- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.074
- 60
- Konu Sahibi krrszkz-01
22 yaşındyaım canım o da 24
Benim kızımdanda küçükmüşsün sen,neden bu kadar erken evlenmeyi düşünmüştün birde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yaşındyaım canım o da 24
çocuk olunca düzelir diyen kadınla aynı fikirdesin.herkes böyle diyor... Ben de hep düğün bitince stres geçince cok iyi olur düzelir deyip durum
Merhaba arkadaşlarım bildiğiniz üzere nişanlımdan hakaretleri (salak, gerizekalı, hasta vs), anlaşamamamız ve hep tartişmada ayrılığı ağzına aldığı için , ve annemlere sık gitmiyrsun istemiyorsun dediği (halbüki annesiyle oturacaktık) ayrıldım. Evet mantığım bitmeli dedi, bu böyle sürerse boşanırsınız dedi. elinden geleni yaptı özellikle son zamanlarda aşırı sözel şiddet hatta tokata kadar vardı çünkü ondan ayrılamayacağımı yani çok sevdiğimi gayet iyi biliyordu bunu kullanıyordu sanki. hep düğün stresi dedim durdum stres kızım gececek kızım o sevgilin olan adamdı yine gül gibi geçinirsiniz kızım dedim durudm yok düzelmedi. o ilk günkü gibi olmadı yeri geldi sinsi bile dedi .düğün vs gittiğinde götürmezdi hep ertelerdi hatta bir ara acaba beni mi beğenmiyor bile demişimdir. Ama çevremde çok beğenilen biriyim elim ayağım düzgün elhamdülillah. ya bu adam böyle değildi velhasılkelam bitti mantık devreye girip .sadece hala seviyorum ağlıyorum engelleyip dayanamayıp tekrar kaldırıp bakıyrum çok çaresizim kapana sıkılmış gibi kalbim. şu anda bile diyorum ileride nasıl başkasıyla duymaya dayanacagım yada o beni başkasyla duyunca üzülmez mi ?ben bunu nasıl atlatacagım kızlar fikri olan var mı? nasıl onu merkez yaptıgım hayatımdan tamamen çıkaracagım zor sanki hayatım bitmiş gibi alışamıyrum sanki o mutlu belki birini bulmuştur bile. ama ben olamıyrum nolur bana bir akıl fikir verin yoksa hasta edcem kendimi. var mıdır bunun sonu. şu klavyem ıslanıyor bunları yazarken ben nasıl düzelip eski X olacağım. bilen yaşayanlar nolur yardım edin. Not 2 hafta oldu.
Benim kızımdanda küçükmüşsün sen,neden bu kadar erken evlenmeyi düşünmüştün birde..
yavrum Rabbimin sevgili kuluymuşun ki gerçek yüzünü görmüşsün.
1- Bu devirde anne ile oturmak nedir sen saf mısın
2- evlenmeden etmeden ortada ne gibi bir sorun varken sana el kaldırıyor
3- böyle bir pisliği arasan her yerde bulursun zaten
kendini üzme yaşamın tadını çıkar..Hey hey senden değerli değil hiç kimse
sevgiliydik sonra o ciddi düşündüğünü en bastan soyledi ben uzatmak istedim ikna edemedim hatta istemediğimi düşünüp bira içip beni aramıştı beni seviyorsan nişanlanırz gibisinden benim de okulum bitmişti ailem istemese de oldu hatta ilk nişanlandığımızda sanki sen mutlu değilsin demişti aceleye geliyordu ben biraz daha tanımak istemiştim ama o bekletmedi ki hatta ertesi gün gelip aileme hemen düğün ne zaman olsun şu ay olsun diye ddediği de olmuştu yoksa ben seneye düşünüyrdum beklemedi.
çocuk olunca düzelir diyen kadınla aynı fikirdesin.
farkına varman güzel olmuş.
Sana manevi baskı yaparak istediğini kabullendirmiş,niyeti belliymiş zaten.
