Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

Ayy kanka walla paranoya oldum ben yaa kelimelerimi seçerek yazıyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorumm öyle bi konu olduu:roflol::roflol:
Anacım nazımm sana geçiyoooo üff saçmaladım ben iyi değilimmm:çok üzgünüm:
olsun kankicim boşver ben yanlış anlamam seni merak etme canım arkadaşım benim:1hug::1hug:

yaa bende bu bahar aylatını hiç sevmıyorum tansıyonum alt-ust oluyorr yani.. habıre basım donuyorr... :1no2: vucut daha alısamadı hava sıcaklıgına sanırım mirmirmirmir
guneslı olur yagmur yagar -tatlicadiarzu- amann sakın yagmasn canım..
burdada 22 diyor pazara bakalım .. nereye kar yagdıysa ..kar sogugu gelıyorr yaaa resmen.. ayazz ayazz.. :eek:klava:
canim biliyorsun eskisehirin havasina güven olmaz.eskisehirimizinde sogugu adami mahveder biliyosun.ona göre tedbirini al.artik dors mu yaparsiniz,budami,yada hayal kahvesimi bilemiyorum.ama simdiden iyi eglenceler canim....

kizlar herkeze hayirli geceler hayirli sabahlar gününüz güzel gecsin insallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlarrr kimse yokmu..hadi abba 2 gün gelemiyecek sizler nirdesiniz arkedesler..............

hoşbulduk kızlar topiğiniz gördüm daldım içeri pc başında dolaş dolaş sıkıldım bende muhabbete katılayım dedim

X