Gördüklerimden sonra kocamdan nefret ediyorum

Aslında böylesi hiç ama hiçbir seyi konuşmadan eline mahkeme celbi, ayrı bir Kağıtta talep edeceğin tazminatlar listesi ve eline verilmiş bavullar ile birlikte direkt kapının önüne konulmayı hakediyor. O düşünüp çıldırsın ve koşsun peşinden neden niye? 6 aylık bir evliliğe bu rezillikleri sığdırmanın elbette enazından ona ağır gelecek bir bedeli olmalı..

Sakin, güçlü ve dimdik dur. Herseyin kopyasını al ve dediğim gibi hiçbir şey söylemeden gönder evden.
Sen değil bırak o kafayı yesin.

Ve sana yalvararak geri dönmek istediğinde şans verip vermeyeceğini o zaman düşün.

Sonuna kadar tam benlik bir yorum...

Kocaniz da mubarek işi gücü kadinlarmiş, eski sevgililerden tut sizin eski oda arkadasiniza kadar aratan tobe ya.

Eşim boyle seyler yapsa 5 yilda gorurdum muhtemelen ki sosyal ag kullanmaz. Kimsenin garantisi yok ama bu kadarda düşkün degil, aranmiyor be herkes 😒

Al benden de o kadar.
Ama son cümle güven ve çelişkiyi çok iyi hissettiriyor.

Bu hafta özellikle o kadar çok aldatma konusu açılıyor ki kendim kadar güvendiğim eşimi aklıma getiriyor.
6 yılda tek bir hareketini görmesem de buradaki konular kafamda hep bir acaba yaratıyor. Ki neredeyse 7 24 biraradayız. Ama aranan adam üst katımda çalışırken de yapardı kesinlikle.

Konu sahibi güveniyorum demek için acele etmiş biraz. Şimdi böyle yapan bir kaç yıl sonra neler yapmaz?
Etrafında dişi olarak tanımlanacak herkese karşı bu merak karakter bozukluğudur resmen.

Şu muhabbetleri yapan insana ne saygı duyulur ne sevgi. Yokluktan gözü dönmüş abazan erkekler gibi arayışa geçmiş herif. Çok üzüldüm, büyük hayal kırıklığıdır herhalde. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz. Bazısı da böyle yanındakinin kıymetini bilmeyecek kadar kütük, elden ne gelir...

Bu sapiktan bosan. Oyle korkutarak kuserek duzelmez onun karakteri bu. Daha 6 ayda boyle seyler yapan hamilelikte lohusalikta kesin aldatir birileriyle. Hos bu yaptiklari da aldatmak zaten. Senin ev arkadasina goz koyan o gozle bakan kiz kardesine de bakar. Kardesinin selameti icin gonder o adami evden.

öyle aldatma konuları açılıyor ve okuyorum ki. eşimin işi vardı bılıyorum yoğun. acaba kadın varda onla mı görüşmeye gıdıyorkafamda deli sorular.

aklınca kendını kanıtlamaya çalışıyor bekar erkek arkadaşlarına.bak evlendım ama karımın delısı değilim.istediğimi yaparım ayakta uyuturum derdinde halbukı kendı salak.kadınları tanımamış daha azraille evli olduklarının farkında değiller.bazen gerçekten bazı şeylerı bılmemek iyiymiş.

Kimse aldatilmayi beklemiyor zaten, bekledigi insanla kim niye birlikte olsun veya evlensin ki degil mi?
Yanlis degerlendirmissiniz siz bu kisiyi. Sevgililik donemini geç. Desen ki yillardir ayni evin icindeyiz bir defa yanlisini gormemistim beklemiyordum o zaman anlarim ama adam daha yeni evliyken baslamis abuk sabuk hareketlere zaten 6 ay olmus evleneli neyini beklemiyordunuz?

Belki sevgiliyken bile yapiyordu ama ayni evde olmadiginiz icin sen gormedin :) Sevgiliyken akilli uslu duran bir adamin evlenir evlenmez boyle seylere baslayacagini da sanmiyorum. Onceden de yapiyordur zaten.

kadın zaten acılıyken bir de bu durumu beklememesini eleştirmişsiniz, kendinizce gülmüşsünüz o cümleler çok kırıcı olmuş.

Ben bu dünya üzerinde aldatmayı aklının ucundan bile geçirmemiş hiçbir erkeğin olmadığını düşünüyorum artık..

