- 20 Haziran 2015
- 158
- 32
- 32
-
- Konu Sahibi krrszkz-01
Böyle gençleri seviyorum işte..
Kafandan ve yüreğinden atacaksın,elbette kolay olmayacak anlıyorum senide ama zamana bırakacaksın herşeyi.
Başka işlerle uğraş,telefonundan sil hemen varsa resimleriniz kaldır yada yırt hemen gözün görmez hiç değilse..
Çık dolaş gez unutman çok daha kolay olacaktır inan,tekrar arayıp barışmak isterse bile sakın olaki taviz verme aklını karıştırmasında müsade bile etme lütfen..
karşına yeni biri çıkınca unutacaksın..
insanlar degismez.. bi kere nisanlilik tam cicim zamanidir, insanlar daha ozenli daha ilgili ve dikkatli olur.. bu herif daha nisanliyken neler yapmis, evlenince ne degisecekti de iyi olacakti? yapmayin Allah askina ya..
bi de şu 'dugun stresi' bahanesine bitiyorum, kim uydurmus yav bunu? o zaman stres olunca hemen sana mi saldirsin? biraksinlar bu isleri.. zaten nisanlilikta cikan sorunlar alakasiz olarak 'dugun stresi'ne baglandigindan, gercek sknti gorulemiyor, nisan attiracak sorunlar hos goruluyor.. sonrasi da bosanmalar, mutsuz evlilikler..
bahane arayana cok stres uydurulur, gecim stresi is stresi dugun stresi.. biz de evlendik, cok da yogundum o donem, kimseyi rencide etmedim stres ayagina..
sen ne denli doğru bir karar verdiğini ilerde anlıcaksın hatta diceksin ki Allahım ben salak mıydım, dedim ordan biliyorum
belki de degil, kesinlikle daha kotuye gidecekti.. 'aa evlendik dur bi saygili olayim' demeyecekti herhalde.. iyi olsa nisanliyken olurdu..İşin kötü yanı sanki bir daha asla sevemeyeceğim gibi his etmem
bende kimseyi incitmedim canım değişmeyecek belki de kötüye gidecek haklısın
Valla benim acim gectiyse herkesinki gecer. Ölmekten beter oldum, aylarca tum hucrelerimle aci cektim, kim ne derse teselli etmek icin kizdim beni anlamiyorlar diye. 12 kilo verdim istemeyerek çünkü bitkisel hayat gibiydi yemiyor icmiyordum. Birak buraya konu acip yardim istemeyi ben ise bile gidemiyordum agir depresyon raporu almistim. Nasil baskasiyla olabilirim ki, benim icin ask defteri kapandi diyordum. Hele onu baska bi kadinla görürsem son nefesimi veririm diye sayikliyordum... amaaaaan ne salakmisimbenimki cok agirdi, senin durum daha iyi gözüküyor. 1 sene sonra aci maci kalmadi, sana da maksimum 7-8 ay aci ömrü biciyorum deneyimli bir ablan olarak bu arada yeniden asik oldum evlendim cilginlar gibi mutluyum
belki de degil, kesinlikle daha kotuye gidecekti.. 'aa evlendik dur bi saygili olayim' demeyecekti herhalde.. iyi olsa nisanliyken olurdu..
