- 31 Mart 2015
- 159
- 43
- 36
Benimki bilgisayar öğretmeni gğndüz okulda akşamda evde web işleriyle uğraşıyor. İşte bi yemeklerde bi de gece yatınca karşılaşıyoruz selamlaşıyoruzBu adamların evde çalışması ne yaaa..benimkide öylee..müşteriler arayıp durur gece filan..senin eşin ne işle meşgul..benimki mali musavir
Canım panik olma yerleşme kanaması olabilir leke ne renk??Kuzum temin lavaboda peceteye hafif leke geldi iç camasirima da progesteron ile bulaşmış..aradım merkezi ulaşamadım.yarın da 23 Nisan ne şansızim ben yaaa..Panik oldum
23 nisan olsa da çalışıyolardır merak etme yarın sabah 8.30 da araKuzum temin lavaboda peceteye hafif leke geldi iç camasirima da progesteron ile bulaşmış..aradım merkezi ulaşamadım.yarın da 23 Nisan ne şansızim ben yaaa..Panik oldum
Bir iki saat önce krengi işi.şimdi pembe geldi peceteye..offf yaaa..23 nisan olsa da çalışıyolardır merak etme yarın sabah 8.30 da ara
Canım yerleşme kanamaları bu günlerde oluomuş zaten sen hiç endişelenme yat fazla kalkma tuvalet dışındaBir iki saat önce krengi işi.şimdi pembe geldi peceteye..offf yaaa..
Tutunma iğnesi olsaydık keşke bizde yaaa..normalde hiç benim yerleşme kanamam olmamıştı daha önce ama..Canım yerleşme kanamaları bu günlerde oluomuş zaten sen hiç endişelenme yat fazla kalkma tuvalet dışında
Gerek görmedi canım demekki tutunma iğnesine daha önce yerleşme kanaman olmadı ama sen ilk defa tüp bebek denedin ama onun belirtileri farklı olur mıtlaka sen elini karnına koy 7 dega ayetel kürsiyi oku allahım korur içini ferah tutTutunma iğnesi olsaydık keşke bizde yaaa..normalde hiç benim yerleşme kanamam olmamıştı daha önce ama..
Gerek görmedi canım demekki tutunma iğnesine daha önce yerleşme kanaman olmadı ama sen ilk defa tüp bebek denedin ama onun belirtileri farklı olur mıtlaka sen elini karnına koy 7 dega ayetel kürsiyi oku allahım korur içini ferah tut
Esime temin krengi leke geldi dedim..o gittikten sonra wc ye girdim.penbe geldi bu sefer işte..yazık oda testi görünce baya sevindi kuzum yaaa..Gerek görmedi canım demekki tutunma iğnesine daha önce yerleşme kanaman olmadı ama sen ilk defa tüp bebek denedin ama onun belirtileri farklı olur mıtlaka sen elini karnına koy 7 dega ayetel kürsiyi oku allahım korur içini ferah tut
Canım günaydın naptın lekelenme devam ediyo muEsime temin krengi leke geldi dedim..o gittikten sonra wc ye girdim.penbe geldi bu sefer işte..yazık oda testi görünce baya sevindi kuzum yaaa..
GunYin canım evet pembe kırmızı parçalar da geliyor wc deykenCanım günaydın naptın lekelenme devam ediyo mu
Ara merkeZi canım gelmiştir hemşireler gelmemişlerse bile acil olduğunu cep numarasını istediğini söyleGunYin canım evet pembe kırmızı parçalar da geliyor wc deyken
Aradım kuzum kan sulandırıcı yi kestiler..yat istirahat dediler..yarın gene testi istiyorlar işte..sende yorma kendini 2 gündür dedim yaa çatlayacak gibiydi karnım..sakın kalkma dik ayaklarını duvara yat oyleAra merkeZi canım gelmiştir hemşireler gelmemişlerse bile acil olduğunu cep numarasını istediğini söyle
Canım çok dikkatli ol nedenini falan söylediler mi çok mu kanaman varAradım kuzum kan sulandırıcı yi kestiler..yat istirahat dediler..yarın gene testi istiyorlar işte..sende yorma kendini 2 gündür dedim yaa çatlayacak gibiydi karnım..sakın kalkma dik ayaklarını duvara yat oyle
Pencereyi her sildiğimde bulaşıyor işte..bu de wc deyken akıyor biraZ.iççamaşırı dolmadı öyle..yok bir şey demedi istirahat edin bütün gün dediler.Canım çok dikkatli ol nedenini falan söylediler mi çok mu kanaman var
Kan sulandırıcıyı bıraktırdılar bence yarına normale döner diğer sitelerden okuduklarımda öle diyo çoğunun kanaması olduğunda kan sulandırıcıyı bırakmışlar ve normale dönmüşPencereyi her sildiğimde bulaşıyor işte..bu de wc deyken akıyor biraZ.iççamaşırı dolmadı öyle..yok bir şey demedi istirahat edin bütün gün dediler.
Nolcak şimdi böyle..kan da pıhtılaşma da var oda riskli..bebek gelişmiyor o zaman daKan sulandırıcıyı bıraktırdılar bence yarına normale döner diğer sitelerden okuduklarımda öle diyo çoğunun kanaması olduğunda kan sulandırıcıyı bırakmışlar ve normale dönmüş
Canım bi düzene girsin hele bi hıca ona göre uygun bi şekilde tedaviyi devam ettirir sen hiç kafanı takmaNolcak şimdi böyle..kan da pıhtılaşma da var oda riskli..bebek gelişmiyor o zaman da
Yaa her seferinde vücut değişik bir tepki verir mi yaaa..birinde olan diğerin de olmuyor yeni bir şey çıkıyor..nasıl bir metabolizma..hayret birşey..yeni yeni korkular ekleniyorCanım bi düzene girsin hele bi hıca ona göre uygun bi şekilde tedaviyi devam ettirir sen hiç kafanı takma