• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Broşür dağıtan Ak Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kıza saldırı..

Nasıl bir ruh hastalığıdır ya 2 sene önce kapatılan eski bir hesaptan videoları paylaşmış burada marifetmiş gibi...

Beyazgri seni ben satın alabilirim kaç para edersin
Gerçi sana verilen paraya da yazık

Bir manyak ve sapık ile karşı karşıyayız. ve bu bebim feyste falan arkadasim degil eminim.benim bebeklerimin videosunu buraya koyacak kadar iğrenç biri var kk da.ben burada olmak istemiyorum.

mune ya da kazen ui istiyorum. lütfen. çocuklarımi kimseye alet ettirmem.

canım bir bilsem. ama benim böyle ruh hastası bir arkadaşım hiç olmadı. düşünüyorum yok bulamıyorum.

Kadın çocuklarımın komik videosunu ekledi ya küfür etmemek için tutuyorum kendimi.

Çok terbiyesizce yapılan özel hesabından paylaşımın alınıp burada paylaşılması!!!! Şu da var burada inan kimin ne olduğunu çok anlayamayız reele geçtiğim buradan çok arkadaşım oldu ama eledim eledim 10 parmağı geçmeyecek kadar kaldı içinde ruh hastası olanlar da vardı başta iyi görünen.

He he kesin broşür dağıttılar diye olmuştur..vah vah hiç yakıştıramadım..

cevap vermeyin, en güzeli engelleyin ki açtığı konuları, attığı mesajları görmezsiniz.
böylece çeker gider belki.
bu akp li de olamaz. kesin akp yi karalamak için uğraşan bir akp li görünümlü bir troll.

Office de UI istedi ve gitti.
Böyle psikopatların bulunduğu bir ortamda durmak istemedi.

Normalde konuya yorum yapmaya gelmiştim. Bu kollektif oluşumunun böylesi bir şeyi yapma potansiyeli olduğunu söyleyecektim.

Ama burada kriz kopmuş. Kadesanın ui istemesine üzülerek, bu konudan uzaklaşıyorum.

Bu bölümde dilediğini yapabilir. Bizi açıkçası bu bölümde kimin ne yaptığı çok ilgilendirmiyor.

Bazıları rahatsız olmuş "burada size söz söyleseler atıyorsunuz" diye, bu bölümde dileyen bana dilediğini söyleyebilir.

Kazen Kazen
Tamam, sosyal medya hesapları veya bilgiler gibi şeylerin paylaşılmaması konusunda yeterli uyarıyı yapıyorsunuz.
Ama, başka bir üyenin kimliğini veya onun gerçek hayatıyla ilintili şeyleri, ondan izinsiz deşifre etmekle ilgili bir kural yok mu forumda?

Kazen Kazen
Tamam, sosyal medya hesapları veya bilgiler gibi şeylerin paylaşılmaması konusunda yeterli uyarıyı yapıyorsunuz.
Ama, başka bir üyenin kimliğini veya onun gerçek hayatıyla ilintili şeyleri, ondan izinsiz deşifre etmekle ilgili bir kural yok mu forumda?

Dava edebilir. Cİddi anlamda suctur. FOrumun yapacagı tek sey suresiz uyelik iptali.

Kazen Kazen

forumda var tabii ki özel hayata saygı adı altında ceza veriyoruz ama bu bölümde bildiğiniz üzere her şey serbest o içeriği siliyoruz olay bundan ibaret.

Bakın son mesajında cep telefonundan bağlanmış çok kolay bulunur bence dava edilmeli.

forumda var tabii ki özel hayata saygı adı altında ceza veriyoruz ama bu bölümde bildiğiniz üzere her şey serbest o içeriği siliyoruz olay bundan ibaret.

Bakın son mesajında cep telefonundan bağlanmış çok kolay bulunur bence dava edilmeli.
.
BENce de dava edilmeli.
Lutfen ugrasamam, kim ugrasacak diye goz ardı edilmesin.

parkon parkon kadesayla ofise ilet lutfen, baslatsınlar yasal sureci.

Back
X