Bu adama nasıl davranmalı??

hatunlarrrrrrrrrrrr ahh çok güzel bir tatil geçirdiiimm çok eğlendimmm iyi ki gitmişimmm ohhh beeee :) benimki aradı mesaj attı :) hatta aradada iyi geziyosun valla aşkım gitmezsin denize daha dedi ooo dedim ramazandan sonra yine gitçem :) baya böyle bi sustu hazmedemiyo ama karışamıyoda :) hehe ilgiliydi hanımlar güzelce haberlerinide verdi ne yapıyosa ediyosaa geliyo vallahi şükürler olsun Rabbime geliyo kıvamaaa ooohhhhh :)

hatunlarrrrrrrrrrrr ahh çok güzel bir tatil geçirdiiimm çok eğlendimmm iyi ki gitmişimmm ohhh beeee :) benimki aradı mesaj attı :) hatta aradada iyi geziyosun valla aşkım gitmezsin denize daha dedi ooo dedim ramazandan sonra yine gitçem :) baya böyle bi sustu hazmedemiyo ama karışamıyoda :) hehe ilgiliydi hanımlar güzelce haberlerinide verdi ne yapıyosa ediyosaa geliyo vallahi şükürler olsun Rabbime geliyo kıvamaaa ooohhhhh :)

hahayttt ıstee bız adamı bole yola getırırız kızlarrrrr :DD:

ohhhhhhhh ohhhhhhhh sevındım tatlımya ne güzel oldu canıma degsın keyfini çıkartmalısın ...sende iyice kendını geri geri çek üstüne düşmeye başladıya 2 katı düşücektir zayıf anını yakaladımmı bırakmıycaksın.

ohhhhhhhh ohhhhhhhh sevındım tatlımya ne güzel oldu canıma degsın keyfini çıkartmalısın ...sende iyice kendını geri geri çek üstüne düşmeye başladıya 2 katı düşücektir zayıf anını yakaladımmı bırakmıycaksın.

ayyyyyy aysueylülüm çok mutluyum inan kendi kendime yapıyormuşum inan hepinizi çok seviyorummmmmmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmm :)

ayy benimki de koç burcu bi de o yola gelse aynı sorun bizde de var :( ama seni çoooook tebrik ettim cimcimem :)

inşallah gelir mersgicim yaaa üzülme kıyamam takmıcaksın kardeşim takmıcaksın ben takıyodumda ne oldu kendi kendime yaptım bak şimdi nasıl değişmeye başlıyo o yüzden sıkma canını resti çek teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm :)

şöyle bir durum var biz arkadaşlarımızla buluştuğumuzda kızların yanında onları arayıp hayatım ben ayşeyle buluştum cafedeyiz deriz. ama erkekler bunu yapmaz. benim bile 5 yıllık bir ilişkim var gider arkadaşlarıyla sabaha kadar gezer eğlenir beni gittiği zaman arar ben çıktım gidiyorum diye, arkadaşlarıyla buluşunca msj atar burdayız diye, dönünce de arar ne yaptıklarını anlatır. ama arkadaşları yanındayken aramaz. olmaz aranmaz arayamam der hatta ben ararım arkadaşlarıyla buluştuğunda belli etmez ama kızar bana. bi garip bu erkek milleti herhalde kılıbık denmesinden korkuyolar. seninkide öyle olabilir canım ama sen çok yüz vermişsin konuşmanız lazım böyle olmaz bi süre sonra sen çok sinirleneceksin ona

Back
X