Hemen olsunki sen vazgeçme olayı yani..
saçma çok saçma ama sevdim ağlayacak kaadr ha o şuanda biriyle mutludur. Ama ben özlüyrum sadece iyi günlerimizi sevgiyle baktıgını düşündüğüm gözlerini yoksa bu kadar sevmesem aynı yerde oturmayı kabul etmezdım ailemde aynı siz gibi dedi aynı..
canım her insan aşk acısı çeker.. MErak etme zaman herşeyin ilacı.. Tek çaren ZAMAN
sanırım öyle oldu ama o beklesydı ben zaten onunla evlenecektim yine yok dinletemedim ki çok acele etti hatta alt komsu anneme abla bu iş sanki çok acele olmuyor mu bile demiş. haklısınız çok haklı... ailemi keşke dinleseydim.
Evladım hep derim ailelerinizi lütfen dinleyin diye,neyse artık yapacağın tek şey kendine yeni bir hayat kurup yaşantına yön vermen olsun..Senden başka kimse değerli değildir bunuda unutma sakın olurmu,benden sana bir büyük nasihatı olsun..
sen aslinda cok sanslisin biliyor musun? nisanlin sana gercek yuzunu erken gosterdi, ve de sen daha yol yakinken bitirdin bu iliskiyi! :)
kendine iyi bak -
haklısınız teşekkür ederim peki onu tamamen unutmam için bana ne önerirsiniz? çok ihtiyacım var
Kolayı var ailene soyle her gün hakaret etsinler sana arada bir de tokat onu unutup ailene bağlanırsın..arkadaşım kurtulmuşsun kamburun kalkmış sırtından tokat hakaret dolu bir hayattan yırtmışsın hala özlüyorsun..özlediğin tokatlar ve hakaretler değilse ne geriye bir şey kalmıyor kiMerhaba arkadaşlarım bildiğiniz üzere nişanlımdan hakaretleri (salak, gerizekalı, hasta vs), anlaşamamamız ve hep tartişmada ayrılığı ağzına aldığı için , ve annemlere sık gitmiyrsun istemiyorsun dediği (halbüki annesiyle oturacaktık) ayrıldım. Evet mantığım bitmeli dedi, bu böyle sürerse boşanırsınız dedi. elinden geleni yaptı özellikle son zamanlarda aşırı sözel şiddet hatta tokata kadar vardı çünkü ondan ayrılamayacağımı yani çok sevdiğimi gayet iyi biliyordu bunu kullanıyordu sanki. hep düğün stresi dedim durdum stres kızım gececek kızım o sevgilin olan adamdı yine gül gibi geçinirsiniz kızım dedim durudm yok düzelmedi. o ilk günkü gibi olmadı yeri geldi sinsi bile dedi .düğün vs gittiğinde götürmezdi hep ertelerdi hatta bir ara acaba beni mi beğenmiyor bile demişimdir. Ama çevremde çok beğenilen biriyim elim ayağım düzgün elhamdülillah. ya bu adam böyle değildi velhasılkelam bitti mantık devreye girip .sadece hala seviyorum ağlıyorum engelleyip dayanamayıp tekrar kaldırıp bakıyrum çok çaresizim kapana sıkılmış gibi kalbim. şu anda bile diyorum ileride nasıl başkasıyla duymaya dayanacagım yada o beni başkasyla duyunca üzülmez mi ?ben bunu nasıl atlatacagım kızlar fikri olan var mı? nasıl onu merkez yaptıgım hayatımdan tamamen çıkaracagım zor sanki hayatım bitmiş gibi alışamıyrum sanki o mutlu belki birini bulmuştur bile. ama ben olamıyrum nolur bana bir akıl fikir verin yoksa hasta edcem kendimi. var mıdır bunun sonu. şu klavyem ıslanıyor bunları yazarken ben nasıl düzelip eski X olacağım. bilen yaşayanlar nolur yardım edin. Not 2 hafta oldu.
insanlar degismez.. bi kere nisanlilik tam cicim zamanidir, insanlar daha ozenli daha ilgili ve dikkatli olur.. bu herif daha nisanliyken neler yapmis, evlenince ne degisecekti de iyi olacakti? yapmayin Allah askina ya..canım evlendikten sonra düzelir mıydı annesi aradı kızım düzelir o seni çok seviyor düğün stresi yapma etme demişti varmıdır gercekten düzelen