Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

günaydııın arkadaşlar..

abbacım topiğin hayırlı olsun tatlım..bak bi haber attın hemen koştum geldim..uğrarım artık sık sık...

sevgilerimi gönderiyorum herkese....

merhaba kanaryacım abbacım ve tüm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben 3 gündür giremedim nasıl gidiyo topigimiz eglence gülme daha neler var başladınızmı

slm kizlar nasilsiniz bakalim tugbacim buldum seni burdada pesindeyim canim :jeyyar: bitosum sanada iyi haftalar iyi dilegine yürekten katiliyorum,busemcim nerelerdesin arkadasim

canim biliyorsun eskisehirin havasina güven olmaz.eskisehirimizinde sogugu adami mahveder biliyosun.ona göre tedbirini al.artik dors mu yaparsiniz,budami,yada hayal kahvesimi bilemiyorum.ama simdiden iyi eglenceler canim....
2gun sıcaktı canım hava yaa hava durumundan daha fazlaydı sankımm.. himm yok anammm benı goturmezz ama kendi bi guzeell giderrr eglenırr.. sonraa gelır bana anlatır uyusss.. klava:
iyi akşamlar arkadaşlar bende geldim kabul ederseniza.s.
hosgeldın elasu a.s. :1hug:
slm kızlar kulübe bu gün katıldım....gülmeyin ama kadınlar kulübü diince bende sadece kadınlar var sanıyodum ama sadce kadınlar yokmuşş bee yaaa
hosgeldın zeynep a.s. a.s.
kısslarrr..sanırım zeynep sey demek istıyor burda.. sadece kadınlar yokmus derken..evlıler yokmus bekarlarda varmıs demek istemıs.. hemen kouye cekmeyın yawww canlarım a.s.
günaydııın arkadaşlar..

abbacım topiğin hayırlı olsun tatlım..bak bi haber attın hemen koştum geldim..uğrarım artık sık sık...

sevgilerimi gönderiyorum herkese....
ayy hemsommm hosgeldınnn sefalar getırdın.. tşk ederimm geldıgın için bitanemm..beklerım herzaman buyur gel topicimeee Şeniz
merhaba kanaryacım abbacım ve tüm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben 3 gündür giremedim nasıl gidiyo topigimiz eglence gülme daha neler var başladınızmı

canımm hosgeldınn a.s. iyiyim aşkıml hasret gıderdık 2guncukte olsa (gerci bana yetmedi kaydirigubbakcemile3 ) sımdı ankaradayım pers dncem sanırım..
sen nasılsın gorusmeyeli.. optummm..

canim sanada mrh.bildigin gibi ben iyiyim sende iyisindir insaallah.yok canim ya daha eglenilmeye baslanmamis.suanda herkes muhabbet modunda.yani daha kaynasiyoz.anlayacagin...

öyleymis abbacim,haberini aldim.güzelmisti hava.kiskaniyordur sekerim seni.o yüzden götürmüyordur.esini ugurladin sanirim.Allah tez günde yine kavustursun canim......

günaydin arkadaslar sanirim hala herkes uyuyo
abbacim esini ugurlamissin sanirim ne çabuk geçti zaman allah kavustursun canim kanaryacigima katiliyorum kiskandigindan götürmüyodur seni, sende ona tel.den anlat geziyorum falan diye çatlasin

selam arkadaşlar
hayırlı günler hepinize
abbacıım Allah kavuştursun canımm..

slm bende geldim hayırlı olsun canım
hosgeldın gunes abla a.s. sağol tşkler :1hug:
öyleymis abbacim,haberini aldim.güzelmisti hava.kiskaniyordur sekerim seni.o yüzden götürmüyordur.esini ugurladin sanirim.Allah tez günde yine kavustursun canim......
sağol kanaryam.. onsuz zaman hiç gecmesken..aşkımla beraberken bi bakıyorum aksam olmus bile.. zaman okadar cabuk gecıyorkı anlamıyorum yaff :çok üzgünüm: mirmirmirmir sorma canım yaa kıskancın onde gideni.. bide anlatıo uyuss
sağol enrikam :Saruboceq: a.s. bi gun dedi bana tmm senıde goturcem ama kot ve tişört giyceksın ölee suslenme istemem dedi tmm ole olsun dedım :)) anaaaamm benı goturdugu yer ''lunapark'' oldu :mymeka: klava: baska zaman gidermısız bahane hazır vala hemen.. canım vala tlfdakı ilk cumlesi aynen söle ''nerdesın sen,napıyosun/napıyodun sen'' anlıcan öküzlük derecesınde bi kıskanclıgı var.. şutarafagitti kaydirigubbakcemile
selam arkadaşlar
hayırlı günler hepinize
abbacıım Allah kavuştursun canımm..
sağol musran ablam a.s.

iyiakşamlar kıssslar nasılsınız abbacım sen evlimiydin :1shok: ben bekar sanıyodum eşini nereye savuşturdun fisfisfis allah kavuştursun :Saruboceq: merak ettim :jeyyar:

ahh bilmezmiyim abbacim,zamanin bu derece bize oynadigini.bende türkiyeye gidecegim de zaman gecmek bilmez,gittigimde dönmüsümde haberim yok tarzinda oluyorum yani.lunaparkami götürdü seni.Allah ne diyeyim ben o esine bilmem ki.klava:bosver arkadasim,ilerde bol bol istedigin yere gidersiniz.baslarda böyle kiskanclik oluyor.zamanla kuzu ya dönüyorlar.öpt.tatliskom görüsürüz.........a.s.

iyiakşamlar kıssslar nasılsınız abbacım sen evlimiydin :1shok: ben bekar sanıyodum eşini nereye savuşturdun fisfisfis allah kavuştursun :Saruboceq: merak ettim :jeyyar:
sende hogeldin hemsom.ahanda bir eskisehirli daha.sadece es es es ki ki ki diyorum.görüsmek üzere............

seherim tam evli sayılmam..nikahlıyım sadece sonbaharda dugunum olcak kısmetse :Saruboceq: sağol canımm aminnn... işine geri gitti istanbula , çalışşsın para kazansın kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
zaman çok cabuk gecıyor yaa az önce ablamla konustum dio ne zaman alsam ucak bıletı.. kampanyalı bıletler varmıs 46 £ sadece.. ramazana özelmıs sanırım tam bılmıyorum ama aklında bulunsun.. belkı ramazanda gelme imkanınız olur buraya
ayy canım insallah su kıskanclıgı biter sonradan ..bide tam evli değilizyaa ondan sanırım böyle garip bi kıskanclık içine giriyor :mymeka:
goruszz canım kanaryaamm

bu arada 23 nisanımız kutlu olsunn.. :lepi: :lepi: ahhahh bir zamanlar cocuktuk.

selm kızlaaar beendeee geldiiim..kaçırdımmı muhabbetiiii..

hemşolarım da varmış burda...kanarya eses topiğine de bekleriz canım..

abbacım anladım canım allah tamamına erdirsin yani gün sayıyosun o gün de gelir inşallah öptüm

musrancım meraba nasılsın bugün evdeyiz ve burdayız
canım ben seni kilo almışsın gibi görüyorum öylemi bugün soğuk diye evden cıkmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…