- 22 Kasım 2007
- 481
- 77
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
iyi yaptin canim fakat su anda kimse yok sessizlige denk geldin sadece ben varim nasilsin arkadasim
tesekkürler iyiyim neden kuramadin arkadasim tabiki her zaman muhabete haziriz arkadaslarla birlikte katilabilirsin nerelisin canim sormamda bir sakinca yoksa gurbetciler topimiz var bütüniller toplandik var hepsine sohbete gelebilirsin seviniriz
selamlar canim hosgeldinnnnnnn
sagol canim iyilik bakiniyorum kimseler yok ama
bende geldim ama biraz gec oldu.sana yetisemedim canim.ama yine tekrar görüsürüz.....buradayim canim sen nerelerdesin
ben geldim canim.nasilsin.valla haklisin.kimseler yok.abbamizda yok.malum esi gelecek ya 2 gün giremicekti.neyse bir sekilde idare ederiz.vaLLaee yaa yakında ßurda insan avına Çıkacamm :tomato:
ben geldim canim.nasilsin.valla haklisin.kimseler yok.abbamizda yok.malum esi gelecek ya 2 gün giremicekti.neyse bir sekilde idare ederiz.
slm kızlar kulübe bu gün katıldım....gülmeyin ama kadınlar kulübü diince bende sadece kadınlar var sanıyodum ama sadce kadınlar yokmuşş bee yaaa
slm kızlar kulübe bu gün katıldım....gülmeyin ama kadınlar kulübü diince bende sadece kadınlar var sanıyodum ama sadce kadınlar yokmuşş bee yaaa
ayni soruyu ben sorcaktim sen benim yerime sormussun canim.biz kadin degiliz de neyiz acep.acaba bizmi yanlis anliyoruz ki.hani evliler disinda bekarlar da varya öylemi demek istedi acaba.bilmiyorum yani bir aciklama bekliyoruz demi hani öyle ortaya birsey atipta kacmak olmazyasakkelime.bizi aydinlatsin yani sekerim. dimi ama.....CADIARZUho$ geLdin Kanaryacım.....iidir vaLLaee can skntsıı i$te senden??.......
bende ayni canim.ne olsun iste.bugündemi kimsecikler yok.anaaa.neyse haftaici daha kalabalik oluyo
SeLam.... daa KadınLar dı$ında ne ßekLiyorsun sen ? CADIARZU
sanada iyigeceler canim.........iyi geceler arkadaslarkaydirigubbakcemile3