Anket 43 Yaşında bir adam değişebilir mi ? Konu boşanma aşamasında Olduğum eşim..

Ben şans verirdim sonuç Ta yuva bu kolay kurulmuyor kolayca neden yikilsin belki aklı başına gelmiştir

O sizin görüşünüz. Evlilikle arkadaşlık çok farklı şeyler, çocuk yoksa kimse kimseyi görmek zorunda bile değil ama çocuk varsa iş değişir. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum eğer varsa bunun ne kadar gerekli olduğunu zaten mesajımda belirttim.
Cocugum var. Arkadas kalmak da gerekli degil. En azindan benim.gibiler icin...Bu nasil birinden bosandiginiza bagli. Ben oglumun sorunlari oldugunda ortak karar vermek icin konusmayi denedim. Karsindaki tekrar birlesmek icin cocugu kullaniyor diye bile dusunebiliyor. Siz cocukla ilgili sorununuzu anlatmak icin kendinizi yirtarken karsimdakinin her aradiginda totosunun daha bir kalktigini da gordum. Kufurler, suratina telefon kapamalari da yasadim....Bu adamla ne arkadas kalmasi??? Neyse yasayan bilir... karsinizdaki adam olsa zaten bosanmazdiniz oyle degil mi? Neyse...soylediginiz herkes icin gecerli degil, bunu soylemek istedim.

O sizin görüşünüz. Evlilikle arkadaşlık çok farklı şeyler, çocuk yoksa kimse kimseyi görmek zorunda bile değil ama çocuk varsa iş değişir. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum eğer varsa bunun ne kadar gerekli olduğunu zaten mesajımda belirttim.
Peki bunlari yazan siz bosandiniz mi? Cocugunuz var mi?

Bence değişmez ama eğer şiddet ya da hayati tehlike yaratacak biri değilse ben olsam bir şans daha verirdim. İlerde acaba değişir miydi pişmanlıkları yaşamak istemezdim.

Eski konularını okumadan ben denerdim yazmıştım ama şimdi diyorum ki asla dönmem

Senin kocan değişmez
Değişebilseydi 3 kere evlenmezdi
Sen çocuğu da yapmışsın
Boşa gitsin ileride yeniden evlenebilirsin
Bu adamın deliliği çekilmez
Evliliğin 3. Ayından beri sen zulüm çekmişsin

Cocugum var. Arkadas kalmak da gerekli degil. En azindan benim.gibiler icin...Bu nasil birinden bosandiginiza bagli. Ben oglumun sorunlari oldugunda ortak karar vermek icin konusmayi denedim. Karsindaki tekrar birlesmek icin cocugu kullaniyor diye bile dusunebiliyor. Siz cocukla ilgili sorununuzu anlatmak icin kendinizi yirtarken karsimdakinin her aradiginda totosunun daha bir kalktigini da gordum. Kufurler, suratina telefon kapamalari da yasadim....Bu adamla ne arkadas kalmasi??? Neyse yasayan bilir... karsinizdaki adam olsa zaten bosanmazdiniz oyle degil mi? Neyse...soylediginiz herkes icin gecerli degil, bunu soylemek istedim.

Bu adamla sevgili olurken, evlenirken, çocuk yaparken sorun yok gayet normal ama arkadaş kalırken bu adamla ne arkadaş kalması öyle mi? İşte ben bunu anlamıyorum. Adam olsa boşanmazdınıza katılmıyorum bin tane sebep var boşanmak için illa ki karşınızdakinin adam olmaması, dünyanın en kötü insanı olması vb gibi sebeplere gerek yok. Sormuşsunuz ben boşanmadım çocuğum var, ablam boşandı üstelik kötü bir boşanma süreci geçirdi ama adam kocası olmasa da çocuğunun babası ve çocuğu için belli sınırlar dahilinde görüşmek zorunda. Ben yorumumu konu sahibi için yapmıştım ki konu sahibinin anlattığına göre ortada adamdan kaçacak, hiçbir şekilde yüzyüze gelinmeyecek bir sebep yok siz üzerinize alınarak beni alıntılamışsınız yaşayan bilir demişsiniz de buradaki her üyenin ne yaşadığını tabi ki bilemem siz neden savunmaya geçme gereği duydunuz? Eğer ortada peşini bırakamama, can güvenliğine dek varabilen şiddet olayı yoksa boşandıktan sonrası için konuşuyorum çiftler çocuğu için görüşmek zorunda. Ben size katılmıyorum bu konuda tartışmak çok gereksiz benim görüşüm bu değişmez sizin görüşünüz bu değişmez.

X