• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Kimsenin kimseyi deşifre etmeye hakkı yok.
Bu nasıl bir kindir yahu yıllardır intikam planları yapılmış gibi.
Burda çoğu karşıt görüşlüler birbirinden hazetmez ama tutupta birini zayıf yerinden vurmak deşifre etmek kişilikle alakalıdır.
Bu yüzden üyelik iptali istemenize çok üzüldüm umarım geri dönersiniz.
Ve konularla ilgili alay ediliyor dalgaya alınıyor denilmiş, ülkemizin gündemi çok mu ciddi çok mu mantıklı? Yine seçim vaadleri, bizi seçerseniz eşte buluyoruzlar vs. Bir ara börek mevzusu vardı herkes alay etmedi mi? İnsanlar burada her yorumunu ciddi yazsa şu an ki berbat durumun kat kat üstünde olur hal. Biraz dalgaya vurarak yazılıyor, mizah yapılıyor. Cevap yazma zorunluluğu yok. Kimse tuttuğun partiyle dalga geçilirse avukatlığını yapta demedi. Bunu tüm partiler için söylüyorum. Nefret ettiğiniz kişi alaycı bir yorum yaparsa tek yapacağınız şey gözardı etmek.
Bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.

Kakao ve Ben Kakao ve Ben cok tesekkur ederim :-) harika ellerin dert gormesin.@rabia01 sanada tesekkur ederim. Ewet kizlar bence herkes biraz siyasetten soyutlanmali hepimize iyi gelecek.Hicte beceremem yemek islerini annecim sagolsun

Kakao ve Ben Kakao ve Ben cok tesekkur ederim :-) harika ellerin dert gormesin.@rabia01 sanada tesekkur ederim. Ewet kizlar bence herkes biraz siyasetten soyutlanmali hepimize iyi gelecek.Hicte beceremem yemek islerini annecim sagolsun
pelin bende yarismaya hic katilmadim ama orda katilan üyelerin yaptigina bakip pc yapisabilirsin ben gibi :KK48:
özelden yolladim linki sohbetide güzel gerilmiyorsun
en begendiklerine oy veriyorsun

konu disi sohbetden ban yemeden kaciyorum :KK17::KK55::KK55:

Benimde görüşüm bazı üyelerin dediği gibi burda biri bi konu paylassa karşı görüşten üç beş kişi toplasip konuyu dalgaya girgira vuruyorlar birbirlerine begeni yapiyorlar . ben buraya ilk geldiğimde fark ettim bunu burası geyik topigi değil eglenmek isteyenlerler oraya gitsin .Yanlış anlaşılmasın tabikide bu üyenin yaptıklarını tasvip etmiyorum ama biraz etkiye tepki olmuş .

Gerçekten ban kalkali seviye yerlerde . bir an önce düzeltilir umarım.

Bu konu yüzünden üyeliklerini iptal ettiren arkadaşlar için üzüldüm,kadesa,office ve parkon...hiçbirisiyle muhabbetim yok ama yazılarını severek okuduğum üyelerdi,dilerim duygusal olarak alınmış bir karardır ve geri dönerler.Ayrıca gidenlerin arkasından pusuda yatmış gibi bekleyip olumsuz yorum yapan arkadaşlar,neden onlar buradayken yüzlerine yazmıyorsunuz da arkalarından yazıyorsunuz,böyle daha kolay değilmi.Olay ne tam bilmiyorum ama bırakın konu,konu sahibiyle onlar arasında kalsın.

Bu arada siyasetteki bu ban olayının seçimlerden sonra düzeleceğini düşünüyorum,dilerim ...

Son düzenleme:
Bütün konuyu okudum ve şoktayım kesinlikle seviyesi kalmadı kk nın :KK12: üyelik iptali yaptırarak şu takıntı hastasını sevindirdiniz.
Napıcaz yani elalemin hasta beyinlisi beni takip edicek bütün özel hayatıma burnunu sokucak diye face youtube kullanmıyacakmıyız.
Aferin böyle tipler amip gibi çoğalsın kk da hiç birşey yapmayın :KK51:

Yorum yapmayacaktim ama adımı yazınca ihtiyaç hissettim..baştan sona okudum.. Ve konu sahibine Hak verdim.. Sadece çocukları karıştırması hoş olmamış.. Ama burayı parseleyen. O arkadaşlar evet onlar sadece bir kaçı.. Ne ararsan vardı alay,, dalga, hakaret, bir konu paylasirdi insanlarki bu hükümet adinaysa gelsin dalgalar,, alaylar hakaretler...Benim siyaset için kimseyi dalgaya aldığım olmamıştı.. Hatta bu parseleyen kişiler güzel bir şey yazdıklarında beğenir alkışlar evet Arkadaşım bu konuda sana Hak veriyorum derdim.. Ama sonra ne oldu bu parselcilerden senin ne yazdigin belli değil ne tuttuğun belli değil,, bizi beğenip duruyorsun,, demeler. Yok duvarima gelip doğum günümü kutluyorsun demeler..Ve o zaman anladimki burası samimi değil buradakiler samimi değil,,Ve kazenin yazdıklarına katılıyorum.. Beni isteyen istediği gibi bulabilir yüzüm açık fecde videolar ve resimler var fecde gizli degilimki burada olayım..ve hatta bu site fecbook gibi olsa.. Oh miss ...Ha gidenler geri gelirmi kesinlikle gelir...Vede gelmeliler.. Burası kimsenin babasının mali değil.. Haa bunu yazdimya şimdi dayayin kulaklarinizi.. Kakao Senin neyi savundugun belli değil diyecekler.şunu beklerlerdi ohh iyi olmusta gitmişler.. Dememi ...

Ben de seni iyi niyetli ve samimi bulurdum, ta ki kisilere bulasmadan yorum yaptıgım zamanlardan birinde, ismimi konuya yazarak, bana bos bos konusma diyene ve bunu her konuda tekrarlayana kadar. Banların kalkmadıgı donemden bahsediyorum.

Sen siyasi hlc bir fikir ortaya sunmadan, buraya yazanların adını tek tek konularda gecirip olayı kisisellestirirsen, insanları kıskırtırsan, kazenin tabiriyle kasınırsan, o insanlar da gelir seninle kasır.. Altın gununden cıkmıs teyzelerin muhabbetleri gibi olan uslubunla dalga da gecer alay da eder.

efide efide bu noktada sozum sana da. Olayların cıkıs noktalarını bir inceleyin bakalım. Kimse kasınmadan yorum yaparsa, diger uyelerden de karsılık gelmez.

Konu sahibine hak verirken, daha 2 gun once konu sahibinin ofise hakaretler ve kufurlerle bulasıp tehdit ettigine neden hic biriniz deginmiyorsunuz?

He bilmemkac sene oncesinden takmıs cete bunlar diye, tamam vardır bi acısı diyelim, ozel hayata el uzatmak nedir? Olayları reele tasımak, aba altından sopa gosterip tehdit etmek nedir?

Reele ancak mahkeme yoluyla tasınır olaylar. BAska turlu tasıyamaz kimse, dag bası degil burası. YArın bu olayın muhattapları, sanaldan biri taktı kafayı, reele tasıyacagını soyluyor ve cocuklarımın videosunu yayınlıyor, basıma bisey gelirse sorumlusu bu sahıstır diye savcılıga giderse ne olacak?

Kadesanın ayagı kayıp dusse sorumlusu bryazgri olacak.

Kimse klavye arkasından kara muratlık yapmasın yani ozel hayatlardan ya da reelden dem vurarak, oyle kolay degil o isler. Süründürürler adamı.

BAzı yazılanlardan cesaret alıp millete sallarken de, once cuvaldızı kendinize batırın, acaba ben naptım diye.

sataşma olarak algılanmaması için yazmayacaktım ama yazayım bu kadesanın cocuklarının dile dolanması ilk değil baska bir arkadaşta farzetki topıgınde kadesaya yakın zamanda laf sokmustu hadi arkamızdan dedikodu yapıyosun yapmadıgımız seyleri yapmısız gibi soyluyosun ama senın yaptıgın bel altıdır !bunu yapan arkadas bu topıge yazan ve kadesaların gıtmesıne sevındıgını soyleyen bırıdır.