Bir kaç gündür kocamın davranışlarında bir gariplik seziyordum. Telefonunu karıştırma gafletinde bulundum. Şuan ki hissimin tarifi sadece nefret. Evet hoş değil fakat eşimin yakın arkadaşı ile olan wp konuşmalarını okudum. Daha evliliğimizin ilk ayında evliyken bekar gibi takilayim diye bı cümle kurmuş, arkadaşının tepkisi oha daha yeni evlendin olmuş. 1ay önce aynı arkadaşına bir Instagram profili yollamış, şunu bı ekler misin birine benzettim çok merak ediyorum kabul ederse bana haber etsene diyerek. O kişi de biz evlenmeden önce bana anlattığı yurt dışına yerleşen eski sevgilisi. Şöyle de eklemiş, bu kız zamanında beni kaçır demişti, istese ulaşırdı tabi, ben de seviyordum da şuan sadece merak ediyorum tarzında yazmış. Arkadaşı da vay be sen neymissin eskiden diyerek isimler saymış, muhtemelen kendisinin anlattığı şeyler bunlar. Arkadaşı ısrarla benim yanında olup olmadığımı, tehlikeli sularda yüzmemesini söylemiş. Bizimki devam ediyor tabi. Sıradaki cümle rüya bir yana , her şey bir yana. Sonrasında yanımda demiş benden için. O benim karım o işler bitti diyerek eklemiş. Tutarsızlığa bakar mısınız? Hem anlatıyor ballandıra ballandıra sonra o benim karım.
Daha bitmiyor, instagramda bir kadın hesabı var ama en son konuşmalar aylar öncesine ait, boş ve selam mesajları sadece. Amaç ne bilmiyorum. Kafasına göre eklemiş kadın erkek. Kendi hesabından da benim eski ev arkadaşını aratmis. Sorun yaşayarak ayrıldığım , ben istesem her şey yapabilirdim öyle bi kızdı dediği kızı merak edip aratıyor. Daha deşsem kimbilir ne çıkacak. Belki de sildiği ne konuşmalar var . İçime kurdun alası düştü artık zerre guvenemem ki ben. Şuan bile nefret doluyum az önce elini belime attı uyurken , o hırsla tüm kuvvetimle ittim kendimden.
6aylik evli adamsın senin ne işin olur geçmişteki kadınlarla ya, ne merakı bu. Bulunca napicaksin, bı kaç adım ötesinin asla affı yok, gerçi bu durumun da benim için hafife alınacak yani yok.
Bu konuştuğu arkadaşta ortak arkadaşımız sayılır. Hiç utanmadan nasıl bu muhabbetleri açıyosun adama ne halt olduğunu anlatıyorsun. Gidip bı yerde anlatmayacagi ne malum, kendini zampara beni saf yapiyosun.

Ay çok sinirliyim ya, ben bu sinirle yarın her seyi yüzüne püskürtürüm daha da kötüye gider sanırım her şey . Bilmiyor gibi yapıp takip ederek daha kotu şeylere kalkismasini da bekleyemem ki. Bugün kız kardeşim geldi bir süre bizde kalacak, kendi kardeşi gibi sever ama artık kesinlikle güvenmiyorum. Haftasonu bir kaç akrabası da şehir dışından gelecek günü birlik , onları da suanki suratla mi ağırlayacağım. Nefret doluyum ona dair hiçbir şey görmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Aile terapistlerinin hatırı sayılır bir çoğunluğu erkeklerin bu tür aranma -boşuk döneminde gözünü korkutun başlangıç aşamasını geçen olaylarda bizelre gelsenizde gelmesenizde sonuçlar ayrılığa kadar gidebilir diyor. Eyleme dönüşmüş olayların dönüşü ya çok zordur yada olmaz diyor.Ben çok kabaca anlatmaya çalıştım ama izlerseniz videolarını daha net anlarsınız beni.

Birde erkekleri asla korktukları şeylerle birebir yüzleştirmeyin diyor. Mesela konuşurken dan dan mesajlarını gördüm vs demek yerine işte aba altından sopa gösterin işte şöyle şöyle şeyler olursa çocukta yokken boşanmaya kdar gider sonuçları vs vs diye gözdağı tarzında bir konuşma yapılması gerekir diyorlar...Bilimsel bi araştırmaya göre korkularıyla birebir yüzleşen kişilerde olayların yaptırımlariyla ilgili korku/kaygı kalmıyormuş...Bunları nen demiyorum izlediklerimi dinlediklerimim aktardım size sadece.

Eşiniz tamamen bi aranma döneminde dikkatli ve sakin adımlar atarak bu dönemi yönlendirebilirsiniz.Üzülmekle ağlamakla stres altında mantığınızı kullanamazsınız.Bence bu süreçte size mantık lazım..

