Bu adamı bir türlü çözemedim.

Oğuz için üzülürken ne ara şafak'a söndün ve bir anda onun için derbeder oldun tekrar onu anlayamadım ben.
Konuya gelecek olursak da Bu tipler böyledir. Elde edene kadar yırtınır bırakmaz peşini sonra elde ettiğini anladığı an fiyuu kaçar gider arkasında tozu kalmaz.. Boşver ikisini de, önündeki maçlara bak bence sen.

Şu hayatta en nefret ettiğim insan tipini tasvir ettin. O evleneceği kadınla yaşadıklarını henüz aşamamış bence ama bu sana bu şekilde davranabileceği anlamına gelmez. Tamam aldatıldın ama bunu sana yapana git öfkeni kus gereksiz laflar edip durma. Bu adam diyor ki biri bana ölüp bitsin ben hiç aldırış etmeyeyim anca gururum okşansın. YARATIK !! Kadınları ne sanıyor bu hadsiz. Bak arkadaşım belki haddim değil ama neden hayatında böyle gereksiz bir şeye kafa yorduğunu anlamıyorum. Bu tür insanlar anca sana ve psikolojine zarar verir. Sen değerlisin. Gidip sana değer veren biri ile ilgilen. Hayatında bu herif gibilere kafa yorarsan seni üzerler sonra arkalarına bile bakmazlar. Bebek gibi mızmızlanan bir adama bakıcı mı olmak istiyorsun. Mankenmiş savcıymış git ne halin varsa gör pis yaratık. İçi çürümüş bu leşten de uzak dur arkadaşım sende . Senin kalbin bu adamdan daha iyisini hak ediyor eminim. Haddimi aştıysam da kusura bakma. Kalbinle değil aklınla karar ver.

Geçmişte bazı şeyler olsun diye çok çabaladım emek verdim. Şimdiki aklım olsa diyorum kılımı bile kıpırdatmazdım. Seninle aynı fikirde değil mi ayır yolları.. Lanet olsun o yıllara da yaşananlara da

ilk buluşmada eve çağıran birinden ne bekliyordunuz, uzak durun bundan adam sıkıntılı bir narsist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…