bu acının sonu var mıdır?

çok teşekkür ederim tavisyeniz için cok sağolun

karşına yeni biri çıkınca unutacaksın..

İşin kötü yanı sanki bir daha asla sevemeyeceğim gibi his etmem

bende kimseyi incitmedim canım değişmeyecek belki de kötüye gidecek haklısın

İşin kötü yanı sanki bir daha asla sevemeyeceğim gibi his etmem

bende kimseyi incitmedim canım değişmeyecek belki de kötüye gidecek haklısın
belki de degil, kesinlikle daha kotuye gidecekti.. 'aa evlendik dur bi saygili olayim' demeyecekti herhalde.. iyi olsa nisanliyken olurdu..

yle doğru bir karar almışsın ki.. Tebrik ederim.. Kesinlikle geri dönmesine imkan verme. Hayatta karşına çıkabilecek çok daha iyi, seni hakeden insanlar var, inan..

Inan bana bir ömür üzülüceğine, şuan üzül çok daha iyi.Belki 80 yaşına kadar yaşayıp 80ine kadar bu adamı çekicektin.Ama şimdi 2 yıldan fazla sürmez. 78 yıl kârdasın :))))))) Bunu görmen gerek.

Valla benim acim gectiyse herkesinki gecer. Ölmekten beter oldum, aylarca tum hucrelerimle aci cektim, kim ne derse teselli etmek icin kizdim beni anlamiyorlar diye. 12 kilo verdim istemeyerek çünkü bitkisel hayat gibiydi yemiyor icmiyordum. Birak buraya konu acip yardim istemeyi ben ise bile gidemiyordum agir depresyon raporu almistim. Nasil baskasiyla olabilirim ki, benim icin ask defteri kapandi diyordum. Hele onu baska bi kadinla görürsem son nefesimi veririm diye sayikliyordum... amaaaaan ne salakmisim benimki cok agirdi, senin durum daha iyi gözüküyor. 1 sene sonra aci maci kalmadi, sana da maksimum 7-8 ay aci ömrü biciyorum deneyimli bir ablan olarak bu arada yeniden asik oldum evlendim cilginlar gibi mutluyum

Canım cok sevindim mutlu olmana geciyor demi canım peki atlatma iş önerin ne

Hayatta çok daha büyük acılar var. Etrafına bir bak, kendini daha iyi hissedeceğine eminim...

Senin bu düşündüğün şey bir acı değil bir "kurtuluş"
Hayatımız boyunca kadınlar olarak yapmamamız gereken şey "erkekleri tepemize çıkarmak, bize karşı yaptığı kötü davranışları görmezden gelmek, buna izin vermek". Bu tür ilişkiler sanırım herkesin hayatından bir veya birkaç kez meydana geliyor. Önemli olan bir sonraki ilişkiniz için bunlardan ders almak ve aynı hataları yeni ilişkinizde yapmamak.
Öncelikle size bu tarz şeyler yapan adam(!) zaten sizin için doğru kişi değildir. Böyle bir insanla evlenip mutlu olmayı unutun. Sizi sevecek ve size kıyamayacak sizin canınız yandığında kendi canı bin yanacak insanlar elbette ki karşınıza çıkacaktır.
Kendi hayatımdan örnek vermem gerekirse; ben de bu tarza yakın ilişkilerin içinde bulunmuştum. Sevgililerimden ayrıldığımda "bu acının sonsuz bir boşluk olduğunu" düşünmüştüm. Ve bunu her seferinde böyle düşünmüştüm. Ama akıllandım. Yeniden aşık olduğumda hem kalbimle hem aklımla hareket etmeyi öğrendim. " 1 buçuk yıla yakın bir süredir bir ilişkim var ve geçmişte yaptığım hataların hiçbirini bu ilişkimde yapmadım. Sevgilimi tepeme çıkarmadım, hatasında affetmedim süründürdüm. Kendimi değerli konuma getirtmeyi başardım. Ki benim bir buçuk yıllık sevgilim bana sinirlendiğinde "Lan" diye bile hitap edemiyor. Aşkımın gözümü kör etmesine -bu sefer- izin vermedim.
Demem o ki; öldürmeyen her acı güçlendiriyor ve her biten şey aslında başlayacak güzel şeyin anahtarı olabiliyor.
Biliyorum yapması zor ve zahmetli ama lütfen geçmişi geçmişte bırakın. Hatalarınızdan, özellikle kendinize karşı yaptığınız yanlışlarınızdan ders alın. Yeni ilişkiniz için kendinizi bu yönde eğitin.

şükür et gerçek yüzünü evlemeden göstermiş...
hayatının merkezinin bir anda değişmesi tabiki de seni boşluğa sürekli yaptığın şeylere(onunla görüşme isteğine) itecektir...
öncelikle emin ol bunlar geçecek...
2 haftadır muhtemelen evden çıkmamışsındır...
fırsat buldukça dışarıya çık... yanlızlık üstüne gelebilir...

bence şükret.evlenmeden kendini göstermiş.bide kendini saklayıp evledikten sonra yapan grup var ya onlardan olsaydı.kurtulduğuna sevin üzülme sen daha iyi birisini hakediyosun

Ben de buna benzer sebeplerden nişanlımdan ayrıldım 1 hafta oldu bana da geçmez gibi geliyor ama geçecek şimdi en fazla 1 sene acı çekeriz ama devam etseydik ömür boyu sürecekti bu acı belki ayrılacaktık dul kalacaktık ben de onsuz bir hayatım olmaz gibi düşünüyorum ama olacak acını yaşa sen gene de ama geçecek

Canım sende yeni ayrılmılşın Rabbim esenlik versin canım

Canım ellerine sağlık uzunca açıklamışsın benim eski nişanlım bana lan da demişti inşallah hep mutlu ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…