pelin bende yarismaya hic katilmadim ama orda katilan üyelerin yaptigina bakip pc yapisabilirsin ben gibiKakao ve Ben cok tesekkur ederim harika ellerin dert gormesin.@rabia01 sanada tesekkur ederim. Ewet kizlar bence herkes biraz siyasetten soyutlanmali hepimize iyi gelecek.Hicte beceremem yemek islerini annecim sagolsun
Yorum yapmayacaktim ama adımı yazınca ihtiyaç hissettim..baştan sona okudum.. Ve konu sahibine Hak verdim.. Sadece çocukları karıştırması hoş olmamış.. Ama burayı parseleyen. O arkadaşlar evet onlar sadece bir kaçı.. Ne ararsan vardı alay,, dalga, hakaret, bir konu paylasirdi insanlarki bu hükümet adinaysa gelsin dalgalar,, alaylar hakaretler...Benim siyaset için kimseyi dalgaya aldığım olmamıştı.. Hatta bu parseleyen kişiler güzel bir şey yazdıklarında beğenir alkışlar evet Arkadaşım bu konuda sana Hak veriyorum derdim.. Ama sonra ne oldu bu parselcilerden senin ne yazdigin belli değil ne tuttuğun belli değil,, bizi beğenip duruyorsun,, demeler. Yok duvarima gelip doğum günümü kutluyorsun demeler..Ve o zaman anladimki burası samimi değil buradakiler samimi değil,,Ve kazenin yazdıklarına katılıyorum.. Beni isteyen istediği gibi bulabilir yüzüm açık fecde videolar ve resimler var fecde gizli degilimki burada olayım..ve hatta bu site fecbook gibi olsa.. Oh miss ...Ha gidenler geri gelirmi kesinlikle gelir...Vede gelmeliler.. Burası kimsenin babasının mali değil.. Haa bunu yazdimya şimdi dayayin kulaklarinizi.. Kakao Senin neyi savundugun belli değil diyecekler.şunu beklerlerdi ohh iyi olmusta gitmişler.. Dememi ...
Bütün konuyu okudum ve şoktayım kesinlikle seviyesi kalmadı kk nınüyelik iptali yaptırarak şu takıntı hastasını sevindirdiniz.
Napıcaz yani elalemin hasta beyinlisi beni takip edicek bütün özel hayatıma burnunu sokucak diye face youtube kullanmıyacakmıyız.
Aferin böyle tipler amip gibi çoğalsın kk da hiç birşey yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?