- 17 Mart 2008
- 921
- 0
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
merhabaaaa arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cancazım yanlıs yazmısım bölee kusura bakma a.s. hep çocuk hiç buyumucekk ancak bebıs olursa buyur sanırsam onada coook vaar kaydirigubbakcemile3
:
hehe saol kuzusuu.. ossun sen topige adım atmanla ,hayırlı olsun demek istedın zatiii anaaamm.. dugun ramazandan sonraya kaldı bee ablam.. eşiminn işi nedenıyle agustosta yapamıyoruzz..saglık olsun iyi oldu yaww :):) dugunden sonra yenı gelın halımlennn fındık mı toplicektim bidee.. sımdı fındıkları kaynanacim toplicek ben yiceem lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 ramzanda sonaa yapıcess yaww dugunu delikafadulden
:)) hee gurban efferin sana şimdiki gelinler akıllı bizmişiz o saftrikler annadık ama bniraz geç oldu BURDAN GERİSİNE TÜM ARKADAŞLAR DAHİLDİR SADECE ABBAYA ÖZEL DEĞİL AMA EVLENCEKYA NASİHAT BAABINDA sevilde sevme ağlama ağlat yoksa zehir olur bu tatlı hayat varya ben çok severim bu şarkıyı valla şimdi amaan ben niye üzülcem onlar üzülsün ben niye ağlıcam onlar ağlasın ne kadar verirsen herşeyi ama herşeyi hep fazlasını isterler buna kocan çocuğun kaynanan arkadaşın akraban ailen herkes dahil kimseye sevginden fazla bişey verme sevgi saygı sonsuz olmalı .bide hakedene hakettiği gibi davrancan NE AZ NEDE ÇOK:hooray:yanlız bu benim yazı hep mail gelirya 10 kişiye yollayın diye tapınak yazılarına benzedi ben de nasretttin hoca ya önce düşündür sonunda da cıvıtıveriyom ama napiim uzun süre ciddi kalamıyorum
hoşgeldınn emine :1hug: a.s.iyi günler kızlar toppik hayırlı olsun hepinizi öpüyorum
sağol canım hayırlı cumalar dilerim :Saruboceq:merhabaaaa arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum..
ikisini beraber büyüteceksin desene gamyoncuiremsuhehehee..işin zor tatlım
vala ablam sağ kuruşe sol kuruşe derken akıllandım bende .. yavas yavas önce kazık yee sonra ders all bu dunya boyle anlasılan:)) hee gurban efferin sana şimdiki gelinler akıllı bizmişiz o saftrikler annadık ama bniraz geç oldu BURDAN GERİSİNE TÜM ARKADAŞLAR DAHİLDİR SADECE ABBAYA ÖZEL DEĞİL AMA EVLENCEKYA NASİHAT BAABINDA sevilde sevme ağlama ağlat yoksa zehir olur bu tatlı hayat varya ben çok severim bu şarkıyı valla şimdi amaan ben niye üzülcem onlar üzülsün ben niye ağlıcam onlar ağlasın ne kadar verirsen herşeyi ama herşeyi hep fazlasını isterler buna kocan çocuğun kaynanan arkadaşın akraban ailen herkes dahil kimseye sevginden fazla bişey verme sevgi saygı sonsuz olmalı .bide hakedene hakettiği gibi davrancan NE AZ NEDE ÇOK:hooray:yanlız bu benim yazı hep mail gelirya 10 kişiye yollayın diye tapınak yazılarına benzedi ben de nasretttin hoca ya önce düşündür sonunda da cıvıtıveriyom ama napiim uzun süre ciddi kalamıyorum
heee kızlar yaaa nerden estiyse benim herif hadi memlekete gidelim dedi gerçi ona güvenilmez ama ciddi gibiydi bakalım akşam bi gelsin ulaşamıyom kendisine ayy ne güzel heralde geliriz pazar günü esk.deyiz o zaman hava iyi olursada pikniğe gideriz dedik bakam çok heveslenmeyeyim de gursak durumları olmasın (yani hevesim gursağında kalmak değimi)işallah .hepinizi çok çok öpüyorum iyi hafta sonları dilerim gerçi gitmeden bi daha uğrarım burayada olsun.
haklısın musrancım Allah tarafından bi aksılık olmazsa solee topıkte ne kadar uyemıs varsa bi toparlasalım kaynasalım hehehe :)) benden bıkıncaya kadar hep msjla uyarı gondercem bulusma gunumuze kadar :)) okul kapansın herkes gelebılsın dıom anacımm ?tamam hayatım arkandayım..umarım senin de hevesin kaçmaz..bizimkisiler pek bi nazlılar...kaydirigubbakcemile3..ama en azından 3 kişinin geleceğinden eminim Allah işi karışmadığı sürece..tarihide talepler doğrultusunda belirleriz...
yüzsüz kuzucuğum benim öptüm seni.
