Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

musrancım meraba nasılsın bugün evdeyiz ve burdayız
canım ben seni kilo almışsın gibi görüyorum öylemi bugün soğuk diye evden cıkmadık

saol seheryelim iyiyim dediğn gibi evdeyiz kıpırdayamıyoruz bir yere çok soğuk hava çocukların şansından..

ahh ahh seherim sorma.. kilo aldım yanlış görmemişsin...verebilirim inşllah epey canım sıkılmaya başladı bu duruma.....

abbacım anladım canım allah tamamına erdirsin yani gün sayıyosun o gün de gelir inşallah öptüm

sağol tatlımmm a.s. valal gun sayıyom sormaa.. 5aycık daa cok var :))
neyse arada gelıp gidio yanıma saolsun.. haftaya gelınlıgimi dıktırcem esnaf sarayında bakındım az fiyat sorusturdum.. benımkısı gelsın bi..beyendıgım modelı dıktırtecem , cici kıss olcaam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bugun hava sogukk ,yagıslı..dısarda en cokta çocuklara uzuldum.. ince gıyınen olduysa kesın hasta olur bu havada.. :çok üzgünüm:

musran balam foto çekındıgın yer neresi.. esestemı.. ay çok meraklıyım yahuu :))

musran balam foto çekındıgın yer neresi.. esestemı.. ay çok meraklıyım yahuu :))

kız sen tatarmısın yoksaaaa..:mymeka:

evet şekerim eskişehir sazova parkı..meraklı seniii.eşine söyle birdaki gelişinde öle lunaparkla falan kandırmasın seni kaydirigubbakcemile3şehrimizde çok güzel parklar var oralara götürsünkaydirigubbakcemile

yok ablam bulgarıstan gocmenıyım ben :) sen necisin bakem ? :))
valla ölee lunaparkla kandırıo benı yaa (
dur elam geldi onuda yonlendırım buraya ;-)

ben tatarım tatlım..kırım-romanya göçmeni yani.

balam diye hitap edince öyle zannettim canım.tatarlar kullanır bu kelimeyi sıklıkla.ama seninki yazım hatasından olmuş anladığım kadarıyla kaydirigubbakcemile3hadi kap gel elayı daa...

eşinin içindeki çocuk ruhu kaybetmemesi güzel amaaaa arada romantik takılmak lazım değilmi amaa..yoksa kıskanlığından mı yapıyo kız..

-tatlicadiarzu-SELAAAM burada bir deliye ihtiyaç varmış galiba aranan kan bulundu duyrulurhihoyyythihoyyyt

abba kıs ben sana diğer sayfada yazdımdı baktım aynı anda sende yazmışın pek bi sevindirik oldum sonra burayı buldum biraz uğraştım ama arkadaşım çağırmış bende tüm zorlukları aşıp senin için ulaştım buraya biliyosun biraz p.s. özürlüyümdür.ama kızım sağolsun buluverdi yoksa bana kalsa bu gece anca gelirdim

tabi cnm buyur hoşgeldin bak bende yeni geldim ama hemen benimsedim bile laf aramızda biraz yüzsüzmüyüm ne....... hadi geldim nere gittiniz bekliyom burda iki laf edelim yaff

ben şimdi aşkı memnu ,parmaklıklar ardında bide kurtlar vadisini seyretmeye gidiyorum evet 3in 1 üçü bir arada izliyorum ama gece gene geleceğim işallahkaydirigubbakcemile3 haaa eşim ankaradan gelcek belkide gelemembilemiyorum özledim biraz da Şenizvışh terledim haaa:roflol:

ayy cancazım yanlıs yazmısım bölee kusura bakma a.s. hep çocuk hiç buyumucekk ancak bebıs olursa buyur sanırsam onada coook vaar kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-SELAAAM burada bir deliye ihtiyaç varmış galiba aranan kan bulundu duyrulurhihoyyythihoyyyt
anaaam kımlerı goruyomm hosgeldınnn tatlısımm..
eksıklıgın farkedıldı canım baksana sayfalar ite kaka ilerledi :roflol: Şeniz
ayy sağol tatlım benımmm... kızını op benım yerımeee bitanemm bu arada kucuk oğlusunuda kıskanmasın sımdı abasını yayamass.. gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

kıslar bende gelebilir miyim aranızaa ??
hosgeldınn canım a.s. :1hug:
tabi cnm buyur hoşgeldin bak bende yeni geldim ama hemen benimsedim bile laf aramızda biraz yüzsüzmüyüm ne....... hadi geldim nere gittiniz bekliyom burda iki laf edelim yaff
yuzsuzler topiciiine hosgeldın :)) nası bagladım konunu ama elacım :lepi:

hahaha canım bende askı memnu bakıyorum ileri saate almıslar parmaklıkları..
Allah kavustursun bitanem.. :Saruboceq: himm sana ozaman iyi eglenmeler diyim yerimseniben :jeyyar:

kötükedihüsocanıım gelmedi benimki yaa işi uzamış o kadarda hazırlandımdı .işallah sabah gelcekmiş .kıs abba senin düğün oldumu yoksa eşin, eşim diye mevzular geçiyo sanki ben mi yanlış annadım hani yazın düğün yapçaktık yoksa ben yanlış hatırlıyommu :sm_confused:benm hafıza biraz zayıf ya UNUTTUM BU ARADA TOPİK HAYIRLI OLSUN ÖPTÜM

bizde ya agust.yada,haziran gibi henüz belli degil.zaten 3 yildir ramazana denk geliyor.ablan o bileti nerden bulmus eger ögrenebilirsen bana özelden yazarmisin canim,burada reklama falan girer diye diyorum yasak ya,belli mi olur.yanlis bisey yapmayalim.esimde bugün söyledi,ucak bileti 600 e dedi.:1shok:gittikce pahalilasiyor yani.biter biter hiv kafaya takma.birde yaninda degil ya,ne yapsin yazik,seni ucan kustan kiskaniyordur.görüsürüz canim......
merhaba hoşbuldum kanaryam sen es es limisin e bizim sayfayada gelsene öptüm görüşürüz
evet canim.es esliyim.ve sizide görünce cok sevindim.tamam canim gelirim...
selm kızlaaar beendeee geldiiim..kaçırdımmı muhabbetiiii..

hemşolarım da varmış burda...kanarya eses topiğine de bekleriz canım..
tabiki bende siz hemsolarimi görünce cok mutlu oldum.tamam canim gelicem..

abbacim unutmusum canim seninde bayramin kutlu olsun................kaydirigubbakcemile5

hehe saol kuzusuu.. ossun sen topige adım atmanla ,hayırlı olsun demek istedın zatiii anaaamm.. dugun ramazandan sonraya kaldı bee ablam.. eşiminn işi nedenıyle agustosta yapamıyoruzz..saglık olsun iyi oldu yaww :):) dugunden sonra yenı gelın halımlennn fındık mı toplicektim bidee.. sımdı fındıkları kaynanacim toplicek ben yiceem lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 ramzanda sonaa yapıcess yaww dugunu delikafadulden
:)) tmm cnm özeline atıyorum ucak firma ,kampanya gunleri ve fiyatları ;-) agustos tam sezon ablamın gorumceside 680 £ ya gelcekler , ablamın fiyatı gorunce şoka gırmıslerr yani..
hoşgeldın gunes ablamm :) a.s.
abbacim unutmusum canim seninde bayramin kutlu olsun................kaydirigubbakcemile5

heheh sağol canımm.. bizde kankamla telde msjlastık 23nısanımızı kutladık delikafadulden kaydirigubbakcemile3 24 yasındada olsak ruhumuss gencc yawwww :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…