Bu adama nasıl davranmalı??

kuzum varya aynı bi zamanlarki ben ve erkek arkadaşımı anlatmıssın :)
bizim de böyleydi ben geceleri sinirden oturur ağlardım sonra da kendi kendimi sakinleştirmeye başlardım ilgisilik bana da çok koyuyodu o yüzden deliriyodum ama seninki de cidden sinir krizleri geçirilmeyecek cinsten değil ki.. ama hiç üzülme sakinle biraz toparlan yapman gereken tek şey onu umursamıyormus havası vermek..o msj atmadan msj atmıcaksın ve gec cevaplar vericeksin kısa kısa yazıcaksın ve gayet tatlı bir dille sürekli gülümser bazen soğuk ve net olucaksın ama kesinlikle onu takmadıgını belli etmen lazım telefon actıgında uzatmadan bi bahane bulup kaçman lazım uzun muhabbet etmiceksin bazen geceleri uyuyakalıp msj atmıcaksın sabah ta uyanıp aynı onun yaptıgı gibi hiç mahcup hissetmeden gayet rahat günaydın aşkm diceksin bi yere giderken haber veriyosundur yine haber ver ama eskisi gibi olmasın çok takma bu taktikler gayet işe yarıyo sen beni dinle böle yap bak neler oluyo:)
eger gider de takar gibi yapar laf carpıtıp durursan erkegi elinden kaçırırsın..

dipnot: duygusallıktan kacıcaksın o actıkca sen uzaklaşıcaksın kısa ve net konusup gece ise uyuyakalmıs havası vericeksin o muhabbet yarım kalıcak ve baska zaman devamı gelicek duygusallık sıfır bunu unutma.. hadi kolay gelsin..

hepsini deniycem anacım hatta bugün mesaj attım ama ilgisizdim oda bi kaç tane yazmadım bugün doğru düzgün oda yazmadı şuan bu vakit oldu daha :( aaahhh ahhhhh çok canım sıkılıyor ama sıkılmasıda bişeyi değiştirmiyor :(

bencede takma ve umursama ...zor olucak ama bu kadar üzülmiyceksin kararlı ve net ol canım

ne durumdasın şuan ?

inşallah tatlım söylediklerinizi uygulamak için bugünden itibaren başladım bakalım neler olucak şuan ne durumdayım canım hala sıkkın çünkü sabahtan bu vakte kadar hala daha birşey yazmadı :( ama hiiiçç sitem falanda etmicem hiç bişey yokmuş gibi gayet rahat davranıcam aradğında

kızlarrr hala beklemekteyiiiimmm ses yoookkkk Allahım sabır ver bana yaaaaa neydi beni günahımmmm :(

Çok kötü bir durummuş gerçekten ya . Ne diyeceğimi bilemedim cidden çok üzüldüm senin adına :(
Bence sen mesaj atmamaya devam et arama sorma hatta telefonunu tamamen kapat .. dayanmaya çalış .
Ne demek ya hem haber vermiyo üstüne gece 2lere kadar sokaklarda dolaşıyor .. Sen de onu arama

Çok kötü bir durummuş gerçekten ya . Ne diyeceğimi bilemedim cidden çok üzüldüm senin adına :(
Bence sen mesaj atmamaya devam et arama sorma hatta telefonunu tamamen kapat .. dayanmaya çalış .
Ne demek ya hem haber vermiyo üstüne gece 2lere kadar sokaklarda dolaşıyor .. Sen de onu arama

şuan çok üzgünüm yaaaa aramamak için kendimi zor tutyorum ama hala aramadı :(

hanımlar hala aramadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :( :( :( :( :( :( bekliyorum ararmı diye ama yok hala yoookkkk sabrımımı deniyor yaaa bu adam benim ne yapmaya çalışıyor yaaa neeee deliricem artık insan haketmediği şeyleri gördükçe istediği şeyler ufacık şeylerde olsa yerine gelmeyince karşı taraftaki insan sorumluluğunu bilmeyince ne zormuş yaaa böyle duruma düşmesi kendimi çok kötü hissediyorum kızlarrrrrr :(

