- 17 Mart 2008
- 921
- 0
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
2gun sıcaktı canım hava yaa hava durumundan daha fazlaydı sankımm.. himm yok anammm benı goturmezz ama kendi bi guzeell giderrr eglenırr.. sonraa gelır bana anlatır uyusss..canim biliyorsun eskisehirin havasina güven olmaz.eskisehirimizinde sogugu adami mahveder biliyosun.ona göre tedbirini al.artik dors mu yaparsiniz,budami,yada hayal kahvesimi bilemiyorum.ama simdiden iyi eglenceler canim....
hosgeldın elasu a.s. :1hug:iyi akşamlar arkadaşlar bende geldim kabul ederseniza.s.
hosgeldın zeynep a.s. a.s.slm kızlar kulübe bu gün katıldım....gülmeyin ama kadınlar kulübü diince bende sadece kadınlar var sanıyodum ama sadce kadınlar yokmuşş bee yaaa
ayy hemsommm hosgeldınnn sefalar getırdın.. tşk ederimm geldıgın için bitanemm..beklerım herzaman buyur gel topicimeee Şenizgünaydııın arkadaşlar..
abbacım topiğin hayırlı olsun tatlım..bak bi haber attın hemen koştum geldim..uğrarım artık sık sık...
sevgilerimi gönderiyorum herkese....
merhaba kanaryacım abbacım ve tüm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben 3 gündür giremedim nasıl gidiyo topigimiz eglence gülme daha neler var başladınızmı
canim sanada mrh.bildigin gibi ben iyiyim sende iyisindir insaallah.yok canim ya daha eglenilmeye baslanmamis.suanda herkes muhabbet modunda.yani daha kaynasiyoz.anlayacagin...merhaba kanaryacım abbacım ve tüm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben 3 gündür giremedim nasıl gidiyo topigimiz eglence gülme daha neler var başladınızmı
aramiza hosgeldin arkadasim.........slm bende geldim hayırlı olsun canım
hosgeldın gunes abla a.s. sağol tşkler :1hug:slm bende geldim hayırlı olsun canım
sağol kanaryam.. onsuz zaman hiç gecmesken..aşkımla beraberken bi bakıyorum aksam olmus bile.. zaman okadar cabuk gecıyorkı anlamıyorum yaff :çok üzgünüm: mirmirmirmir sorma canım yaa kıskancın onde gideni.. bide anlatıo uyussöyleymis abbacim,haberini aldim.güzelmisti hava.kiskaniyordur sekerim seni.o yüzden götürmüyordur.esini ugurladin sanirim.Allah tez günde yine kavustursun canim......
sağol enrikam :Saruboceq: a.s. bi gun dedi bana tmm senıde goturcem ama kot ve tişört giyceksın ölee suslenme istemem dedi tmm ole olsun dedım :)) anaaaamm benı goturdugu yer ''lunapark'' oldu :mymeka:günaydin arkadaslar sanirim hala herkes uyuyo
abbacim esini ugurlamissin sanirim ne çabuk geçti zaman allah kavustursun canim kanaryacigima katiliyorum kiskandigindan götürmüyodur seni, sende ona tel.den anlat geziyorum falan diye çatlasin
sağol musran ablam a.s.selam arkadaşlar
hayırlı günler hepinize
abbacıım Allah kavuştursun canımm..
ahh bilmezmiyim abbacim,zamanin bu derece bize oynadigini.bende türkiyeye gidecegim de zaman gecmek bilmez,gittigimde dönmüsümde haberim yok tarzinda oluyorum yani.lunaparkami götürdü seni.Allah ne diyeyim ben o esine bilmem ki.hosgeldın gunes abla a.s. sağol tşkler :1hug:
sağol kanaryam.. onsuz zaman hiç gecmesken..aşkımla beraberken bi bakıyorum aksam olmus bile.. zaman okadar cabuk gecıyorkı anlamıyorum yaff :çok üzgünüm: mirmirmirmir sorma canım yaa kıskancın onde gideni.. bide anlatıo uyuss
sağol enrikam :Saruboceq: a.s. bi gun dedi bana tmm senıde goturcem ama kot ve tişört giyceksın ölee suslenme istemem dedi tmm ole olsun dedım :)) anaaaamm benı goturdugu yer ''lunapark'' oldu :mymeka:klava: baska zaman gidermısız bahane hazır vala hemen.. canım vala tlfdakı ilk cumlesi aynen söle ''nerdesın sen,napıyosun/napıyodun sen'' anlıcan öküzlük derecesınde bi kıskanclıgı var.. şutarafagitti kaydirigubbakcemile
sağol musran ablam a.s.
sende hogeldin hemsom.ahanda bir eskisehirli daha.sadece es es es ki ki ki diyorum.görüsmek üzere............iyiakşamlar kıssslar nasılsınız abbacım sen evlimiydin :1shok: ben bekar sanıyodum eşini nereye savuşturdun fisfisfis allah kavuştursun :Saruboceq: merak ettim :jeyyar:
seherim tam evli sayılmam..nikahlıyım sadece sonbaharda dugunum olcak kısmetse :Saruboceq: sağol canımm aminnn... işine geri gitti istanbula , çalışşsın para kazansın kaydirigubbakcemile3 delikafaduldeniyiakşamlar kıssslar nasılsınız abbacım sen evlimiydin :1shok: ben bekar sanıyodum eşini nereye savuşturdun fisfisfis allah kavuştursun :Saruboceq: merak ettim :jeyyar:
zaman çok cabuk gecıyor yaa az önce ablamla konustum dio ne zaman alsam ucak bıletı.. kampanyalı bıletler varmıs 46 £ sadece.. ramazana özelmıs sanırım tam bılmıyorum ama aklında bulunsun.. belkı ramazanda gelme imkanınız olur burayaahh bilmezmiyim abbacim,zamanin bu derece bize oynadigini.bende türkiyeye gidecegim de zaman gecmek bilmez,gittigimde dönmüsümde haberim yok tarzinda oluyorum yani.lunaparkami götürdü seni.Allah ne diyeyim ben o esine bilmem ki.klava:bosver arkadasim,ilerde bol bol istedigin yere gidersiniz.baslarda böyle kiskanclik oluyor.zamanla kuzu ya dönüyorlar.öpt.tatliskom görüsürüz.........a.s.
sende hogeldin hemsom.ahanda bir eskisehirli daha.sadece es es es ki ki ki diyorum.görüsmek üzere............