Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

kim olduğundan çok bu kişinin bu sitede olmaması gerektiğini düşünüyorum. o zaman nick neden alıyoruz biz: neden kimliğimiz belli değil. yazalım ad ve soyadımızı .olacak işmi bu

Ben sastim kaldim ya nasıl olabilir böyle bir şey. Valla toptan kapatalım hesapları gidelim siteden. Kendimi güvende hissetmiyorum artık.

Hangi terbiyesiz bunu yapan? Beyazgri mi?

İlla adınızı bilmesi gerekmez.samimi arkadaşlarınızdan adını falan bildikleri varsa onların faceine bakıp arkadaşlarından bulur sizin faceide.

kim olduğundan çok bu kişinin bu sitede olmaması gerektiğini düşünüyorum. o zaman nick neden alıyoruz biz, neden kimliğimiz belli değil. yazalım ad ve soyadımızı .olacak işmi bu

Kesinlikle atilmali siteden. Belliki bir ackvar ve ondan faydalaniyor. HHepimizin bilgileri var bunun elinde. Nasıl olur böyle bir şey ya. Sinirden elimayagim ttitriyor.

İşte bu yüzden kimseye güvenmemeliyiz. Vallahi şaştım kaldım.

Ben de iyice emin oldum okypete. Yani kendimi güvende hissetmiyorum artık

Ne bekliyorsunuz ? aklınızda ufacık bize karşı şüphe varsa burada yazmak yerine üyelik iptal ettirmek çok daha akıllıca olur.
Bizi zan altında bırakıyor bu mesajlarınız bilmem farkındamısınız ? Ben Kadesa'nın bilgilerinden baktığım halde facebook profilini bulamamışken ! Bu sitenin değil sizlerin bilgi saklama konusunda zaafınızdır.

Burada güvensizlik yaratan site değil kimle ne konuştuğunuza dikkat etmemenizdir. Asla hiç bir üyenin bilgileri 2. bir şahısla paylaşılmamaktadır, bu sebeple cümleler kurarken biraz dikkatli kurun.

Siyasetin, tartışmanın hatta kavganın bile bir ahlakı olmalı.kişilerin özel hayatının deşifre edilmesi, amiyane tabirle mahalle karısı ağzıyla el bele konularak bunun yapılması alınan daha doğru ifade ile alınamamış olan ahlaki eğitimi gösterir.sahi ahlak neydi?bir annenin evlatlarının videosunu paylaşmak değildi herhalde.

Ama bunubyapan hala sitede. Simdiye burdan atılması lazımdı. Iptal edin zaten üyeliğimi. Bu durumda burda kalamam ben daha fazla zaten. Lütfen iptal edin üyeliğimi

Kimsenin size bilgilerimizi paylaşmanızla ilgili bir imada bulunduğunu sanmıyorum.

Sizi zan altında bırakan, bilgilerimizin güvende olmayışı değil, sorumluyu cezalandırmayışınız.

Dava açılmalı. Ama o ilgili tarafın meselesi. Ya bu forumdaki adalet?
Biz de, haklı olarak, sorumlunun siteden uzaklaştırılmasını istiyoruz.

kazen ebay kullanici veritabani bile hacklendi, belki de bilincli olmasa da sitede bir guvenlik acigi vardir?

Nasıl psikopatça bir ruh halidir
onca kişi ile mail alışverişi yapıyorum burada endişelenmedim değil...
bulup da saklıyor sonra da tehdit mi ediyor anlamadım hem de kapattığı bir face adresinden video eklemiş şok oldum

Ruh hastasi biri yüzünden kadesanin gitmesine çok üzüldüm.
Umarim dava eder bu şahsı.

Yıllardır bunu umuyorum daha bir kişi de dava etmedi. O kadar kolay bulunur ki ! Almanya'da da olsa bulunur. Bir dilekçeye bakıyor herşey. Böyle bir dava olsun ki ibretlik şöyle sallandıralım sitede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…