Bütün konuyu okudum ve şoktayım kesinlikle seviyesi kalmadı kk nın :KK12: üyelik iptali yaptırarak şu takıntı hastasını sevindirdiniz.
Napıcaz yani elalemin hasta beyinlisi beni takip edicek bütün özel hayatıma burnunu sokucak diye face youtube kullanmıyacakmıyız.
Aferin böyle tipler amip gibi çoğalsın kk da hiç birşey yapmayın :KK51:

Hahahhha bibi o imza ne ya, gece gece ekrana püskürdüm :KK70:

9ELM4O.webp

bu nedir arkadaş :70:

Med,ben iğneyi kendime batırarak konuştum özelden yazayım devamını..
Bu başlıkta son mesajım yukarıdaki.

Bu nasıl bir kindir,nasıl bir tavırdır anlayamadım. Tamam anlaşmazlık olur,olmalıda zaten, yeri gelir saygı çerçevesinde konuşulur,yeri gelir gerginlik olur ama bir insanın sanal alemde,hiç tanımadığı insanlara takıp,yıllarca bilgi biriktirip,fırsat kollayıp,banlar kalkınca kendince bulduğu bilgiyi yayması,ve bak ben seni tanıyorum,konuşursan daha fazlasını yaparım iması,hoş değil. Hatta çirkin. Giden arkadaşları tanımam,yorumlarından aşinayım sadece ama üzüldüm, zira yazdıkları anlaşılan,düzgün yazan ve sevilen üyelerdi. Tepkilerini anlıyorum,burası facebook tarzında bir sosyal ağ değil,burda deşifre olmak istesek,isim soyisim yazılır öyle profil açılırdı. Öyle bir site değilki, yönetim uyarıyor bilgilerinizi paylaşmayın diye. Gitmeleri yönetime tepki diye düşünüyorum zira bunu yapan ,alenen tehdit eden bir üyeye hiçbir yaptırım uygulanmaması üzücü. Tamam ban yok,ama bu kadar bel altı vurulmasın yani. Yönetimde siz istediniz'e getiriyor ama seviyenin bu kadar düşmesi çok üzücü gerçekten. Tamam üyelerin isteğidir bu ban konusu,sizde kabul etmişsiniz ama keşke polemik olunca ban olmasaydı,hakaret,bel altı konuşmalar durumunda ban olmalıydı,bu kadar başıboş olmamalıydı siyaset.
Ben eskiden siyasete arada yorum yapar,fazlaca okurdum ama artık inanın girip okumak bile gelmiyor içimden zira sayfalarca alttan alttan hakaretvari konuşmalar yapılıyor.
Son olarakta şunu söyleyebilirim, gitmeseydiniz kızlar,kalsaydınız keşke. Susmasaydı profilleriniz,kimse gıyabınızda konuşmasaydı. Tepkinizi anlıyorum ama herşeye rağmen burada olmalıydınız. Dilerim dönersiniz.

Burdaki kimlik deşifresinden neden korkuyorsunuz ben de bunu anlamıyorum...demekki burda kendi olmayan kişiliklersiniz....faceye isterse 10 yıl önce foto vs konulsun önemli değil ki...orda çekinmiyorsan burda niye çekiniyorsun? Ya da nolmuş çocuğum buraya konsa...aaa apranaxsın kızıııı oğluuuu derler...biri beni tanır mı? Ee tanısın ben zaten hep böyleyim facede de orda da burda da annemin yanında da,bakkalda da...çocuğuma zarar geleceğini düşündüğüm hiçbir fotoğrafı internette paylaşmadım...bazı şeyleri fazla abartıyorsunuz...ay bana öyle dedi,ay anama babama saydırdı...yapamazzzzz asarım keserim mahkemeye giderimmmmm....hepsi hava civa...
Ben söylim;
Kadesa parkon ve ofis atar gurur yapıp gittiler gibi duruyor ama hepsi korkudan gitti....zamanında beraber ne dolaplar döndüyse ,ortaya çıkma ihtimalinden...çete mete ama kimse kimseyi gerçekten sevmiyor burda...ben zaten hayatım boyunca çok sayılı gruplara inanmadım illa fire verir...zamanında yazışmışlar görüşmüşler o anlık güvenip anlatmışlar...işte şimdi ayıklayın pirincin taşını...

evet evet burada yazan bazı kişiler o kadar inançlı ,o kadar dindar ki başkalarının ibadetlerine bile karışma hakkını kendinde görebiliyor ve bir diğerleri de ne diyorsun sen demiyor.neyse Allah büyüktür.

ayrıca her akepeli inançlı değil,bunu da bilin isterim:KK51:

Back