Şu kk’da Bir grup var lafları hep çevirip, mağduru oynayıp oraya buraya saldırarak sinir çıkarıyor .. @RIVAVIRA burda en aklı başında üyelerden biri
Yemin ederim 3 kere okudum mesajını acaba ben mi anlamadım diye .
Git kardeşim kocana saldır, yok yapamıyorsan da telefon kurcalamamayı öğren. Sanki o mu söyledi kocana kadın avına çık diye.
Siz kendi üslubunuza bakın ‘konumdan gidin’ filan ..
Neyse siz kendiniz gitmişsiniz kendi konunuzdan 😉

Ben bu dünya üzerinde aldatmayı aklının ucundan bile geçirmemiş hiçbir erkeğin olmadığını düşünüyorum artık..

Bir kaç gündür kocamın davranışlarında bir gariplik seziyordum. Telefonunu karıştırma gafletinde bulundum. Şuan ki hissimin tarifi sadece nefret. Evet hoş değil fakat eşimin yakın arkadaşı ile olan wp konuşmalarını okudum. Daha evliliğimizin ilk ayında evliyken bekar gibi takilayim diye bı cümle kurmuş, arkadaşının tepkisi oha daha yeni evlendin olmuş. 1ay önce aynı arkadaşına bir Instagram profili yollamış, şunu bı ekler misin birine benzettim çok merak ediyorum kabul ederse bana haber etsene diyerek. O kişi de biz evlenmeden önce bana anlattığı yurt dışına yerleşen eski sevgilisi. Şöyle de eklemiş, bu kız zamanında beni kaçır demişti, istese ulaşırdı tabi, ben de seviyordum da şuan sadece merak ediyorum tarzında yazmış. Arkadaşı da vay be sen neymissin eskiden diyerek isimler saymış, muhtemelen kendisinin anlattığı şeyler bunlar. Arkadaşı ısrarla benim yanında olup olmadığımı, tehlikeli sularda yüzmemesini söylemiş. Bizimki devam ediyor tabi. Sıradaki cümle rüya bir yana , her şey bir yana. Sonrasında yanımda demiş benden için. O benim karım o işler bitti diyerek eklemiş. Tutarsızlığa bakar mısınız? Hem anlatıyor ballandıra ballandıra sonra o benim karım.
Daha bitmiyor, instagramda bir kadın hesabı var ama en son konuşmalar aylar öncesine ait, boş ve selam mesajları sadece. Amaç ne bilmiyorum. Kafasına göre eklemiş kadın erkek. Kendi hesabından da benim eski ev arkadaşını aratmis. Sorun yaşayarak ayrıldığım , ben istesem her şey yapabilirdim öyle bi kızdı dediği kızı merak edip aratıyor. Daha deşsem kimbilir ne çıkacak. Belki de sildiği ne konuşmalar var . İçime kurdun alası düştü artık zerre guvenemem ki ben. Şuan bile nefret doluyum az önce elini belime attı uyurken , o hırsla tüm kuvvetimle ittim kendimden.
6aylik evli adamsın senin ne işin olur geçmişteki kadınlarla ya, ne merakı bu. Bulunca napicaksin, bı kaç adım ötesinin asla affı yok, gerçi bu durumun da benim için hafife alınacak yani yok.
Bu konuştuğu arkadaşta ortak arkadaşımız sayılır. Hiç utanmadan nasıl bu muhabbetleri açıyosun adama ne halt olduğunu anlatıyorsun. Gidip bı yerde anlatmayacagi ne malum, kendini zampara beni saf yapiyosun.

Ay çok sinirliyim ya, ben bu sinirle yarın her seyi yüzüne püskürtürüm daha da kötüye gider sanırım her şey . Bilmiyor gibi yapıp takip ederek daha kotu şeylere kalkismasini da bekleyemem ki. Bugün kız kardeşim geldi bir süre bizde kalacak, kendi kardeşi gibi sever ama artık kesinlikle güvenmiyorum. Haftasonu bir kaç akrabası da şehir dışından gelecek günü birlik , onları da suanki suratla mi ağırlayacağım. Nefret doluyum ona dair hiçbir şey görmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Konuşmalarının ekran görüntüleri al fotokopilerini çektir yemek masasında akrabalarına dağıt

Kızlar naçizane fikrim şu siz ne diyorsunuz?
Henüz 6 aylık bir evlilik, yakalanıp affedilmek bu kadar kısa sürede yaşanırsa ilerde, artık hiç bırakamaz yine affeder aman çocuk oldu bilmem ne diye salmasın iyice?
Ve telefonda gördüğünü söylerse konu sahibi daha 6 aylık evlilik bir ömür telefonda bir şey bırakmaz, temizler eve gelmeden bence?
Yavaş yavaş; ihaneti kabul edemeyeceğini, gözünün hiç bir şey görmeyeceğini, ihanetin büyük veya küçük olarak sınıflandırılamayacağına dair ayar mı vermeye başlasa laf arasında, birinden örnekle falan.