bence şükret.evlenmeden kendini göstermiş.bide kendini saklayıp evledikten sonra yapan grup var ya onlardan olsaydı.kurtulduğuna sevin üzülme sen daha iyi birisini hakediyosunMerhaba arkadaşlarım bildiğiniz üzere nişanlımdan hakaretleri (salak, gerizekalı, hasta vs), anlaşamamamız ve hep tartişmada ayrılığı ağzına aldığı için , ve annemlere sık gitmiyrsun istemiyorsun dediği (halbüki annesiyle oturacaktık) ayrıldım. Evet mantığım bitmeli dedi, bu böyle sürerse boşanırsınız dedi. elinden geleni yaptı özellikle son zamanlarda aşırı sözel şiddet hatta tokata kadar vardı çünkü ondan ayrılamayacağımı yani çok sevdiğimi gayet iyi biliyordu bunu kullanıyordu sanki. hep düğün stresi dedim durdum stres kızım gececek kızım o sevgilin olan adamdı yine gül gibi geçinirsiniz kızım dedim durudm yok düzelmedi. o ilk günkü gibi olmadı yeri geldi sinsi bile dedi .düğün vs gittiğinde götürmezdi hep ertelerdi hatta bir ara acaba beni mi beğenmiyor bile demişimdir. Ama çevremde çok beğenilen biriyim elim ayağım düzgün elhamdülillah. ya bu adam böyle değildi velhasılkelam bitti mantık devreye girip .sadece hala seviyorum ağlıyorum engelleyip dayanamayıp tekrar kaldırıp bakıyrum çok çaresizim kapana sıkılmış gibi kalbim. şu anda bile diyorum ileride nasıl başkasıyla duymaya dayanacagım yada o beni başkasyla duyunca üzülmez mi ?ben bunu nasıl atlatacagım kızlar fikri olan var mı? nasıl onu merkez yaptıgım hayatımdan tamamen çıkaracagım zor sanki hayatım bitmiş gibi alışamıyrum sanki o mutlu belki birini bulmuştur bile. ama ben olamıyrum nolur bana bir akıl fikir verin yoksa hasta edcem kendimi. var mıdır bunun sonu. şu klavyem ıslanıyor bunları yazarken ben nasıl düzelip eski X olacağım. bilen yaşayanlar nolur yardım edin. Not 2 hafta oldu.
Ben de buna benzer sebeplerden nişanlımdan ayrıldım 1 hafta oldu bana da geçmez gibi geliyor ama geçecek şimdi en fazla 1 sene acı çekeriz ama devam etseydik ömür boyu sürecekti bu acı belki ayrılacaktık dul kalacaktık ben de onsuz bir hayatım olmaz gibi düşünüyorum ama olacak acını yaşa sen gene de ama geçecek
zaman hiç geçmiyor çok zor ama geçecek bu günler inşallahCanım sende yeni ayrılmılşın Rabbim esenlik versin canım
Senin bu düşündüğün şey bir acı değil bir "kurtuluş"
Hayatımız boyunca kadınlar olarak yapmamamız gereken şey "erkekleri tepemize çıkarmak, bize karşı yaptığı kötü davranışları görmezden gelmek, buna izin vermek". Bu tür ilişkiler sanırım herkesin hayatından bir veya birkaç kez meydana geliyor. Önemli olan bir sonraki ilişkiniz için bunlardan ders almak ve aynı hataları yeni ilişkinizde yapmamak.
Öncelikle size bu tarz şeyler yapan adam(!) zaten sizin için doğru kişi değildir. Böyle bir insanla evlenip mutlu olmayı unutun. Sizi sevecek ve size kıyamayacak sizin canınız yandığında kendi canı bin yanacak insanlar elbette ki karşınıza çıkacaktır.
Kendi hayatımdan örnek vermem gerekirse; ben de bu tarza yakın ilişkilerin içinde bulunmuştum. Sevgililerimden ayrıldığımda "bu acının sonsuz bir boşluk olduğunu" düşünmüştüm. Ve bunu her seferinde böyle düşünmüştüm. Ama akıllandım. Yeniden aşık olduğumda hem kalbimle hem aklımla hareket etmeyi öğrendim. " 1 buçuk yıla yakın bir süredir bir ilişkim var ve geçmişte yaptığım hataların hiçbirini bu ilişkimde yapmadım. Sevgilimi tepeme çıkarmadım, hatasında affetmedim süründürdüm. Kendimi değerli konuma getirtmeyi başardım. Ki benim bir buçuk yıllık sevgilim bana sinirlendiğinde "Lan" diye bile hitap edemiyor. Aşkımın gözümü kör etmesine -bu sefer- izin vermedim.
Demem o ki; öldürmeyen her acı güçlendiriyor ve her biten şey aslında başlayacak güzel şeyin anahtarı olabiliyor.
Biliyorum yapması zor ve zahmetli ama lütfen geçmişi geçmişte bırakın. Hatalarınızdan, özellikle kendinize karşı yaptığınız yanlışlarınızdan ders alın. Yeni ilişkiniz için kendinizi bu yönde eğitin.
zaman hiç geçmiyor çok zor ama geçecek bu günler inşallah
onu takip etmemek için bütün hesaplarımı sildim zaten o da çoğunu kullanmıyormuş artıkSende onu takip ediyor musun canım