- Konu Sahibi krrszkz-01
Acın bu sözleri duyduğun içindir umarım
aksini düşünmek istemiyorum
aksini düşünmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azalır gün geçtikçe bir de şimdi tatil ya daha çok sariyorum umarım geçecek.
Evet su anda sanki onsuz ölüm gibi ama dediğin gibi geçer birgün buda ama işte aşık olunca annesiyle oturmak fikri kötü gelmedi çünkü o üzülürdü aklı annesinde kalırdı diye kabul ettim. Ama nisanlaninca dedim ev her gün eski gibi dolu olmaz değil mi çünkü ders çalışacağım falan dedim o gün bir şey demedi bernde sessizlik istiyorum dedi ayrılınca da o kimseyi eve almaz demiş uygun değil di demiş aileme
Merhaba arkadaşlarım bildiğiniz üzere nişanlımdan hakaretleri (salak, gerizekalı, hasta vs), anlaşamamamız ve hep tartişmada ayrılığı ağzına aldığı için , ve annemlere sık gitmiyrsun istemiyorsun dediği (halbüki annesiyle oturacaktık) ayrıldım. Evet mantığım bitmeli dedi, bu böyle sürerse boşanırsınız dedi. elinden geleni yaptı özellikle son zamanlarda aşırı sözel şiddet hatta tokata kadar vardı çünkü ondan ayrılamayacağımı yani çok sevdiğimi gayet iyi biliyordu bunu kullanıyordu sanki. hep düğün stresi dedim durdum stres kızım gececek kızım o sevgilin olan adamdı yine gül gibi geçinirsiniz kızım dedim durudm yok düzelmedi. o ilk günkü gibi olmadı yeri geldi sinsi bile dedi .düğün vs gittiğinde götürmezdi hep ertelerdi hatta bir ara acaba beni mi beğenmiyor bile demişimdir. Ama çevremde çok beğenilen biriyim elim ayağım düzgün elhamdülillah. ya bu adam böyle değildi velhasılkelam bitti mantık devreye girip .sadece hala seviyorum ağlıyorum engelleyip dayanamayıp tekrar kaldırıp bakıyrum çok çaresizim kapana sıkılmış gibi kalbim. şu anda bile diyorum ileride nasıl başkasıyla duymaya dayanacagım yada o beni başkasyla duyunca üzülmez mi ?ben bunu nasıl atlatacagım kızlar fikri olan var mı? nasıl onu merkez yaptıgım hayatımdan tamamen çıkaracagım zor sanki hayatım bitmiş gibi alışamıyrum sanki o mutlu belki birini bulmuştur bile. ama ben olamıyrum nolur bana bir akıl fikir verin yoksa hasta edcem kendimi. var mıdır bunun sonu. şu klavyem ıslanıyor bunları yazarken ben nasıl düzelip eski X olacağım. bilen yaşayanlar nolur yardım edin. Not 2 hafta oldu.
Canım aşık olunca öyle oluyor evet.Bak ben 1 aydır evliyim.Annesine çok düşkün annesinin de tek sığınağı oğlu olmuş kopmak istemiyor.Çok yakınız evlerimizin arası iki adım.Her gün yemeğimizi birlikte yiyoruz akşamları oturuyoruz falan.Kocamla daha ilk aylardan yatak odası hariç özelim kalmamıştı yani. Kayın validem de kayın pederim de dünya iyisi insanlar ama insan sıkılıyor.Daha ilk haftadan kocamla sorun yaşamaya başladık niye surat asıyorsun falan diye.Yaparım zannettiğim çok kolay gelen her şey çok zor geliyor şimdi çekemiyorum.Çevremdeki insanlar çok haklıymış. 8 senedir deli gibi aşık olduğum adamla evlendiğime bile pişman oldum yani. Neyse ki biraz toparlamaya başladık durumu.Bak onun da aklında soru işaretleri kalmış ailesi açısından bunu ayrılınca açığa vurmuş.Üzülme dik dur bunlar geçecek.Ve ne kadar doğru karar vermişim diyeceksin.Çünkü ben 'keşke kabul etmeseydim ağlar ağlar susardım ama ömür boyu böyle yaşamak zorunda kalmazdım' dedim.
