- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
ohhh ohhh buluşun görüşün aşklarınızla en güzel günlerinizzz bugün ne giysem diye düşünürsünüz ilerde ne yemek yapsam çocuklamı ilgilensem diyeee yaaaa içinizi karartmak gibi olmasındaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehh bencede bilen nasıl biliyo dimii:roflol::roflol::roflol:
hahahaha ayy kıss hiç aklıma gelmezdi valla.. :roflol: :roflol:
dogru dıyosun yarında ayy ne yapsam aksam yemegı derdine duserizzz , cocugumla azmı ılgılendım demeler olurr :icecream: :icecream:
nese ben cıkıyorum annem gelıcek sıra ondaymıss... peehh..
bide derim çocum kalkkk sıra bende nette, hade yawwrimm kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
opuyorum canlarım kendinize çok iyi bakınnn.. iyi haftasonları dılerımmm :1hug: :1hug: :sm_cool:
aaa hadi ya neresinden kızzdelikafaduldenezgicim biz hemşoyuz bende kastamonuluyumm gıııı:1hug:
aaa hadi ya neresinden kızzdelikafadulden
burdayım heheh bende seni aramaktan bölekafamçokkarıştıoluyom:roflol::roflol:Kızzz sen burda mıydınnkafamçokkarıştı
burdayım heheh bende seni aramaktan bölekafamçokkarıştıoluyom:roflol::roflol:
sensiiinnnn deelüüüüüüüüüü:roflol:Delüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
sensiiinnnn deelüüüüüüüüüü:roflol:
nasıl yanii:uhm::uhm:Kanka sen iyi misinnnn:1shok:
kankicim bütün dertlerin bitti bide pazar günü ne giysem diemi stres yapıyonnn
nasıl yanii:uhm::uhm:
hııımmmm ne vuruyon kafama acıdı:roflol::roflol:Hayırr leynnnn iyii okuuuu:mymeka:
Havalar bi açıyo bi kapıyooo o yüzden şaşkınnnnkaydirigubbakcemile3
kankicim yaa yazdıklarınıdamı unutuyosun delüüü yazmışın ya bende sana yazdım bişi yok yanii:1hug:a.s.Ayy ne biliyimmm bilmeden bişey mi yaptım yanlış bişey mi söledim sana
slmm nasılsın??Selamlarrrrrrr
slmm nasılsın??
aynen cnm herzamanki gibi işte değişik bişey yok yanikaydirigubbakcemile3İyi diyeLim iyi oLaLım ezGiii..... Sen nasıLsınn??
hııımmmm ne vuruyon kafama acıdı:roflol::roflol:
neyse sen bulursun kankicim bişeyler merak etme görüşmeniz güzel geçsindee gerisini boşver:1hug:
kankicim yaa yazdıklarınıdamı unutuyosun delüüü yazmışın ya bende sana yazdım bişi yok yanii:1hug:a.s.