Ben bu dünya üzerinde aldatmayı aklının ucundan bile geçirmemiş hiçbir erkeğin olmadığını düşünüyorum artık..
Bir kaç gündür kocamın davranışlarında bir gariplik seziyordum. Telefonunu karıştırma gafletinde bulundum. Şuan ki hissimin tarifi sadece nefret. Evet hoş değil fakat eşimin yakın arkadaşı ile olan wp konuşmalarını okudum. Daha evliliğimizin ilk ayında evliyken bekar gibi takilayim diye bı cümle kurmuş, arkadaşının tepkisi oha daha yeni evlendin olmuş. 1ay önce aynı arkadaşına bir Instagram profili yollamış, şunu bı ekler misin birine benzettim çok merak ediyorum kabul ederse bana haber etsene diyerek. O kişi de biz evlenmeden önce bana anlattığı yurt dışına yerleşen eski sevgilisi. Şöyle de eklemiş, bu kız zamanında beni kaçır demişti, istese ulaşırdı tabi, ben de seviyordum da şuan sadece merak ediyorum tarzında yazmış. Arkadaşı da vay be sen neymissin eskiden diyerek isimler saymış, muhtemelen kendisinin anlattığı şeyler bunlar. Arkadaşı ısrarla benim yanında olup olmadığımı, tehlikeli sularda yüzmemesini söylemiş. Bizimki devam ediyor tabi. Sıradaki cümle rüya bir yana , her şey bir yana. Sonrasında yanımda demiş benden için. O benim karım o işler bitti diyerek eklemiş. Tutarsızlığa bakar mısınız? Hem anlatıyor ballandıra ballandıra sonra o benim karım.
Daha bitmiyor, instagramda bir kadın hesabı var ama en son konuşmalar aylar öncesine ait, boş ve selam mesajları sadece. Amaç ne bilmiyorum. Kafasına göre eklemiş kadın erkek. Kendi hesabından da benim eski ev arkadaşını aratmis. Sorun yaşayarak ayrıldığım , ben istesem her şey yapabilirdim öyle bi kızdı dediği kızı merak edip aratıyor. Daha deşsem kimbilir ne çıkacak. Belki de sildiği ne konuşmalar var . İçime kurdun alası düştü artık zerre guvenemem ki ben. Şuan bile nefret doluyum az önce elini belime attı uyurken , o hırsla tüm kuvvetimle ittim kendimden.
6aylik evli adamsın senin ne işin olur geçmişteki kadınlarla ya, ne merakı bu. Bulunca napicaksin, bı kaç adım ötesinin asla affı yok, gerçi bu durumun da benim için hafife alınacak yani yok.
Bu konuştuğu arkadaşta ortak arkadaşımız sayılır. Hiç utanmadan nasıl bu muhabbetleri açıyosun adama ne halt olduğunu anlatıyorsun. Gidip bı yerde anlatmayacagi ne malum, kendini zampara beni saf yapiyosun.
Ay çok sinirliyim ya, ben bu sinirle yarın her seyi yüzüne püskürtürüm daha da kötüye gider sanırım her şey . Bilmiyor gibi yapıp takip ederek daha kotu şeylere kalkismasini da bekleyemem ki. Bugün kız kardeşim geldi bir süre bizde kalacak, kendi kardeşi gibi sever ama artık kesinlikle güvenmiyorum. Haftasonu bir kaç akrabası da şehir dışından gelecek günü birlik , onları da suanki suratla mi ağırlayacağım. Nefret doluyum ona dair hiçbir şey görmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum