Bu adama nasıl davranmalı??

yazdıklarına aynen katılıyorum yesiltavsaannn kesinlikle doğru yazmışsın 3 yıldır birlikteyiz tatlım ve birbirmizden uzaktayız işte ben izmire o şuan uşakta oralı çünkü dediklerin çok doğru bende sağolsun kk bayanları tarafından çok destek gördüm ve bayağı yardımcı olmak için uğraştılar :) bende dediklerini uyguluyorummmm hanımlarınnn :) ve tıkır tıkır işliyooo :) dün bi ilgilenmeler bende üstüne gitmiyorum arayıp sormamasını hiç sorun haline getirmiyorummm :) vallahi güzel oluyomuş kendi kendime sorun ediyomuşum kafama takıyomuşum :) bakalım önümüzdeki günlerde ne olucakkk :) teşekkürler canımmm yorumun içinnnn

canım bende senin yaşadıklarının benzerini yaşadım bende aynı taktikleri uyguladım 3 yıl boyunca ve en sonunda risk alıp son noktayı koydum. çünkü ben evlenmek istiyordum o yanaşmıyordu. ilk zamanlar evlenelim diye olen adam sonradan korkar oldu 3 yıl sabrettim ilgisi azaldı soğudu ama ben sabrettim bekledim nafile vee herşeyi bitirdim. başka türlü gerçeği öğrenemezdim. seviyormu sevmiyormu ne istiyor bir akşam herşeyi bitirdim ertesi sabah ağlayarak aradı beni. ailenle konuş evlenelim diye bu olayların üstünden bir yıl bile geçmedi henüz ve biz şu an evliyiz tatlım. bazen doğruları bulmak için risk almak gerekiyor hayatta. doğru yoldasın devam et

daisyyy :) ne mutlu sana işte kadın azminin zaferiiiiiii :) çok sevindiiimm canımmmm dilerim evliliğiniz hep mutlu mesut sürüp gitsin :)

eveettt yılmak yookkk yıldırana kadarrr :) hehe böyle devam yaaa bakalım ne olucak :) teşekkürlerrrr :)

nasıl yani ya ne yapmalı ki ? tatlım

ayy cok sevındım canım benım yaa eee ne demıslerrrr kacan kovalanırr once sen kovalıodun o kacıodu smdı kovalama sırası onda

eveeettt :) Allah razı olsun canım bende seviniyorum vallahiiii ay inşallah düzelirde hep düzgün gideeerrr :) korkulur bizden yaaaaa :)

nasıl yani ya ne yapmalı ki ? tatlım

şunu anladım okyanusya84 ne kadar üzerine gidip tekrarladıkça yapma etme dedikçe olaylar bi yerden sonra sinir halini almaya ve artık inada binmeye başlıyor ve bizlerde üzerine gittikçe adam öfkelenip uzaklaşmaya başlıyor. uzaklaşmaması için herşeyi olumluymuş gibi hazmetmeye kendimi frenlemeye çalışıyorum ben sabretmem gerekiyor diye düşündüm ve o yazmadıkça bende yazmıyorum ki anlasın diye ki çok eminim anlıyorda sitem ettiğimdede anlıyordu ama işine gelmiyordu ama şimdi ne sitem var ne kızgınlık şaşırıyor :) ve kendisi sorgulamaya başlıyor ve aldğı tepki hiiiiççç yok bişey :) kavga ediyoruz diye kızıyodun şimdi etmiyoruz diyemi kızıcaksın diyorum :) rolleri değiştik sanki :)

bugün nasıldı aradı mı ? aranız iyi mi canım biraz düzeldimi sen böyle geri çekilince

şuan daha aramadı canım ama en azından aradığındada ilgileniyor konuşyor o üzerime düşüyor araması yakındır ama :) yemekten hepimiz daha yeni kalktık malum ramazandayız biraz düzeldi tatlım mesela dün bi yere gidicekmiş gitmeden aradı beni haber veriyor işte) sonra mesaj attı falan oturdukları yerdeyken bi çok :) iyi yaaa güzeliz şimdilik devamı gelir inşallaaahhh dua et ayaaaazzz :)

olur canım edeerim sevindim inşallah hep böyle devam eder :)) istikrarını bozma sende aynen devam bak baya işe yarıyor . Ama çok geziyo seninki ya ben çok kıskanç birisiyim o kadar gezmesine dayanamam sen iyi sabır ediyorsun gerçekten ..
Ben de sevgilime hep diyorum bi yere giderken haber ver falan o da pek vermezdi nerdesin dediğimde sokakdayım diyodu hani çıkarken söyleyecektin diye kaç kere kavga ettik ama şimdi söylüyor . Söz verdirdim aynısını ben de yaparım diye tehtit ederek yaptırdım :))
Bir de ikna etmeye çalıştım hayır sadeece söyle bunu bana çok mu görüyosun bu kdr zor mu sadece haber verecekisn falan dedim sonunda aştık yani .

denicem tatlım ama onun yaptığı haksızlıklara susmak zor gibi geliyor bana hadi hayırlısı bakalım

denicem tatlım ama onun yaptığı haksızlıklara susmak zor gibi geliyor bana hadi hayırlısı bakalım

canım haksızlıklar senin canını çok yakıyor ve abartılaşmaya başladıysa susma her türlü riski göze al gerekiyosa resti çek göz yumma benimkisi sadece değişik bi durum

hanımlarrrrr benimkisi mesaj attıııı :) bebeğimli aşkımlı güzel bir mesaajj :) ama ben buna kanarmıyım kanmaaaaammm :) gayet ilgili 2-3 mesaj attı kendisi gitar dersi veriyor dedi çalışan arkadaşıma vericem şimdi ders ben seni dersim biter bitmez arıcam bebeğim demiş :) yaniiiii haber veriyor hatunlaaaarrrrrr beyimiz artık haber veriyoooorrr :)

wuhuuuuuuuuuuuuuuuu sonundaaaaa amacımıza ulastıklar kızlarrr kendımızı tebrık edebılırızzzz insallahhh her zaman bu sekılde devam ederrrrr mutlulugunuz bozulmasın ınsallahhhhh mucksss :)))

wuhuuuuuuuuuuuuuuuu sonundaaaaa amacımıza ulastıklar kızlarrr kendımızı tebrık edebılırızzzz insallahhh her zaman bu sekılde devam ederrrrr mutlulugunuz bozulmasın ınsallahhhhh mucksss :)))

eveeeeeeeeeeeettttttt Allahım inşallah hanımlaaarrrrrr :) mucukkkss çok teşekkür ederimmmmm hatunlar ben bugünden itibaren pazar gününe kadar yokum arkadaşımın yazlığına gidicezzz bakalım beyfendi ben oradayken nasıl davranıcakkk döndüğümde size ayrıntıları yazarııımmm :)

tamam canımm ordada cok eglendıgını gosterrr ve onu takmadıgını ayy benceee bu fırsat kacmazz senın eglendıgını ve haber almadıgını gordukce delırcek :

Ay bu sorun bende de vardı ama ben bunu tartısma konusu yapmadım o kendi kendine düzeltti kendini cok sükür sende tartısma konusu yapma ama arada lafınıda esirgeme gerci dinleyecek olan insan bir lafla anlar bir ton kere desen bos canım ayrıca hikaye anlatmıs yani arkadaslarına zaman ayırırken yorgun değil bir parmakları oynatıp bir msj mı zor geliyor ona , sen bence uzaklasmıs gibi dur takmıyormus gibi herseyine he he de sende aynılarını yap bakalım değistiğini görünce düzelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…