BU ADAM BENIMLE DALGA MI GECTI???

BU ADA NE YAPMAYA CALISTI? NIYETI NEYDI?

• ILGINC COZEMEDIM

OY: 10 43,5%
  • BUNUN DEGISIK NEDENLERI OLABILIR

OY: 14 60,9%

• Ankete Katılan
    23

Adam evli olabilir ya da eski karısıyla görüşmeye başlamış olabilir. Yeni birini bulmuş olabilir. Çok ihtimal var. Buna benzer nedenlerden ötürü gibi geldi bana.

Ya da ultra dengesiz sonra bir bahaneyle tekrar görüşmeye çalışır.

Ayrıca kırk yaşında olunca yaşlı mı olunuyor pehh

Yasadıgı sehırde aynı anda baska bırılerıyle de görüşüyor olması buyuk ıhtımal...
Adam tam bır bezgın bekır ahı gıtmıs vahı kalmış daha orta yasta kendını dede moduna sokmus hıc sevmem oylelerını....Yok, başlamadan bıtmıs dava...bu saatten sonra dönse ne? samımı degıl ve hevesler kaçtı bır kez....

niye kafa yoruyorsunuz bu kadar anlamiyorum..zaten bisey yokmus vazgecmis iste bu kadar basit.belki baska biride daha vardi konustugu onunla ilerledi belki akli birindeydi ondan isik gordu v.s v.s.bunlarin hicbirinin bir onemi yok bence adam yolun basinda vazgecmis mi vazgecmis..bitti gittii..ayrica cocuk gibi hesaplardan engelleme yok karikatur paylasmak felan bir tek bana mi komik geliyor.hic olgun insanlara gore tavirlar degil bunlar..yolunuza bakin hakkinizda hayirlusi..benim fikrim.

Bence umursamayın bir açıklama yapmadan bunları yapacak gibi karaktersiz biriyse boşverin gitsin

Olgun ,güvenilir imajı yaratmaya çalışmış besbelli. Ama dengesiz biriymiş.
Her işte bir hayır vardır. Hiiiç kafanıza bile takmayın. Değmez..

Katılıyorum, Aminnn....

Tipitip hem hala yenıden evlenmeye hazır olmayışı hem de farklı sehırlerde oluşumuz yuzunden duşundude değmez deyıp vazmıgectı nedır artık? ınsanları anlamk kolay degıl cok zorrr...her neyse kaba saba höt höt arıza bırı gozukuyo ıste..zaten duzgun bırı olsa 2 çocuğuyla boşamazdı karısı onu...blemıyorum valla ben ılıskılerde cogunlukle erkegın daha kusurlu sorunlu hoyrat davrandığını, sevgılerı umarsızca harcadıklarını goruyorum...

Ilginc cözemedimlik bi durum yok ortada. Isteyen erkek sana ulasir. Ve sen niye istiyorsun anlamadim? iki cocuk var, saglam biri olsa, iki cocukla bosanmazdi diye kendin anlamissin zaten. Engelle adami gitsin.

Ilginc cözemedimlik bi durum yok ortada. Isteyen erkek sana ulasir. Ve sen niye istiyorsun anlamadim? iki cocuk var, saglam biri olsa, iki cocukla bosanmazdi diye kendin anlamissin zaten. Engelle adami gitsin.
Istemekde degılde gene de tanımak ıcın bı sans vereyim gıbısınden bı bakıştı benımkısı...hemfıkırız arkadaşım...

Her açtığınız konuya anket koymak hobiniz galiba...

Alt tarafı birkaç gün görüşmüşsünüz hemen nasıl bağlandınız bu adama biten bitmiş aramıyor yasaklamış daha ne demek ki sakladığı birşeyler varmış. Artık nedeninin ne önemi var whatsaap profili yorumlamalar falan gereksiz artık takibi bırakın

Birileri whatsapta imali foto yada durum msji yaziyorsa o kisinin aklinda baskasi var demektir elinde tutmus seni.

Bılemıyorum kendımı degersız hıssetmeme sebep oldu bu tutarsız dengesız önemsemeyen mızacı...kendınce nedenlerı ne olabılır acaba bu sahsın?
Adam daha sizi hiç tanımamış bile ki değersiz hissedesiniz. Hiç takmayın derim.

Ya 40 küsür yaşında insanlarsiniz ergenler gibi sosyal medyadan birbirlerini engellemeler falan insan iliskileri nereye gidiyor böyle ya

Evet. Dalga geçmiş gibi. Büyütecek düşünecek kuracak bişey göremedim ben. Duygusal bi paylaşım olmamış sonuçta.

hödkmüş iyi kurtulmussunuz .düsünmeyin bile. bir insan hoslanmadıysa yada problem ne ise söyleyebilmeli hiç tanısmamıs gibi cıkamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…