- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
kim olduğundan çok bu kişinin bu sitede olmaması gerektiğini düşünüyorum. o zaman nick neden alıyoruz biz: neden kimliğimiz belli değil. yazalım ad ve soyadımızı .olacak işmi bu
Mesela okul ismi yazayım mı
Yok o kaldın dimi ahaha
anlamadım ?
Kadesanin cocuklarinin videosunu mu koymus biri buraya? kim ki o?
kim olduğundan çok bu kişinin bu sitede olmaması gerektiğini düşünüyorum. o zaman nick neden alıyoruz biz, neden kimliğimiz belli değil. yazalım ad ve soyadımızı .olacak işmi bu
bende korktum kızlar. sanırım üyeliğimi iptal ettireceğim bu gidişle. hoş değil bu
Ben de iyice emin oldum okypete. Yani kendimi güvende hissetmiyorum artık
Ne bekliyorsunuz ? aklınızda ufacık bize karşı şüphe varsa burada yazmak yerine üyelik iptal ettirmek çok daha akıllıca olur.
Bizi zan altında bırakıyor bu mesajlarınız bilmem farkındamısınız ? Ben Kadesa'nın bilgilerinden baktığım halde facebook profilini bulamamışken ! Bu sitenin değil sizlerin bilgi saklama konusunda zaafınızdır.
Burada güvensizlik yaratan site değil kimle ne konuştuğunuza dikkat etmemenizdir. Asla hiç bir üyenin bilgileri 2. bir şahısla paylaşılmamaktadır, bu sebeple cümleler kurarken biraz dikkatli kurun.
Ne bekliyorsunuz ? aklınızda ufacık bize karşı şüphe varsa burada yazmak yerine üyelik iptal ettirmek çok daha akıllıca olur.
Bizi zan altında bırakıyor bu mesajlarınız bilmem farkındamısınız ? Ben Kadesa'nın bilgilerinden baktığım halde facebook profilini bulamamışken ! Bu sitenin değil sizlerin bilgi saklama konusunda zaafınızdır.
Burada güvensizlik yaratan site değil kimle ne konuştuğunuza dikkat etmemenizdir. Asla hiç bir üyenin bilgileri 2. bir şahısla paylaşılmamaktadır, bu sebeple cümleler kurarken biraz dikkatli kurun.
kazen ebay kullanici veritabani bile hacklendi, belki de bilincli olmasa da sitede bir guvenlik acigi vardir?Ne bekliyorsunuz ? aklınızda ufacık bize karşı şüphe varsa burada yazmak yerine üyelik iptal ettirmek çok daha akıllıca olur.
Ruh hastasi biri yüzünden kadesanin gitmesine çok üzüldüm.
Umarim dava eder bu şahsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?