- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Senin suratına çok etmişler belli alışmışsınonun içinmi o renk saçın elin yüzün
forumda var tabii ki özel hayata saygı adı altında ceza veriyoruz ama bu bölümde bildiğiniz üzere her şey serbest o içeriği siliyoruz olay bundan ibaret.
Bakın son mesajında cep telefonundan bağlanmış çok kolay bulunur bence dava edilmeli.
Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.
mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.
Kazen'e katılıyorum, dava edilmeli, üyelik iptali yapılsa konu kapanacak ama ya paylaşılan video?Siyasette her şeyin serbest olması mantıksız. Siyasette "siyasi polemik" serbest olabilir, üyeleri deşifre etmek değil. En azından böyle bir terbiyesizliğin siyasetle alakası yok.
Açıkçası o üyeyi hala burada görmek çok rahatsız edici.
Umarım ilgili üyeler dava açarlar.
bu kadar özgürlük fazla bizim insanımıza. dehşete düştüm. siyasetin yasak olduğu kk yı tercih ederdim şahsen...
Elbette dava açılmalı. Orasına ben de katılıyorum. Bu büyük bir suç. Konu burada kapanmamalı.Kazen'e katılıyorum, dava edilmeli, üyelik iptali yapılsa konu kapanacak ama ya paylaşılan video?
Burada herkes adaleti bizim sağlamamızı istiyor üyelik iptali yaparak lakin, hadi iptal ettik, 3-5 ay sonra başka bir üyelikle gelebilir, oldu böyle vakalar.
Caydırıcılık istiyorsanız o zaman dava edeceksiniz. Bir resmiyeti olacak işin.
Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.
mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.
nolmuş burada
kim olduğundan çok bu kişinin bu sitede olmaması gerektiğini düşünüyorum. o zaman nick neden alıyoruz biz, neden kimliğimiz belli değil. yazalım ad ve soyadımızı .olacak işmi buKadesanin cocuklarinin videosunu mu koymus biri buraya? kim ki o?
Konu sahibi kim olacakKadesanin cocuklarinin videosunu mu koymus biri buraya? kim ki o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?