bu acının sonu var mıdır?

krrszkz-01

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
158
32
32
Merhaba arkadaşlarım bildiğiniz üzere nişanlımdan hakaretleri (salak, gerizekalı, hasta vs), anlaşamamamız ve hep tartişmada ayrılığı ağzına aldığı için , ve annemlere sık gitmiyrsun istemiyorsun dediği (halbüki annesiyle oturacaktık) ayrıldım. Evet mantığım bitmeli dedi, bu böyle sürerse boşanırsınız dedi. elinden geleni yaptı özellikle son zamanlarda aşırı sözel şiddet hatta tokata kadar vardı çünkü ondan ayrılamayacağımı yani çok sevdiğimi gayet iyi biliyordu bunu kullanıyordu sanki. hep düğün stresi dedim durdum stres kızım gececek kızım o sevgilin olan adamdı yine gül gibi geçinirsiniz kızım dedim durudm yok düzelmedi. o ilk günkü gibi olmadı yeri geldi sinsi bile dedi .düğün vs gittiğinde götürmezdi hep ertelerdi hatta bir ara acaba beni mi beğenmiyor bile demişimdir. Ama çevremde çok beğenilen biriyim elim ayağım düzgün elhamdülillah. ya bu adam böyle değildi velhasılkelam bitti mantık devreye girip .sadece hala seviyorum ağlıyorum engelleyip dayanamayıp tekrar kaldırıp bakıyrum çok çaresizim kapana sıkılmış gibi kalbim. şu anda bile diyorum ileride nasıl başkasıyla duymaya dayanacagım yada o beni başkasyla duyunca üzülmez mi ?ben bunu nasıl atlatacagım kızlar fikri olan var mı? nasıl onu merkez yaptıgım hayatımdan tamamen çıkaracagım zor sanki hayatım bitmiş gibi alışamıyrum sanki o mutlu belki birini bulmuştur bile. ama ben olamıyrum nolur bana bir akıl fikir verin yoksa hasta edcem kendimi. var mıdır bunun sonu. şu klavyem ıslanıyor bunları yazarken ben nasıl düzelip eski X olacağım. bilen yaşayanlar nolur yardım edin. Not 2 hafta oldu.

Canıım benim çok geçmiş olsun eski konunu okudum duygularına yenik düşüp evlenmemekle en doğru olanı yapmışsın. Dua Et sana evlenmeden gerçek yüzünü gösterdi diye. Şimdi böyle olan evlenince daha iyi değil daha beter olur bunu bilir bunu söylerim.
Bende boşanıyorum seni anlıyorum hiç geçmeyecek gibi gelse de geçicek.
iyi günler senin olsun inşallah ilerde çok mutlu olursun.

canım sen neden boşanıyorsun sana da geçmiş olsun snin açından daha zor ama nasıl atlatıcaz nasıl gecek bilmiyrum ki hic

Hakaret eden bir erkek için bu kadar üzülmeye değermi hiç.
Daha evlenmeden bunları yapan adam ileride neler yapardı.
Üzüleceğine sevin biraz ayrıldım diye..

evet bana yaptığını hakartlerini düşünüyorum ama hep iyi günler geliyor duruyor gözüm önünde özellikle nişan günümüz.. değmez biliyrum

canım sen neden boşanıyorsun sana da geçmiş olsun snin açından daha zor ama nasıl atlatıcaz nasıl gecek bilmiyrum ki hic

Madde bağımlısı diye. Sağol canım.
Bende dün konu açtım nasıl geçicek diye. Ama biliyorum geçicek geçmeli oluru yok yani. Kendin için bişeyler yap , kafanı dağıt .

Aşk acısı insanı süründürür, kendimden biliyorum ama çaresi var: en az 25 yaşına gelmek. İlk gençlik de körkütük aşık oluyorsun. İyi biriyse ne ala, yoksa yandın. Aş ilerledikçe çok daha mantıklı bakıyorsun hayata. Hiç üzülme, şanslıymışsın , kurtulmuşsun. Aşk deyip devam etseydin ileride yaşayacaktın asıl pişmanlığı.

Cnm kaç yaşında sın
sonra bosanacagina simdi acinida yasa ağla üzül bu bir ömür surmeyecektir

Ama evlenirsen evliliğin devam etsede etmesede bütün hayatın mahfolur

hep stres dedim kapattım ama öyle adamlar var ki tüyüne kıyamıyorlar haklısınız guzel yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…