Bir şeyler hissetiğine dair imalarda bulunup geçiştirse yada üstünde durmadan kısa kısa. Daha mı iyi olur ki?

Valla öyle aranma dönemiymiş bilmem neymiş kadın bu durumu atlatmsk zorunda değil yön vermek zorunda hiç değil , aynı şeyi konu sahibi yapsa kocadı ne yspardı acaba
Herkes kendi değerini bilsin birşey mi buldunuz kanıyınız mı var açın davayı karşı taraf düşünsün karaktersiz erkeklere taviz verilmemeli

Yani ben bu gözünü korkutma, sağlama alma, aman da engel olma mevzularını anlayamıyorum. aldatılmak hep başka birinin tercih edilmesi üzerinden ele alınmış. misal ben okuduğum tüm örneklerde empati yaparken kocamın bir başka kadına duyduğu duygusal ya da fiziki yakınlığı değil de ben günlük hayatımı yaşarken, o benim yüzüme gülerken benim hiç bilmediğim bambaşka bir "o" olması olarak düşündüm. mesela bu örnekte olduğu gibi benim kendimce tanıdığım bir süre sevgilim sonra kocam olmuş "hayat arkadaşı" diye yola çıktığım adamın benim için "biri", o yazışmaları yaptığı arkadaşı içinse "bambaşka biri" olması. gerçek olan hangisi? hiçbiri. yani ben bu adamı korkutmuşum da işte daha eyleme geçmeden durdurmuşum da. valla bana göre ha 100 kadına gitmiş, ha bunu yapmış. çünkü o benim için artık "o" değil. 3. şahıslarla ilişkilerden çok beni bu karakter kişilik mevzusu daha bi etkiliyor. işi eyleme dökmesi listenin altlarında ve etkisiz eleman. esas aldatma bana gösterdiğinden farklı bir yüzü olması.

daha yeni evliyken ya insan hayretler içinde kalıyo evliliğe korkuyo..
ya bence sessiz, sakin ve kararlı bi şekilde konusun.
sinirli olarak kavga ederek konusmanz bi çözum yapmaz. ama sakin ve kararlı olmanız onu korkutur.
böyle seyler sana yakısmıyo ve sana olan guvenm sarsıldı sonumuz hiç iyiye gitmiyor de kaybeden ben olmam sn bilirsin de.. klasık turk erkeği inkar edecektır..

Yani ben bu gözünü korkutma, sağlama alma, aman da engel olma mevzularını anlayamıyorum. aldatılmak hep başka birinin tercih edilmesi üzerinden ele alınmış. misal ben okuduğum tüm örneklerde empati yaparken kocamın bir başka kadına duyduğu duygusal ya da fiziki yakınlığı değil de ben günlük hayatımı yaşarken, o benim yüzüme gülerken benim hiç bilmediğim bambaşka bir "o" olması olarak düşündüm. mesela bu örnekte olduğu gibi benim kendimce tanıdığım bir süre sevgilim sonra kocam olmuş "hayat arkadaşı" diye yola çıktığım adamın benim için "biri", o yazışmaları yaptığı arkadaşı içinse "bambaşka biri" olması. gerçek olan hangisi? hiçbiri. yani ben bu adamı korkutmuşum da işte daha eyleme geçmeden durdurmuşum da. valla bana göre ha 100 kadına gitmiş, ha bunu yapmış. çünkü o benim için artık "o" değil. 3. şahıslarla ilişkilerden çok beni bu karakter kişilik mevzusu daha bi etkiliyor. işi eyleme dökmesi listenin altlarında ve etkisiz eleman. esas aldatma bana gösterdiğinden farklı bir yüzü olması.
tamamen katılıyorum. mevzu başka kadınla bişeyler yapmış olması değil, birden fazla karaktere bürünmesi ve karşısındaki insanı aptal yerine koyması. allah korusun ben aldatılsam nasıl başka kadınla onu bunu yaptı aklıma gelmez sanırım. nasıl beni aptal yerine koyar? diye düşünürüm. ve konu sahibi eşiniz sizi aptal yerine koyuyor

ben olsam protokolü hazırlar önüne koyardım. bi açıklama yapmasını beklemezdim.bi şekilde toparlayabiliyorsa toparlar toparlayamazsa yarın bunun hamileliği var lohusalığı var , evliliğin boğulduğu dönemler var vs vs

X