Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocugum var. Arkadas kalmak da gerekli degil. En azindan benim.gibiler icin...Bu nasil birinden bosandiginiza bagli. Ben oglumun sorunlari oldugunda ortak karar vermek icin konusmayi denedim. Karsindaki tekrar birlesmek icin cocugu kullaniyor diye bile dusunebiliyor. Siz cocukla ilgili sorununuzu anlatmak icin kendinizi yirtarken karsimdakinin her aradiginda totosunun daha bir kalktigini da gordum. Kufurler, suratina telefon kapamalari da yasadim....Bu adamla ne arkadas kalmasi??? Neyse yasayan bilir... karsinizdaki adam olsa zaten bosanmazdiniz oyle degil mi? Neyse...soylediginiz herkes icin gecerli degil, bunu soylemek istedim.O sizin görüşünüz. Evlilikle arkadaşlık çok farklı şeyler, çocuk yoksa kimse kimseyi görmek zorunda bile değil ama çocuk varsa iş değişir. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum eğer varsa bunun ne kadar gerekli olduğunu zaten mesajımda belirttim.
Peki bunlari yazan siz bosandiniz mi? Cocugunuz var mi?O sizin görüşünüz. Evlilikle arkadaşlık çok farklı şeyler, çocuk yoksa kimse kimseyi görmek zorunda bile değil ama çocuk varsa iş değişir. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum eğer varsa bunun ne kadar gerekli olduğunu zaten mesajımda belirttim.
Cocugum var. Arkadas kalmak da gerekli degil. En azindan benim.gibiler icin...Bu nasil birinden bosandiginiza bagli. Ben oglumun sorunlari oldugunda ortak karar vermek icin konusmayi denedim. Karsindaki tekrar birlesmek icin cocugu kullaniyor diye bile dusunebiliyor. Siz cocukla ilgili sorununuzu anlatmak icin kendinizi yirtarken karsimdakinin her aradiginda totosunun daha bir kalktigini da gordum. Kufurler, suratina telefon kapamalari da yasadim....Bu adamla ne arkadas kalmasi??? Neyse yasayan bilir... karsinizdaki adam olsa zaten bosanmazdiniz oyle degil mi? Neyse...soylediginiz herkes icin gecerli degil, bunu soylemek istedim.