Son düzenleme:
hanımlarrr aradı yarım saattir telefonda konuştuk ancak ben hiç bozuntuya vermedim ne kadar kudursamda burda hiç bişey yok gibi onu merak eden sorularda sormadım ancak o neler yaptın bugün aşkım ee başka naptın gibi sorular sordu işlerimizde artık hafifliyo dedi rahatça konuşuruz artık dedi peki falan dedim bi sorunmu var dedi yoo dedim sorun yok konuştum normal bir şekilde ama huylandı :):) sevindrik oldummm :) aradığındada arkadaşımla konşuyodum kimle konuşyodun gece gece dedi dedim arkadaşımla :) dedi kim o arkadaş söylemem dedim sinirlendi dedim en yakın arkadaşım kim sence oda hemen bildi hemen ha tamam diyor :) Allahım ya şu erkekler ne tuaf insanlar yaaaaa sen akıl fikir ver Ya Rabbimmm onlara :)

hanımlarrr aradı yarım saattir telefonda konuştuk ancak ben hiç bozuntuya vermedim ne kadar kudursamda burda hiç bişey yok gibi onu merak eden sorularda sormadım ancak o neler yaptın bugün aşkım ee başka naptın gibi sorular sordu işlerimizde artık hafifliyo dedi rahatça konuşuruz artık dedi peki falan dedim bi sorunmu var dedi yoo dedim sorun yok konuştum normal bir şekilde ama huylandı :):) sevindrik oldummm :) aradığındada arkadaşımla konşuyodum kimle konuşyodun gece gece dedi dedim arkadaşımla :) dedi kim o arkadaş söylemem dedim sinirlendi dedim en yakın arkadaşım kim sence oda hemen bildi hemen ha tamam diyor :) Allahım ya şu erkekler ne tuaf insanlar yaaaaa sen akıl fikir ver Ya Rabbimmm onlara :)

Sevindim gülerek okudum şu mesajını :)) senin adına cdden çok mutlu oldum .. Böyle devam et bak etkisi oluyor

hımmm güzelll sevındımm ..böle devam et bencede eger çok üstüne gelirse sen neden böle oldun böle degıldın diye

dersinki yoruldum saldım seni .) kendı halıne bıraktım ...aramak isteyen zaten arıyor dersin .

sorguya suale gerek yok sen sorumluluklarını bılıyorsan eger dersin ...topu ona atarsın

o sitemi anlıycaktır ...kendısı bılır valla

bu kadar başka birşey düşünse kadınlar varya. filizof olurlar filozof :1::1:

hımmm güzelll sevındımm ..böle devam et bencede eger çok üstüne gelirse sen neden böle oldun böle degıldın diye

dersinki yoruldum saldım seni .) kendı halıne bıraktım ...aramak isteyen zaten arıyor dersin .

sorguya suale gerek yok sen sorumluluklarını bılıyorsan eger dersin ...topu ona atarsın

o sitemi anlıycaktır ...kendısı bılır valla

bu kadar başka birşey düşünse kadınlar varya. filizof olurlar filozof :1::1:

bende sevindim aysueylül yaaa sorma :) bakalım bugün neler olucek :) anlasın valla biz bu erkekleri anlamak için neler çekiyoruz onlar çeksin birazda be uğraş uğraş nereye kadaaaaarrrr :) hakikaten oluruz vallaaaa ama işteeee erkeleri düşünerek boş işler bakanı oluruz biz anca :)

bende sevindim ayazzz :) hemde çooookkkkk :) aynen etkili oluyor biz kadınlar ne fenayız yaaaa korksunlar bizdeeeennnn :)

:) Zaten bii ilişkiyi aslında kadın yönlendirir . Mesela sen kötü olsan o da kötü olur sen onun iyi olmasını istersen iyi davranırsın o da iyi olur . evirir çevirir istediiğimizi yaptırırırız mesela :D

:) Zaten bii ilişkiyi aslında kadın yönlendirir . Mesela sen kötü olsan o da kötü olur sen onun iyi olmasını istersen iyi davranırsın o da iyi olur . evirir çevirir istediiğimizi yaptırırırız mesela :D

hakikaten kız hiç bu tarafını düşünmemiştim :D bak ben dün umursamadım kafaya takmamış gibi yaptım geç aramasını sorun etmemiş gibi :D oda gayet iyi konuştu :) güzeldi yaniii hehe :)

