Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Doktor kendiliğin den olur demedi mi hiç..bitkisel tedavi uygulasam bu ay da yumurtlama takibi filan yapsan olmazmi ki..bana da olmaz diyorlardı ama kendiligimden 2 kez kaldım..
Yok kuzum benim ameliyatta tüpler bağlandı benim tüplerde hisroselpenks vardı zateen doğal yolla hamile kalamıyodum hüsamettin hoca ile görüştüm kendiside şaşkın oysaki çok iyi bir embriyoydu kısmet işte kuzum vardır allahın bir bildiği

2.deneme için ne zaman diyor hoca..2.denemede 2 tane transfer kesin olur..sakın ağlama..sen güçlü bir kızsın..

Allah im 2.deneme de 2 embriyo yu da tutundursun çifte sevinç yasa inşallah kuzumm

2 adet geçmesi lazımmış canım sorun şu ki benim 1 kaliteli 1 de zatıf embriyom kaldı geriye ya baştan başlıcam tedaviye yada onları denicem
İkisi ni de yerleştir men mi mantıklı bilemedim bak şimdi.ama o gün embriyolog fatih donmuşlar da başarı oranı daha yüksek demişti bize..

İkisi ni de yerleştir men mi mantıklı bilemedim bak şimdi.ama o gün embriyolog fatih donmuşlar da başarı oranı daha yüksek demişti bize..
Kuzum artık bişiye inanmıyorum yüzdeler falan ilgilendirmiyo artık beni ona bakarsan 5. Gün embriyosu ile de başarı şansı çok yüksek ama olmayınca ne olursa olsun olmuyo işte allah istemedi bu kadar basit

Kuzum artık bişiye inanmıyorum yüzdeler falan ilgilendirmiyo artık beni ona bakarsan 5. Gün embriyosu ile de başarı şansı çok yüksek ama olmayınca ne olursa olsun olmuyo işte allah istemedi bu kadar basit
Allah istemedi değil dir kuzum hayırlı değildir ondan olmamıştır..Senin için hayırlı olsa allahım kulunu uzermiymis..ona bakarsan bana da yumurtalar toplanınca yüzde 90 başarı var dediler..5.gün embriyosunda ben ondan cgh tam vazgeçtim.transfer sonrası hoca yüzde 50 şansınız var dedi ben şok oldum..hatta eşime zaten iki ihtimal var ya tutcak ya tutmuycak dedim bunca eziyeti yüzde 50 ihtimal için mi çektim..

Gerçekten yorucu bi süreç tuttu tutmadı derken kendimizi yiyip bitiriyoruz 2. Denememde kesinlikle evde bu kadar yatmıcam 3 gün sonra direk işe başlıcam evde yatınca insandaha çok kafasına takıyo kuzum hasta paikolojisine giriyosun direk hakkımızda hayırlısı inşallah

Öyle diyenler de oluyor ama çalışırken kanamam filan gelse bu sefer ondan mi tutmadi diye uzulceksin..bence izin alırsın hafif hafif gezersin çok yormadan kendini.sevdiğim arkadaşlarınla dışarda buluşur hava alirsin..işte ağrın olsa nasıl yatcan uzancan.benim bu sefer çok ağrım oldu..

canım teşekkürler cevap verdiğin için.. negatif olmasına üzüldüm ama bunda da vardır mutlaka bir hayır. ben bu yaşadıklarımızın sınav olduğunu düşünüyorum. çok sabret çok dua et inşallah Rabbim kısmet ettiği zaman meleğine kavuşacaksın ...

Evet canım kısmet değilmiş durmak yok yola devam birgün bu zoru günlerin mükafatını alıcaz inanıyorum sende zaman kaybetmeden ameliyatını ol ve tedavine başla

Bakıcam artık canım çok ağrım sızım olursa ancak rapor alırım biraz kafamı rahatlatmam lazım bu konuyu çok düşünmek iyî değil bir tatil ayarlamalıyım bi an önce

Bakıcam artık canım çok ağrım sızım olursa ancak rapor alırım biraz kafamı rahatlatmam lazım bu konuyu çok düşünmek iyî değil bir tatil ayarlamalıyım bi an önce
Evet canım tatil şart mutlaka yap bir tatil..ben herhalde bu sene marmari si filan gorrmiycem mavi sularda yuzemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…