Anket 43 Yaşında bir adam değişebilir mi ? Konu boşanma aşamasında Olduğum eşim..

Huy değişmez ama törpülenebilir. Bazen ben kac kez değiştim diye şaşırırım kendime..ama bazi seyler baki mesela inadım beni hiç terk etmiyor :KK43:
eğer eşimi seviyorsam bir şans verirdim. Kaybedeceğiniz çok büyük bi durum yok sanki. Zaten ayrilacakmissiniz en fazla ayrılığı bir iki sene ertelemis olursunuz.
Asıl dikkat etmeniz gereken değismedigini fark ettiğiniz an birakmalısınız bence.

Bence insanlar degisebilir, ama bu buyuk caba ve emek ister. Insanlar elindekini kaybetmemek icin karsisindakini degisme vaadiyle kandirabilir de (ki bu daha kolay ve yaygin). Esiniz sizce gercekten o cabayi gostermeye mi niyetli? Yoksa zaman kazanip sizi elinde tutmaya mi calisiyor? Eger degisecegine inaniyor ve denemek istiyorsaniz, nasil degisecek, ne yapacak, madde madde konusun. Degismesini istediginiz konularda somut kararlar verin. Atiyorum, ev islerine yardim edecek demeyin de bulasik makinesini sabah kimin bosaltacagindan hafta sonu kahvaltiyi kimin hazirlayacagina kadar net bir sekilde uzlasin. Sonra da o kararlara uymasini bekleyin.

1-siddet, aldatma vs oldu mu
2- seviyor musun

EMDR yapan bir uzman psikologla görüşmesini, hatta sizin de görmenizi öneririm, şart koşun. Bu şekilde değişeni gördüm. Bu değişimler 1gunde olmuyor yalnız 4-5 ay ugrasirsiniz 1yil görüşmeye devam etsin .
Yok ben gitmem etmem derse hiç bulaşma.

Bence bir şans daha verebilirsiniz çoçuğunuzun hatrına ama olur da boşanacak olursanız arkadaş kalmak durumundasınız. Yapımda yok falan demeyin sizin ortak bir çocuğunuz var. Çoçuğunuzun önemli günlerinde bir arada olmalısınız, çocuğunuz için hep iletişimde olmalısınız. Bir arkadaşım vardı lisede anne babası o küçükken ayrılmış ve asla görüşüp konuşmuyorlarmış arkadaşım annesine babamdayım, babasına annemdeyim der kafasına göre yaşardı, başına çok belalar açtı bu şekilde. Belli sınırlar çerçevesinde iletişiminizi sürdürmek, irtibatta olmak, kavga etmeden uzlaşmak, medeni insanlar gibi gerektiğinde bir araya gelmek durumundasınız çocuğunuz için

Hanımlar daha önce birkaç konu açmıştım Evliliğim hakkında.
39 yaşındayım 11 aylık bir oğlum var 2.5 yıl oldu evleneli ama 6 ay önce Oğlumu ve eşyaları alıp evden ayrıldım.(Anlaşma protokolüm hazır fakat boşanma için henüz başvurmadım.)Sebep eşimin özellikle de hamilelikten itibaren çok kaba,sivri dilli oluşu,ufak yerden Tartışma çıkartıp bana defol demesi,bazı aldatılma ip uçları tesbit edişim...kendine Gömlek alacak parası olmayıp üzerinde kırk saat Düşünen adam nssıl aldatacak o da Çelişki,bilerek öyle bir imaj çizmiş bile olabilir.Çünkü evlilik Adam'ı değil,neyse.

Bu altı aylık süreçte çocupu her hafta sınu Gördğ vakit geçirdiler çocuğuna karşı çok ilgili.Beni kahvaltıya Yemeğe davet etti tabikide gitmedim çünkü ben arkadaş fln kalamam yapımda yok.

Mesele şu :bir ay öncesine kadar burnundan kıl aldırmıyordu tartışmıştık bi iki kez sebep ise benim sorduğu sorulara cevap vermek istemeyişim.İki gün önce uzunca bir mesaj yazdı.Barışmak istediğini,hatalarından ders çıkardığını,değişmeye hazır olduğunu,oğlumuzun mutlu bir ailede büyümesini istediğini,bana haksızlık ettiğini ama telafi etmek istediğini filan Yazmış.Bir ay önce tartışmada burnundan kıl aldırmayan bu adam şimdi ne oldu da döndü diye merak ederken annemin ona yazdığı bir mesajdan sınra böyle bir adım Attığını öğrendim.Kimswnin lafıyla da hareket etmez normalde.

Hanımlar sizce 43 yaşındaki bir adam kendini cidden değiştirir mi inanmamı miyim Çocuğum için son bir şans vermeli miyim??siz olsaydınız ne düşünür nasıl davranırsınız ??
Yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim
Aldattığından eminseniz hayır.
Aldatmadığından eminseniz aynı eve tekrar girmeden deneyin.

Güncelleme: 19.sayfada

Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.

Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.

Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Sizi evden kovarak gönderen, ilgisiz, sevgisiz, cinsellik dahi yaşamayan birine dönmeyin.
Zaten 2. evliliğiymiş. Ders alsa ilk evliliği yıktığında alırdı.
Denenmişi denemeyin.

