- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
2 yıl önce almış mı oluyor o zaman bu videoyu?üstelik bu video eski feys hesabımda var yani şu an kullanmıyorum. iki yıl oldu kapatalı.bu nasıl olur şoktayim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl önce almış mı oluyor o zaman bu videoyu?üstelik bu video eski feys hesabımda var yani şu an kullanmıyorum. iki yıl oldu kapatalı.bu nasıl olur şoktayim.
çocuklarım orada 5 aylık falan evet çok eski yani.ben bile unutmuşum düşün.2 yıl önce almış mı oluyor o zaman bu videoyu?Vallahi bişey anlamadım
canım bir bilsem. ama benim böyle ruh hastası bir arkadaşım hiç olmadı. düşünüyorum yok bulamıyorum.
Kadın çocuklarımın komik videosunu ekledi ya küfür etmemek için tutuyorum kendimi.
bende bunca yıllık uyeyım boyle psikopat gormedım yuhOffice de UI istedi ve gitti.
Böyle psikopatların bulunduğu bir ortamda durmak istemedi.
Bu bölümde dilediğini yapabilir. Bizi açıkçası bu bölümde kimin ne yaptığı çok ilgilendirmiyor.
Office gelmiş tekrarOffice de UI istedi ve gitti.
Böyle psikopatların bulunduğu bir ortamda durmak istemedi.
Kazen
Tamam, sosyal medya hesapları veya bilgiler gibi şeylerin paylaşılmaması konusunda yeterli uyarıyı yapıyorsunuz.
Ama, başka bir üyenin kimliğini veya onun gerçek hayatıyla ilintili şeyleri, ondan izinsiz deşifre etmekle ilgili bir kural yok mu forumda?
Kazen
Tamam, sosyal medya hesapları veya bilgiler gibi şeylerin paylaşılmaması konusunda yeterli uyarıyı yapıyorsunuz.
Ama, başka bir üyenin kimliğini veya onun gerçek hayatıyla ilintili şeyleri, ondan izinsiz deşifre etmekle ilgili bir kural yok mu forumda?
.forumda var tabii ki özel hayata saygı adı altında ceza veriyoruz ama bu bölümde bildiğiniz üzere her şey serbest o içeriği siliyoruz olay bundan ibaret.
Bakın son mesajında cep telefonundan bağlanmış çok kolay bulunur bence dava edilmeli.