- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
kuzum varya aynı bi zamanlarki ben ve erkek arkadaşımı anlatmıssın :)
bizim de böyleydi ben geceleri sinirden oturur ağlardım sonra da kendi kendimi sakinleştirmeye başlardım ilgisilik bana da çok koyuyodu o yüzden deliriyodum ama seninki de cidden sinir krizleri geçirilmeyecek cinsten değil ki.. ama hiç üzülme sakinle biraz toparlan yapman gereken tek şey onu umursamıyormus havası vermek..o msj atmadan msj atmıcaksın ve gec cevaplar vericeksin kısa kısa yazıcaksın ve gayet tatlı bir dille sürekli gülümser bazen soğuk ve net olucaksın ama kesinlikle onu takmadıgını belli etmen lazım telefon actıgında uzatmadan bi bahane bulup kaçman lazım uzun muhabbet etmiceksin bazen geceleri uyuyakalıp msj atmıcaksın sabah ta uyanıp aynı onun yaptıgı gibi hiç mahcup hissetmeden gayet rahat günaydın aşkm diceksin bi yere giderken haber veriyosundur yine haber ver ama eskisi gibi olmasın çok takma bu taktikler gayet işe yarıyo sen beni dinle böle yap bak neler oluyo:)
eger gider de takar gibi yapar laf carpıtıp durursan erkegi elinden kaçırırsın..
dipnot: duygusallıktan kacıcaksın o actıkca sen uzaklaşıcaksın kısa ve net konusup gece ise uyuyakalmıs havası vericeksin o muhabbet yarım kalıcak ve baska zaman devamı gelicek duygusallık sıfır bunu unutma.. hadi kolay gelsin..
hepsini deniycem anacım hatta bugün mesaj attım ama ilgisizdim oda bi kaç tane yazmadım bugün doğru düzgün oda yazmadı şuan bu vakit oldu daha