Hanımlar daha önce birkaç konu açmıştım Evliliğim hakkında.
39 yaşındayım 11 aylık bir oğlum var 2.5 yıl oldu evleneli ama 6 ay önce Oğlumu ve eşyaları alıp evden ayrıldım.(Anlaşma protokolüm hazır fakat boşanma için henüz başvurmadım.)Sebep eşimin özellikle de hamilelikten itibaren çok kaba,sivri dilli oluşu,ufak yerden Tartışma çıkartıp bana defol demesi,bazı aldatılma ip uçları tesbit edişim...kendine Gömlek alacak parası olmayıp üzerinde kırk saat Düşünen adam nssıl aldatacak o da Çelişki,bilerek öyle bir imaj çizmiş bile olabilir.Çünkü evlilik Adam'ı değil,neyse.
Bu altı aylık süreçte çocupu her hafta sınu Gördğ vakit geçirdiler çocuğuna karşı çok ilgili.Beni kahvaltıya Yemeğe davet etti tabikide gitmedim çünkü ben arkadaş fln kalamam yapımda yok.
Mesele şu :bir ay öncesine kadar burnundan kıl aldırmıyordu tartışmıştık bi iki kez sebep ise benim sorduğu sorulara cevap vermek istemeyişim.İki gün önce uzunca bir mesaj yazdı.Barışmak istediğini,hatalarından ders çıkardığını,değişmeye hazır olduğunu,oğlumuzun mutlu bir ailede büyümesini istediğini,bana haksızlık ettiğini ama telafi etmek istediğini filan Yazmış.Bir ay önce tartışmada burnundan kıl aldırmayan bu adam şimdi ne oldu da döndü diye merak ederken annemin ona yazdığı bir mesajdan sınra böyle bir adım Attığını öğrendim.Kimswnin lafıyla da hareket etmez normalde.
Hanımlar sizce 43 yaşındaki bir adam kendini cidden değiştirir mi inanmamı miyim Çocuğum için son bir şans vermeli miyim??siz olsaydınız ne düşünür nasıl davranırsınız ??
Yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim