bu acının sonu var mıdır?

Canım aşık olunca öyle oluyor evet.Bak ben 1 aydır evliyim.Annesine çok düşkün annesinin de tek sığınağı oğlu olmuş kopmak istemiyor.Çok yakınız evlerimizin arası iki adım.Her gün yemeğimizi birlikte yiyoruz akşamları oturuyoruz falan.Kocamla daha ilk aylardan yatak odası hariç özelim kalmamıştı yani. Kayın validem de kayın pederim de dünya iyisi insanlar ama insan sıkılıyor.Daha ilk haftadan kocamla sorun yaşamaya başladık niye surat asıyorsun falan diye.Yaparım zannettiğim çok kolay gelen her şey çok zor geliyor şimdi çekemiyorum.Çevremdeki insanlar çok haklıymış. 8 senedir deli gibi aşık olduğum adamla evlendiğime bile pişman oldum yani. Neyse ki biraz toparlamaya başladık durumu.Bak onun da aklında soru işaretleri kalmış ailesi açısından bunu ayrılınca açığa vurmuş.Üzülme dik dur bunlar geçecek.Ve ne kadar doğru karar vermişim diyeceksin.Çünkü ben 'keşke kabul etmeseydim ağlar ağlar susardım ama ömür boyu böyle yaşamak zorunda kalmazdım' dedim.

Benim 7 sene süren flört dönemim oldu... Sonrasında uzun süre söz uzun süre nişanlılık.. Senin gibiydim... Hayatımın merkezindeydi.. Bunu da çok kullanırdı o da aynı her tartışmada ayrılığı ele alırdı... Ama ben yine de gözümü karartıp evlendim.. Pişman mıyım pişmanım desem büyük haksızlık olur ama o zaman ki aklım olsa evlenmezdim bu insanla... Gerçekten aşırı yıpranıyor insan.. Yüzünü göstermiş sana... Ben de senin gibiydim nasıl bir başkasına güveneceğim onu başkasıyla duysam kafayı yerim vs.. Emin ol daha çok sıcak oldğu için böyle düşünüyorsun.. Evlendikten sonra "keşke" dememek için en iyisini yapmışsın... Sana tavsiyem duygularına yenik düşme.. Sonra daha çok üzülürsün arkdaşım..

Daha cok erken.
Zamanla gecicek merak etme.
Baskasyla evlenirse diye yaniyosun su an.
Ama o gun geldginde ve sen kalbinle degl aklinla dusunmeye baslayinca diyceksin: 'evlenicegi kiza aciyorum sadece, yazik gerck yuzunu gormuyor kiz'.

Uzuldugun iste tek bu olucak.
Ve boyle birisi icin ucan giden senelerine.
O kdr.
Iyikide ayrilmisim diyceksin ama.

Bana da cok kolay geldı kabul etmek aman nolcak ki bır tabak fazla koyacağım derdım hep ama adam nişanlandıktan sonra cok daha fazla anne duskunu oldu kavgalarımız hep aile ve annesinden dolayı oldu. Haklısın canım. Sen de insallah mutlu ol

Emin ol ki evleneceği kıza bana yaptığını yapmaz o da gider çünkü. İnşallah atlatırım dedigin gibi

Canım daga da düzelir inşallah sadece ayrılığı dile getirmedi li kızdığında hakaretleri de vardı aileme karsı belli ettirmeden istemenezligş de canım

Emin ol ki evleneceği kıza bana yaptığını yapmaz o da gider çünkü. İnşallah atlatırım dedigin gibi

Nerden biliyosun?
Hatasini kabul ettimi?
Etmedi.
Hata gormedigin yerde duzelmeyede niyetlenmez insan.
Boylece her iliskisi gume gider.
Yani sonc olarak: kendi kendinden intikam alir sana bunlari yasattigi icin.
Yani en guzeli sen arkana yaslan ve hayatini nasil mahvettigi izle.

Evet gelin mutsuz eder mi annesi mutsuz olur mu diye daha da üzerine titriyorlar.Eşim akşam gözlerinin içine bakıyor annesinin mutlu mu huzurlu mu ? Baksın ne kadar güzel ama bu süreçte beni ihmal ettiğini farketti sağolsun benim de üzerime düşüyor 1 haftadır. Valla yarım saat öncesine kadar mutluydum yarım saat önce benim ailem için kavga ettik..Bu zihniyetle giderse bu hayat nasıl sürer bilmiyorum. Halbuki bu akşam evde yalnızdık yemekte ne yapsam nasıl güzel vakit geçirir de benle yalnız vakitlerini benden daha çok ister diye size danışacaktım fakat şu an hiç bir şey istemiyorum. Yani bizim hiç bir problemimiz yok ama aileler yüzünden mutluluğumuz kısa sürüyor. Doğru karar vermişsin sonuna kadar arkasında dur.

İnşallah daha iyi olur canım düzelir .. bende siz böyle deyince cok doğru karar verdiğimi anlıyrm

haklısın canım cok thank you :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…