünyaya bir daha gelmeyecek sin bunlarla kafanı doldurup yaşlanma. Herşey istediğin gibi olsun.

İnşallah mutlu olursun hayırlısı olsun ama sana gelip sürekli sevemem edemem diyen adamdan bir şey olmazmış zaten

Yeterli kadar secici degilsiniz ve cizgileriniz yok iliskide. Bunlari düzeltmeden baska ilsikilere girmeyin. Önce kendinze degee vereceksiniz, iliski icinde beklentilerinizi belirleyip takip edeceksiniz yoksa sonuc hep hüsran

Şuraya koptum yalnız
Beni eve çağırdı bende nedense gittim
Alemsin
Neyse bu adam dengesiz
Senin üzerinden kırılan kalbini egosunu tatmin etmeye çalışmış
Bakmış senden aylarca ses yok bi yoklayayım unutuldum mu diye sormuş
Herkes herkesi unutabilir kimse vazgeçilmez değil bu tip insanlar neden bunu anlamamakta ısrar ediyor
Boşver önüne bak
Aylar sonra geri dönen sevgiliyi de asla kabul etme

"Beni ne mühendisler ne doktorlar istedi"nin erkek versiyonu "beni ne savcılar ne mankenler istedi " herhalde..Pehhhh manken istemişmiş, bıraksın geçsin bu ayakları...Mankeni nerde görmüş te sanki denyo..Anca vitrinde görmüştür

Iyyyk olman gereken adamdan acı cekiyorsun..
Bir de yoklama çeken adamların üstüne hemen atlarsan yine iter seni çünkü dönmek için değil ego tatmini için sade yoklamıştı...
Böyle adamlar var afedersin dötü olmayan. Yani aramadın der sonra sen ciddiye bağlayınca yok olmaz der, yok sen üzülürsün, bi gel bi git, sen ben sevmedin şunu sevdin ooof başağrısı çekmeyi mi seviyorsun..Ha bi de hepsinin ortak noktası şu olur; bi kızı sevdim aldattı, şimdi kimseyi sevemiom yani seni yemliom uğraşdur benle, çabaladur o kız gibi aşık etmeliyim kendime diye sürekli egomu okşa ama ben bişi yapmiim paşalar gibi oturayım, sen döşe bana mesajları, evimin kapısına kadar gel...Ben canım isteyince ortadan kaybolayım falan, sonra cıkayım ortaya kafam karısıktı, ailesel sorunlarım bilmemne...

Hiç derdin yok bunla mı uğraşacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…