şey dedi bana ya neden zorluyosun ki dedi dedim bu zorlamak değil hayatında biri olması senin sorumlulukların olması demektir dedim ve birbrimze karşı nerde oldğumuzu ve ne yaptğımızı söylememiz gerekiyor ben seni merak ediyorum ve öğrenmek istyorum dediğimde bana hiç mantıklı değil şu söylediklerin dedi ya ya insan haber almak haberdar olmak merak edilmek istemezmi yaaa adam gayet rahat ya relax kahretsin onun gibi olamıyorummmm ama böyle giderse olmak zorundayım sanırım bikere kıstırdım köşeye patladım ayrıldım ne güzel tamda istediğim gibi olmuştu barıştğımda şimdi yine başladı eskiye dönmeye 3 yıldırda birlikteyiz sanırım artık sıkılmaya falanmı başladı ne :( çok üzülürüm yaaa çooookkkk :(

ah tatlım anlıyorum seni aynısı ben de yaşıorum ne yapıcamı şaşırdım :(

bende sevindim aysueylül yaaa sorma :) bakalım bugün neler olucek :) anlasın valla biz bu erkekleri anlamak için neler çekiyoruz onlar çeksin birazda be uğraş uğraş nereye kadaaaaarrrr :) hakikaten oluruz vallaaaa ama işteeee erkeleri düşünerek boş işler bakanı oluruz biz anca :)

:1::1::1::1::1::1:

aynennnnnnnnnnnn canımmm

eee bugüki gelişmeler nasıl ? sıcak haberler sende

canm yorumları okumadım sadece konuyu okudm ona gore cvp verıorum. sanırım uzun suredır berabersınız ve ılk zamanlarda belkıde sen sormadan nereye gıttıgını soyluyordu ve sık sık msj atıyordu deılmı?? smdı ıse hıcc soylemıyor ve sordugunda ise sankı sen cok denetlıyormussun gıbı tavır sergılyor. bunun sebebı cok uzn bır beraberlık.. bırcok sey yasadınız ve artk monotonlastı hersey evlıler gıbı dusn ılk zmanalar super gecer sonra artk ılgı azalabılır. ha bu sevmedıgı anlamına gelmıyor ama alısıyor ınsan ve eskısı gıbı ozen gostermemeye baslıyor ozellıkle tabı erkekler bunu yapıyor. senınkıde senın sevdıgını bılıyor ne yapsan ayrılmayacagını bılıyor. ve smdı sende o haber vermedıgı ıcn ona baskı uyguluyorsun ya bana yaz haber ver fılan dıe kendısı sıkılıyor ve kacıyor bundan ve sen uyardıkca daha da uzaklasacak cnku zaten sen ıstedıgn ıcın yapası gelmıo ona gore artk gereksız bısey haber vermek sureklı ve senı ozlemıyor.. bu drumda yapacgn sey kendını ozlettırmen ve ona hıc karısmaman.. sen onu hıc arama kendını sıkkk ve ne kdr merk etsende arama sorma ve sende gıt bıyerlere soleme ona ve o sana sordugunda ıse nıe haber vermedın ayy unuttum ya cok acıl cıktım evden kusur bakma fılan bole sankı unutmussun ve cok onemsız bıseymıs gıbı davran uzn sure bunu yap bakalm nasıl dusecek pesıne arayıp sorcak senı :D:D:D

ah tatlım anlıyorum seni aynısı ben de yaşıorum ne yapıcamı şaşırdım :(

valla tatlım ben sorun haline getirmiyomuş onunla ilgilenmiyomuş gibi davranmaya başladım sağolasun kk hanımları bana çok destek ve yardımcı oldular bende takmamaya çalışıyorum şuan durumlar düzelme yolunda gidiyor sanırım sorun önce bizde başlıyorr

:1::1::1::1::1::1:

aynennnnnnnnnnnn canımmm

eee bugüki gelişmeler nasıl ? sıcak haberler sende

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bugünki gelişmelerrrrrr :) aradı beni saat 8 buçukta dışarı çıkıcakmış kendisi gitar çalıyor da canlı müzik için çok sevdiğimiz bi abimiz var o aramış çağırmış haber verdi müzik yapçaz aşkım haberin olsun diye anam ben bir sevindim aradı habr veriyor diye ama çaktırmıyoreeee :) sonra işte tamam aşkım dedim ee diyo çok suskunsun sen neler yaptın diyo :) bende hiçç falan dedim yine nasıl hiç diyo baya ilgilendi yok bebeğimler falan görmen lazımdııııııııııııııııııııı :):):) sonra müzikten sonrada bayağı mesajlaştık kendisi mesaj attı aşkım benim napıyomuş diye görsen kızzz baya ilgilendiii ay çok mutluyum Allahımmmmmmmmmm :):)

Back
X