Diğer konularınızı okumamış olsam bir şans verin derdim ama bu adam adam olmaz. Kendi yolunuzu çizin düzeninizi bozmayın sakın. Daha önce ben seni ikna etmek için dedim ergen misin cahil misin dediği gibi derse yine, yine dirsek gösterirse?? Yani ne var bu kadar kopamayacak. Bekarsanız bekarsınız yalnızsanız yalnız herkes evli olacak diye bi kural mı var o çocuğu iğrenç bi ortamda büyütmekten iyidir. Ama ben diğer konularınıza bakarak siz kopamıyorsunuz bu adamdan yardım alın derim bi şekilde kandırıyor çünkü sizi

Bende deneyin dedikten sonra okudum konularınızı. Size cok aci çektirmiş. Hazir kabullenip önünüze bakiyorken bilemedim tekrar kendinizi kuyuya atmaya değer mi?
"kolu, koluma bile değmezdi" yazmışsınız çok içerledim ben bunu...sizden böyle uzak duran adam ne olmuş ki bir anda değişecek.
Eşiniz güven vermedi.

Bir kere aldatan gene aldatıyor.
Istisnalar var diyorlar ama ben inanmıyorum.
O istisna değildir; 2 kere, 3 kere, sonsuz kere aldatıp yakalanmayan vardır.
Özsaygı hayattaki en önemli şeydir.
O yüzden eğer bir aldatılma varsa, eminseniz, bence o evlilikten ve o eşten hayır gelmez.

Tabi karar sizin...

Konuda fazla ayrıntı yok ama tatlim sanki sen de biraz dik misin acaba? Hani sorusuna ısrarla cevap vermemen, davetlere ısrarla olumsuz cevap vermen... gibi? Illaki birşeylere kirildin ki donup bakmadın ok ama şu kararsizligin gösteriyor ki sen de bi taraftan yeniden denemek istiyorsun. Insanın karakterini ne yaparsan yap değiştiremezsin ama törpüleyip tabiri caizse lafina getirip bir yola sokabilirsin ama bu süreçte senin de bazı keskin köşelerini törpülemen gerekecek. Bence kesinlikle yeniden dene.

Bence bir şans daha verebilirsiniz çoçuğunuzun hatrına ama olur da boşanacak olursanız arkadaş kalmak durumundasınız. Yapımda yok falan demeyin sizin ortak bir çocuğunuz var. Çoçuğunuzun önemli günlerinde bir arada olmalısınız, çocuğunuz için hep iletişimde olmalısınız. Bir arkadaşım vardı lisede anne babası o küçükken ayrılmış ve asla görüşüp konuşmuyorlarmış arkadaşım annesine babamdayım, babasına annemdeyim der kafasına göre yaşardı, başına çok belalar açtı bu şekilde. Belli sınırlar çerçevesinde iletişiminizi sürdürmek, irtibatta olmak, kavga etmeden uzlaşmak, medeni insanlar gibi gerektiğinde bir araya gelmek durumundasınız çocuğunuz için
Bosandim ben. Arkadas da kalmadim. Arkadas kalabilsek zaten bosanmazdik. Gerek de yok.

Hanımlar daha önce birkaç konu açmıştım Evliliğim hakkında.
39 yaşındayım 11 aylık bir oğlum var 2.5 yıl oldu evleneli ama 6 ay önce Oğlumu ve eşyaları alıp evden ayrıldım.(Anlaşma protokolüm hazır fakat boşanma için henüz başvurmadım.)Sebep eşimin özellikle de hamilelikten itibaren çok kaba,sivri dilli oluşu,ufak yerden Tartışma çıkartıp bana defol demesi,bazı aldatılma ip uçları tesbit edişim...kendine Gömlek alacak parası olmayıp üzerinde kırk saat Düşünen adam nssıl aldatacak o da Çelişki,bilerek öyle bir imaj çizmiş bile olabilir.Çünkü evlilik Adam'ı değil,neyse.

Bu altı aylık süreçte çocupu her hafta sınu Gördğ vakit geçirdiler çocuğuna karşı çok ilgili.Beni kahvaltıya Yemeğe davet etti tabikide gitmedim çünkü ben arkadaş fln kalamam yapımda yok.

Mesele şu :bir ay öncesine kadar burnundan kıl aldırmıyordu tartışmıştık bi iki kez sebep ise benim sorduğu sorulara cevap vermek istemeyişim.İki gün önce uzunca bir mesaj yazdı.Barışmak istediğini,hatalarından ders çıkardığını,değişmeye hazır olduğunu,oğlumuzun mutlu bir ailede büyümesini istediğini,bana haksızlık ettiğini ama telafi etmek istediğini filan Yazmış.Bir ay önce tartışmada burnundan kıl aldırmayan bu adam şimdi ne oldu da döndü diye merak ederken annemin ona yazdığı bir mesajdan sınra böyle bir adım Attığını öğrendim.Kimswnin lafıyla da hareket etmez normalde.

Hanımlar sizce 43 yaşındaki bir adam kendini cidden değiştirir mi inanmamı miyim Çocuğum için son bir şans vermeli miyim??siz olsaydınız ne düşünür nasıl davranırsınız ??
Yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim
Bence bir sans ver ama sonuc degismez insanlar aynidir huylari asla degsmez

Eski konularınızı biliyorum. Uzun zamandır evliliğiniz yolunda gitmiyormuş. Konularınız hep boşanma üzerine.Sizi sevdiğini değer verdiğini düşünmüyorum. Sevgisiz bir evliliğe devam edebilecek iseniz bir şans daha verin.

Bosandim ben. Arkadas da kalmadim. Arkadas kalabilsek zaten bosanmazdik. Gerek de yok.

O sizin görüşünüz. Evlilikle arkadaşlık çok farklı şeyler, çocuk yoksa kimse kimseyi görmek zorunda bile değil ama çocuk varsa iş değişir. Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum eğer varsa bunun ne kadar gerekli olduğunu zaten mesajımda belirttim.

X