canlarım az sonra yola çıkıyoruz hadi hayırlısı ama malesef bilecik bozüyük pazaryeri kurtköy bunlar ziyaret listesindeki yerlerimiz ve mümkünse pazar eskişehir ve akşamına geri dönüş yani ayıp olcak ama bizde bi laf vardır gör ..ötüm yolları iç soğuk suları derler işte aynen demekki bu sözler boş değilmiş hiç bi yerden bişey annamıycam annem kaynanam kardeşler arkdaşlar inanın arada kalıyoz şimdi herkez gelcemizi duydu biri diyo ekmek yaptım biri diyo sarma sardım valla kimse gücenmeden geliriz işallah sizlerle mutlaka haziran da görüşelim o zamana bi buluışma ayarlarsınız bide büyük ihtimal kahve dünyasına gelirim pazar iki çocuklu bi kız 14 yaşlarında bide erkek 8 yaşlarında güzel alımlı tesetürlü şık bir bayan görürseniz esk sokaklarında işte o benim gerçi 38 yaşa geldik ama valla biz bide kalabalık gezeriz belki hissiyat tahmin edersiniz ben oldumu kim bilir aa eşim gekdi hadi byyy
canim insaallah.denk gelirse görüsürüz.cok isterim hemde............kanaryam inşallah gelirsin tatlım.. iznin o zamana denk gelır :Saruboceq:
elam sımdı eseste sanırım :)
öenmli değil canım :1hug:
insaallah canim.tanismayi cok isterim.nasip bakalim................günaydııın canlaarr...iyisiniz inşallah..
ooh ohh elaam yola çıkmış hatta şu dakikalarda güzel şehrimde sanırım...umarım güzel vakit geçirir kazasız belasız dönersin evine..
kanarya inş.denk gelirde tanışırız canım..
abbacım tam gaz devam sıkıştıralım bizim esesi..
öptüm sizi şekerler kendinize iyi bakın güzel bir hafta sonu geçirin olurmu....
musrancım erkencısın bakıyorum :) bende erken uyandım bugun gesmeye gidicem yaagünaydııın canlaarr...iyisiniz inşallah..
ooh ohh elaam yola çıkmış hatta şu dakikalarda güzel şehrimde sanırım...umarım güzel vakit geçirir kazasız belasız dönersin evine..
kanarya inş.denk gelirde tanışırız canım..
abbacım tam gaz devam sıkıştıralım bizim esesi..
öptüm sizi şekerler kendinize iyi bakın güzel bir hafta sonu geçirin olurmu....
hosgeldın seherımmm a.s.iyi geceler esesin hanımları allah rahatlık versin
canim insaallah.denk gelirse görüsürüz.cok isterim hemde............
insaallah canim.tanismayi cok isterim.nasip bakalim................
sagol canim arkadasim benim.sizlerin bu sekil düsünmesi bile yeter.gününü kararlastirin sizde.belki yetisirim size,belli olmaz.................musrancım erkencısın bakıyorum :) bende erken uyandım bugun gesmeye gidicem yaa
;-) insallah canım sımdı eseste bakam ben gidip basayım su kahve dunyasını :))
yaa bu arada aklıma geldı balam :) hanı dedıkya tatarlık gocmenlık derken..
ben bi sene kırkyama kursuna gitmiştim halk egıtımde..
orda bı abla vardı işte aslen trabzonlularmıs ama esının işi nedenıyle eskısehıre yerlermısler artık.. çocuguda ilkokul 2ye gidiyomus.. ogretmen sınıfta herkese sormus sen necısın dıe (gocmen-manav-tatar) herkes bırbır soylemıs..bundan öncekı cocuk bız manavız demıs,sıra cocuguna gelınce bızde pastacıyız demıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sınıftakıler gulmeye baslamıs halıyle hocada dahil delikafadulden
eskısehır topicine yazdım , çok cesıtlı mılletlerız .. kendı aramızda boyle bi ayrım gibi gozuksede hepimiz birlıkte yasıyoruz,yok o gocmenmıs manavmıs dıslaması yapmıyoruz.. yada o eseslı değil konusmayalım bize gelıp gıtmesın dıslaması yapmıyoruz.. :lepi: kaydirigubbakcemile5 yada onun bası kapalı veya bası acık konusmamazlık yapmıyoruz hatta bunun en guzel ornegını Buyukersen doktorlar caddesınde venedıkın kosesındekı banktakı heykellerle gosterılmıs en buyuk ornektır..
işte diğer illerden farkımız bu belkıde ,herkes istedigi gibi yasıyor kımse kımseye karısmıyor şu soyleymıs bu boyleymıs deyıp gruplasmalar ile bırlıkte dogan catsımalar olmuyor sengözlerimebaksanab şakkıdı şakkıdı
hosgeldın seherımmm a.s.
yada canım senın gelcegın tarıhte yenıden buluruzz nolcakki :)) musran veya seher ablam demıstı unuttum sımdı :icecream:
günaydın canlarımmm.. a.s. :1hug:
busem noldu sana hayırdır neden kederlısın?