• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

forumda var tabii ki özel hayata saygı adı altında ceza veriyoruz ama bu bölümde bildiğiniz üzere her şey serbest o içeriği siliyoruz olay bundan ibaret.

Bakın son mesajında cep telefonundan bağlanmış çok kolay bulunur bence dava edilmeli.

Siyasette her şeyin serbest olması mantıksız. Siyasette "siyasi polemik" serbest olabilir, üyeleri deşifre etmek değil. En azından böyle bir terbiyesizliğin siyasetle alakası yok.

Açıkçası o üyeyi hala burada görmek çok rahatsız edici.

Umarım ilgili üyeler dava açarlar.

Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.

mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.

Kadesa onun yaptığınin bedelini sen neden ui olmakla kendine ödetiyorsun?
Çocukların kimseye alet olmadı. Olamaz da zaten.

Geri actir üyeliğini.
Bu sekilde istediğini vermis oldun ona.

Bayanlar belliki konu sahibi sapık siz neden açtığı konulara yorum yapıyorsunuz
Yapmayın açtığı zaman görmezden gelin
Bırakın kendi kendine eglensin dursun
Kimse kimsenin tuttuğu partiye karışamaz herkes hür iradesiyle kendini ifade edebilir

Ama bu kadar da sevileşmezki insan Özel hayatı deşifre eden burada yayınlayan
Bu kadar seviyesizleşeni ilk defa görüyorum
Noldu başı göğe mi erdi konu sahibinin

Siyasette her şeyin serbest olması mantıksız. Siyasette "siyasi polemik" serbest olabilir, üyeleri deşifre etmek değil. En azından böyle bir terbiyesizliğin siyasetle alakası yok.

Açıkçası o üyeyi hala burada görmek çok rahatsız edici.

Umarım ilgili üyeler dava açarlar.
Kazen'e katılıyorum, dava edilmeli, üyelik iptali yapılsa konu kapanacak ama ya paylaşılan video?
Burada herkes adaleti bizim sağlamamızı istiyor üyelik iptali yaparak lakin, hadi iptal ettik, 3-5 ay sonra başka bir üyelikle gelebilir, oldu böyle vakalar.
Caydırıcılık istiyorsanız o zaman dava edeceksiniz. Bir resmiyeti olacak işin.

Ben siyaset için kavga edilmesine çok üzülüyorum :KK43: keşke herkes birbirinin görüşüne saygı gösterse...

bu kadar özgürlük fazla bizim insanımıza. dehşete düştüm. siyasetin yasak olduğu kk yı tercih ederdim şahsen...

Kazen'e katılıyorum, dava edilmeli, üyelik iptali yapılsa konu kapanacak ama ya paylaşılan video?
Burada herkes adaleti bizim sağlamamızı istiyor üyelik iptali yaparak lakin, hadi iptal ettik, 3-5 ay sonra başka bir üyelikle gelebilir, oldu böyle vakalar.
Caydırıcılık istiyorsanız o zaman dava edeceksiniz. Bir resmiyeti olacak işin.
Elbette dava açılmalı. Orasına ben de katılıyorum. Bu büyük bir suç. Konu burada kapanmamalı.

Tüm adaleti sizden de beklemiyorum.
3 ay sonra gelse yine kendini belli edecek. Sürüyle var bu tip insanlar, bu kişi olmasa bir başkası olacak. Siz daha iyi bilirsiniz benden, forumdan atılarak bitmiyorlar. Ama bunun için forumdan atılmamaları gerekmiyor.

Sadece kendisi şu an burada olmamalı diyorum. Benim fikrim bu.

neden kurgu olsun, sanki chp lilerin ilk defa yaptığı bişey mi bu, ben hiç şaşırmadım

Hepsi numara..
Mağduru oynamak istiyorlar..
Yemezler.
Ama kızlara üzüldüm, piyon gibi kullanılmışlar..

Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.

mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.

Neler oluyor ya? Kim o densiz?

Back
X