- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
canm yorumları okumadım sadece konuyu okudm ona gore cvp verıorum. sanırım uzun suredır berabersınız ve ılk zamanlarda belkıde sen sormadan nereye gıttıgını soyluyordu ve sık sık msj atıyordu deılmı?? smdı ıse hıcc soylemıyor ve sordugunda ise sankı sen cok denetlıyormussun gıbı tavır sergılyor. bunun sebebı cok uzn bır beraberlık.. bırcok sey yasadınız ve artk monotonlastı hersey evlıler gıbı dusn ılk zmanalar super gecer sonra artk ılgı azalabılır. ha bu sevmedıgı anlamına gelmıyor ama alısıyor ınsan ve eskısı gıbı ozen gostermemeye baslıyor ozellıkle tabı erkekler bunu yapıyor. senınkıde senın sevdıgını bılıyor ne yapsan ayrılmayacagını bılıyor. ve smdı sende o haber vermedıgı ıcn ona baskı uyguluyorsun ya bana yaz haber ver fılan dıe kendısı sıkılıyor ve kacıyor bundan ve sen uyardıkca daha da uzaklasacak cnku zaten sen ıstedıgn ıcın yapası gelmıo ona gore artk gereksız bısey haber vermek sureklı ve senı ozlemıyor.. bu drumda yapacgn sey kendını ozlettırmen ve ona hıc karısmaman.. sen onu hıc arama kendını sıkkk ve ne kdr merk etsende arama sorma ve sende gıt bıyerlere soleme ona ve o sana sordugunda ıse nıe haber vermedın ayy unuttum ya cok acıl cıktım evden kusur bakma fılan bole sankı unutmussun ve cok onemsız bıseymıs gıbı davran uzn sure bunu yap bakalm nasıl dusecek pesıne arayıp sorcak senı![]()
yazdıklarına aynen katılıyorum yesiltavsaannn kesinlikle doğru yazmışsın 3 yıldır birlikteyiz tatlım ve birbirmizden uzaktayız işte ben izmire o şuan uşakta oralı çünkü