Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

oyy kıyamammm sana bitanem :1hug: :1hug:
hayırlısıyla bidakıne içi dolu gebelik olur insallah tatlısım :Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

selaam ben geldim dün gece ist.. a döndüm . ama MALESEF HıÇ HAYALıMDEKı GıBı OLMADI SEYAHAT neden mi yolları çok berbat yapmışlar .içim dışıma çıktı .bilecik ve bozüyük arasını tamamen kapatmışlar .bizimkiler de tam ikisi arasında demirköy ve pazaryeri .ulaşmak ne mümkün ayy söğütten dolandık bozüyük tekke mah.var ordan çıktık trafik polisine soruyoz biz köye gitçez adam nasıl gidersen git diyo yol kapalı anam gece 2 30 oldu biz dağ yollarından köye çıktık.sabah anama gitçez yine aynı hikaye offf sinir neyse gittik cmrtesi ordaydık akşam bozüye gene aynı çileyle gitttik sabah anneme geldik öleden sora da esk.gelcez eşim dedi hadi sora geliriz biz bursadan feribotla gidelim .yani o inegöl eskiyolu sırf viraj ..ordan feribot dolu hadi izmit sahil dolandık yani 2de çıktık 7 30 da eve geldik.yollarda vakit geçti yani.ama olsun annemle kardeşimle görüştüm onlarda çocukları özlediydi hiç olmazsa biraz görüştük .YANı BU ARALAR ARABAYLA ıST..A GELCEK VARSA DÜŞÜNSÜN VALLA TRENLE GELıN neyse çok konuştum öptüm

yaa abbacım ben demedimmi yolları gördüm geldim işte .neyse muhabbet baya ilerlemiş iyi gidiyo kız topiciğin kutlarım artık allah izin verirse haziranda ordayız zaten esk..deki arkadaşlarda bize küstü .ama ne yapalım valla hasta oldum akşam. gece yarısı uykudan fırladım banyoya zor yetiştim midem alt üst olmuş hala midem bulanıyo .ayy çok komiksin hayran kitlem de hazır beni bekliyodu ama gelemedim .neyse sen msn açınca benim resmimi görürsün.hepinizi öpüyorum kızlar tek tek KUSURA BAKMAYIN biraz uzanıyım gelcem gene

ayy canım benım yaaa okudum vee çok uzuldum ınankı ( en azından annenle kardesını gormussun buda tek artısı ama olsun buna sukur demek gerek ;-) bilecik yolunun daha kotu olmus halını dusunemıyorum yaaaa.. yokk artık... hazıranda artık geldıgınde inallah bu yollar duzelir hem havalar daha guzel olur a.s. :1hug:
sınırlerın altust olmus anladıgım kadarıyla ,tmm bitanem dınlen sen ben burlardayım ;-)
ayy haberleri dınlıom bi yandan istanbuldakı hucreevınde isyan çıkmıs bir polis amırı sehıt olmus allahım suu pislikleri bi yokedemedilerr kötükedihüso

ya ne oluo benı de alın aranıza napıp durunuz burda bole

hosgeldın aramıza canım a.s. :1hug:

sağol canım kendını tanıttıgın için :))
bende tanıtım sana kendımı :;-)
eskısehırlıyım.. 5ay sonra golcukte kkdakı hızmetime devam edıcem :))
masallah bu arada bebısıne

mrblar hb.neler yapıosunuz ya cok haraketlı eglencelı bı grup burası

sağol canııımmm a.s. boyle dusunmek benı çok mutlu etti.. :1hug: :1hug:
aslında bu topigi msn gibi kullanıyoruz :)) haberlesmeler gelıp gitmeler,son dedıkodular,gunler filan :)..
diğer kullandıgımız topik biraz resmı kacıoda yerimseniben
burda herkes içten..dogal..
iyisem iyi kotuysem kotu dio öle işte :lepi: laelaelaelaelae

sen neler yaposun bakem ? bize tanıtmak istermısın kendını :1rolleyes:

sağol canım kendını tanıttıgın için :))
bende tanıtım sana kendımı :;-)
eskısehırlıyım.. 5ay sonra golcukte kkdakı hızmetime devam edıcem :))
masallah bu arada bebısıne

saol cnm evlilik nedeni ile mi gölcukte devam edeceksin.. ??

tabııkı.ben evlıyım 8 aylık ıste konyada oturuorum.aslen kutahyalıyım.19 yasındayım.yenı yenı kesfedıorum formu o yuzzden ne yapıcamı bılemedım.gıreyım bakalım aralarına arada kaynarım dedım. yerimseniben yok olmaz derlerse de ben ark bakıp cıkacagım dıyecektım

saol cnm evlilik nedeni ile mi gölcukte devam edeceksin.. ??
evet canım eşimin işi nedeniyle orada bulunacagım.. şimdi annecimin miss kokulu evındeyım ayy nası ayrılcaam ben burdan yaff nikahım onceden olduda :1rolleyes: bursada hava nası bakem ,sıcaktır orası sımdı sanırsam.. CADIARZU

delikafadulden guzel taktıkmıs canım senınkıde.. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın tekrar a.s. a.s.

hb.bende yenı topık actım oraya da beklerım

ayyyy ilahi biz zaten senle konusuo musuz bak sen su ıse ya.gul gul koptum.nasıl dıkkat etmem ya.yenı grubu ben kurdum ya ılahı ben bı oraya bı buraya kaydirigubbakcemile5

:)) ben anlıyorum senı sımdı,sen yenı topic açtınya onun heyecanı var ustunde.. :1hug: yarın olsun durulursun heyecan kalmaz yerimseniben a.s. öpüyorumm

Demek Bozüyüke gittin. Ay çok özledim oraları yaa... 2 yıldır gidemiyorum... Bilseydim senlen slm yollardım 2. memleketime :) :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…