Daha cok erken.
Zamanla gecicek merak etme.
Baskasyla evlenirse diye yaniyosun su an.
Ama o gun geldginde ve sen kalbinle degl aklinla dusunmeye baslayinca diyceksin: 'evlenicegi kiza aciyorum sadece, yazik gerck yuzunu gormuyor kiz'.
Uzuldugun iste tek bu olucak.
Ve boyle birisi icin ucan giden senelerine.
O kdr.
Iyikide ayrilmisim diyceksin ama.
Benim 7 sene süren flört dönemim oldu... Sonrasında uzun süre söz uzun süre nişanlılık.. Senin gibiydim... Hayatımın merkezindeydi.. Bunu da çok kullanırdı o da aynı her tartışmada ayrılığı ele alırdı... Ama ben yine de gözümü karartıp evlendim.. Pişman mıyım pişmanım desem büyük haksızlık olur ama o zaman ki aklım olsa evlenmezdim bu insanla... Gerçekten aşırı yıpranıyor insan.. Yüzünü göstermiş sana... Ben de senin gibiydim nasıl bir başkasına güveneceğim onu başkasıyla duysam kafayı yerim vs.. Emin ol daha çok sıcak oldğu için böyle düşünüyorsun.. Evlendikten sonra "keşke" dememek için en iyisini yapmışsın... Sana tavsiyem duygularına yenik düşme.. Sonra daha çok üzülürsün arkdaşım..
Emin ol ki evleneceği kıza bana yaptığını yapmaz o da gider çünkü. İnşallah atlatırım dedigin gibi
Evet gelin mutsuz eder mi annesi mutsuz olur mu diye daha da üzerine titriyorlar.Eşim akşam gözlerinin içine bakıyor annesinin mutlu mu huzurlu mu ? Baksın ne kadar güzel ama bu süreçte beni ihmal ettiğini farketti sağolsun benim de üzerime düşüyor 1 haftadır. Valla yarım saat öncesine kadar mutluydum yarım saat önce benim ailem için kavga ettik..Bu zihniyetle giderse bu hayat nasıl sürer bilmiyorum. Halbuki bu akşam evde yalnızdık yemekte ne yapsam nasıl güzel vakit geçirir de benle yalnız vakitlerini benden daha çok ister diye size danışacaktım fakat şu an hiç bir şey istemiyorum. Yani bizim hiç bir problemimiz yok ama aileler yüzünden mutluluğumuz kısa sürüyor. Doğru karar vermişsin sonuna kadar arkasında dur.Bana da cok kolay geldı kabul etmek aman nolcak ki bır tabak fazla koyacağım derdım hep ama adam nişanlandıktan sonra cok daha fazla anne duskunu oldu kavgalarımız hep aile ve annesinden dolayı oldu. Haklısın canım. Sen de insallah mutlu ol
Evet gelin mutsuz eder mi annesi mutsuz olur mu diye daha da üzerine titriyorlar.Eşim akşam gözlerinin içine bakıyor annesinin mutlu mu huzurlu mu ? Baksın ne kadar güzel ama bu süreçte beni ihmal ettiğini farketti sağolsun benim de üzerime düşüyor 1 haftadır. Valla yarım saat öncesine kadar mutluydum yarım saat önce benim ailem için kavga ettik..Bu zihniyetle giderse bu hayat nasıl sürer bilmiyorum. Halbuki bu akşam evde yalnızdık yemekte ne yapsam nasıl güzel vakit geçirir de benle yalnız vakitlerini benden daha çok ister diye size danışacaktım fakat şu an hiç bir şey istemiyorum. Yani bizim hiç bir problemimiz yok ama aileler yüzünden mutluluğumuz kısa sürüyor. Doğru karar vermişsin sonuna kadar arkasında dur.
Nerden biliyosun?
Hatasini kabul ettimi?
Etmedi.
Hata gormedigin yerde duzelmeyede niyetlenmez insan.
Boylece her iliskisi gume gider.
Yani sonc olarak: kendi kendinden intikam alir sana bunlari yasattigi icin.
Yani en guzeli sen arkana yaslan ve hayatini nasil mahvettigi izle.