- 17 Mart 2008
- 921
- 0
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
musrancım meraba nasılsın bugün evdeyiz ve burdayız
canım ben seni kilo almışsın gibi görüyorum öylemi bugün soğuk diye evden cıkmadık
abbacım anladım canım allah tamamına erdirsin yani gün sayıyosun o gün de gelir inşallah öptüm
musran balam foto çekındıgın yer neresi.. esestemı.. ay çok meraklıyım yahuu :))
tabi cnm buyur hoşgeldin bak bende yeni geldim ama hemen benimsedim bile laf aramızda biraz yüzsüzmüyüm ne....... hadi geldim nere gittiniz bekliyom burda iki laf edelim yaff
elaa hoşgeldin cnmmm.
ozziozzbi sende hoşgeldin cnm..
ayy cancazım yanlıs yazmısım bölee kusura bakma a.s. hep çocuk hiç buyumucekk ancak bebıs olursa buyur sanırsam onada coook vaarben tatarım tatlım..kırım-romanya göçmeni yani.
balam diye hitap edince öyle zannettim canım.tatarlar kullanır bu kelimeyi sıklıkla.ama seninki yazım hatasından olmuş anladığım kadarıyla kaydirigubbakcemile3hadi kap gel elayı daa...
eşinin içindeki çocuk ruhu kaybetmemesi güzel amaaaa arada romantik takılmak lazım değilmi amaa..yoksa kıskanlığından mı yapıyo kız..
anaaam kımlerı goruyomm hosgeldınnn tatlısımm..-tatlicadiarzu-SELAAAM burada bir deliye ihtiyaç varmış galiba aranan kan bulundu duyrulurhihoyyythihoyyyt
ayy sağol tatlım benımmm... kızını op benım yerımeee bitanemm bu arada kucuk oğlusunuda kıskanmasın sımdı abasını yayamass.. gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2abba kıs ben sana diğer sayfada yazdımdı baktım aynı anda sende yazmışın pek bi sevindirik oldum sonra burayı buldum biraz uğraştım ama arkadaşım çağırmış bende tüm zorlukları aşıp senin için ulaştım buraya biliyosun biraz p.s. özürlüyümdür.ama kızım sağolsun buluverdi yoksa bana kalsa bu gece anca gelirdim
hosgeldınn canım a.s. :1hug:kıslar bende gelebilir miyim aranızaa ??
yuzsuzler topiciiine hosgeldın :)) nası bagladım konunu ama elacım :lepi:tabi cnm buyur hoşgeldin bak bende yeni geldim ama hemen benimsedim bile laf aramızda biraz yüzsüzmüyüm ne....... hadi geldim nere gittiniz bekliyom burda iki laf edelim yaff
ben şimdi aşkı memnu ,parmaklıklar ardında bide kurtlar vadisini seyretmeye gidiyorumevet 3in 1 üçü bir arada izliyorum ama gece gene geleceğim işallahkaydirigubbakcemile3 haaa eşim ankaradan gelcek belkide gelemem bilemiyorum özledim biraz da Şenizvışh terledim haaa:roflol:
bizde ya agust.yada,haziran gibi henüz belli degil.zaten 3 yildir ramazana denk geliyor.ablan o bileti nerden bulmus eger ögrenebilirsen bana özelden yazarmisin canim,burada reklama falan girer diye diyorum yasak ya,belli mi olur.yanlis bisey yapmayalim.esimde bugün söyledi,ucak bileti 600 e dedi.:1shok:gittikce pahalilasiyor yani.biter biter hiv kafaya takma.birde yaninda degil ya,ne yapsin yazik,seni ucan kustan kiskaniyordur.görüsürüz canim......seherim tam evli sayılmam..nikahlıyım sadece sonbaharda dugunum olcak kısmetse :Saruboceq: sağol canımm aminnn... işine geri gitti istanbula , çalışşsın para kazansın kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
zaman çok cabuk gecıyor yaa az önce ablamla konustum dio ne zaman alsam ucak bıletı.. kampanyalı bıletler varmıs 46 £ sadece.. ramazana özelmıs sanırım tam bılmıyorum ama aklında bulunsun.. belkı ramazanda gelme imkanınız olur buraya
ayy canım insallah su kıskanclıgı biter sonradan ..bide tam evli değilizyaa ondan sanırım böyle garip bi kıskanclık içine giriyor :mymeka:
goruszz canım kanaryaamm
bu arada 23 nisanımız kutlu olsunn.. :lepi: :lepi: ahhahh bir zamanlar cocuktuk.
evet canim.es esliyim.ve sizide görünce cok sevindim.tamam canim gelirim...merhaba hoşbuldum kanaryam sen es es limisin e bizim sayfayada gelsene öptüm görüşürüz
tabiki bende siz hemsolarimi görünce cok mutlu oldum.tamam canim gelicem..selm kızlaaar beendeee geldiiim..kaçırdımmı muhabbetiiii..
hemşolarım da varmış burda...kanarya eses topiğine de bekleriz canım..
hehe saol kuzusuu.. ossun sen topige adım atmanla ,hayırlı olsun demek istedın zatiii anaaamm..kötükedihüsocanıım gelmedi benimki yaa işi uzamış o kadarda hazırlandımdı .işallah sabah gelcekmiş .kıs abba senin düğün oldumu yoksa eşin, eşim diye mevzular geçiyo sanki ben mi yanlış annadım hani yazın düğün yapçaktık yoksa ben yanlış hatırlıyommu :sm_confused:benm hafıza biraz zayıf ya UNUTTUM BU ARADA TOPİK HAYIRLI OLSUN ÖPTÜM
:)) tmm cnm özeline atıyorum ucak firma ,kampanya gunleri ve fiyatları ;-) agustos tam sezon ablamın gorumceside 680 £ ya gelcekler , ablamın fiyatı gorunce şoka gırmıslerr yani..bizde ya agust.yada,haziran gibi henüz belli degil.zaten 3 yildir ramazana denk geliyor.ablan o bileti nerden bulmus eger ögrenebilirsen bana özelden yazarmisin canim,burada reklama falan girer diye diyorum yasak ya,belli mi olur.yanlis bisey yapmayalim.esimde bugün söyledi,ucak bileti 600 e dedi.:1shok:gittikce pahalilasiyor yani.biter biter hiv kafaya takma.birde yaninda degil ya,ne yapsin yazik,seni ucan kustan kiskaniyordur.görüsürüz canim.......
hoşgeldın gunes ablamm :) a.s.merhabaaaaaaaaa
abbacim unutmusum canim seninde bayramin kutlu olsun................kaydirigubbakcemile5